Autors Tēma: Sveicināti!  (Lasīts 24168 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Sveicināti!
« Atbilde #30 : 2016. gada 17. aprīlis, 16:03:44 »
Kaa reiz vakar anjuku lasiiju, kur secinaajums bija- viirieshi, miiliet viens otru, jo juus vnm esat nevainojami...

(Saakumaa kkas a la- tieva- zhogvaavere, resna- govs, taada- tas, shitaada- shitas...)

Atslēdzies ih

« Atbilde #31 : 2016. gada 17. aprīlis, 16:08:42 »
Man liekas ka dāmas drusku no tēmas novirzījusās,lai gan sekss, protams ir ļoti svarīgs:) Bet visur jau par to varbūt nav jārunā:))

Atslēdzies ih

« Atbilde #32 : 2016. gada 17. aprīlis, 16:09:42 »
Var jau, protams, saprast aktuālu vajadzību :rofl:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2016. gada 17. aprīlis, 16:29:17 »
Man liekas ka dāmas drusku no tēmas novirzījusās,lai gan sekss, protams ir ļoti svarīgs:) Bet visur jau par to varbūt nav jārunā:))

Tēma, tēma ta kāda?, sasveicināties&iepazīties, viss ok, tik nepareizajā sadaļā ievietota...
Nu, bet kaķis, kaķis Tev ir?:).

Atslēdzies Camma

« Atbilde #34 : 2016. gada 17. aprīlis, 16:34:30 »
Trakākais gumors, kas man gadījies - vīrišķis ap 170kg svarā izstādē Diseldorfā pūlējās man ieskaidrot, ka kaitīgo produktu noteikšana ar limfocitotoksisko metodi+ kārtīga zarnu skalošana būs īsti pareizais veselības uzturēšanas veids.
Mani sarunas laikā plosīja viens briesssmīgs jautājums - kungs tik miesīgs no iepumpētā skalojamā šķidruma, ko aizmirsis izlaist, vai izskalotie toksīni un pareizā pārtika tik kruti iedarbojusies, ka viss nu iet labumā?
Lai vai kā, pēdējos 3-4 gadus kungs nav redzēts - vai nu izskalojies papīra plānumā, vai bizness tik intensīvs, ka izstādei vairs nav laika.
Ja pa nopietno - būšu pateicīga, ja man kāds izskaidros - KUR un KĀDI toksīni organismā uzkrājas. Ja runa par indoliem, putrescīnu un kadaverīnu zarnās, tad tur visai efektīvi palīdz pareiza ēdienkarte. Ja ar skalošanām un antibiotikām izjauc bakteriālo līdzsvaru zarnās, tad atjaunot to reizēm ir ļoti grūti.
Tātad - karogs rokās un uz priekšu - gribu dzirdēt visu ar ķīmiskajiem nosaukumiem un anatomiskajām struktūrām. Ja tā ir kārtējā pamuldēšana "par organisma piesārņošanu ar toksīniem un mistisku skalošanu" - di@sā darbs un matrijāli... tiešā nozīmē.
Visus sakost!

Atslēdzies ih

« Atbilde #35 : 2016. gada 17. aprīlis, 16:52:10 »
Pasūtīt- ko un kādā formā lai Tev skaidro laikam  nevarēs, vajadzēs pašai sameklēt,bet- vispirms derēs arī saprast ka runa neiet tikai par zarnu traktu un arī-ne tikai par toksīniem.Ja tieši par tiem,tad tie ir aflatoksīni, pūrīni, izgulsnējušies karbonāti, fosfāti, oksalāti, urāti un vēl daudz kas cits- dažādas sēnes, baktērijas, vīrusi, vienšūņi un stipri lielāki mošķi. Bet ar saukli-  gribu visu dzirdēt -vajag apbruņoties un sākt meklēt infu, drusku laiku gan vajadzēs, bet tas nekas.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #36 : 2016. gada 17. aprīlis, 16:54:26 »
Galvenais - attīrīties šūnu līmenī.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #37 : 2016. gada 17. aprīlis, 17:04:06 »
"'par toksīniem.Ja tieši par tiem,tad tie ir aflatoksīni, pūrīni, izgulsnējušies karbonāti, fosfāti, oksalāti, urāti un vēl daudz kas cits- dažādas sēnes, baktērijas, vīrusi, vienšūņi un stipri lielāki mošķi."' - uhu, tā jau domāju. Es pat nekļūdīgi varu nosaukt anatomisko orgānu, kur tas viss mitinās - smadzeņu rudimentārās atliekas. Usjo, man tēma slēgta.
Visus sakost!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #38 : 2016. gada 17. aprīlis, 17:06:21 »
Camm, kā tad tā? Vai tad tevī nemitinās visādi mošķi?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #39 : 2016. gada 17. aprīlis, 17:08:45 »
Vajag traktu skalot ar vodku, tad tie vicaiņi ar visām sēnēm notīsies... un būs max sterili.

Atslēdzies ih

« Atbilde #40 : 2016. gada 17. aprīlis, 17:32:22 »
Baigi daudz jādzer:)

Atslēdzies ih

« Atbilde #41 : 2016. gada 17. aprīlis, 17:35:25 »
Es gan biju domājis ka oponenti būs drusku spēcīgāki- ne tā kā- man tēma slēgta, ko tad tik vāji?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #42 : 2016. gada 17. aprīlis, 17:38:29 »
A slinkums...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #43 : 2016. gada 17. aprīlis, 17:45:32 »
Es gan biju domājis ka oponenti būs drusku spēcīgāki- ne tā kā- man tēma slēgta, ko tad tik vāji?

Konkrētais oponents ir dikti spēcīgs. Tu esi mediķis, ķīmiķis vai pataloganatoms?

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #44 : 2016. gada 17. aprīlis, 17:51:17 »
Vispār jau varbūt man ar uztveri ne tā, bet kaut kā vairāk par to, ka ih grib kaut ko pastāstīt par organisma attīrīšanu, tā arī neizdevās saprast. Vienīgais - tas ir labi, bet tālāk - nekā!  :rat: Beigās vēl paziņoja - meklējiet paši - kas un kā!  :bird: