Autors Tēma: iesakiet vetu - kaķim laikam sāp zobi  (Lasīts 2498 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

iesakiet vetu - kaķim laikam sāp zobi
« : 2016. gada 17. aprīlis, 18:49:06 »
Lūdzu, iesakiet vetklīniku, kur griezties ar aizdomām uz zobu sāpēm kaķim. Kaķenei 15 gadu, pēdējā laikā pēc ēšanas dīvaini šķoba muti un mēģina ar ķepām kaut ko izķeksēt laukā. Mēģināju ieskatīties mutē, paguvu pamanīt melnu plankumu iekšpusē pie ilkņa, bet nākamreiz ķeksēšana tika izveikta arī otrā pusē, kur neko dīvainu neieraudzīju tajā īsajā brīdī, kurā man izdevās ielūkoties viņai mutē. Mans nespeciālista secinājums - laikam zobi. Dzīvojam Iļģuciemā. Mazie brāļi uz Kalnciema ielas, spriežot pēc apraksta veblapā, zobus neārstē. Imantā ir Beinerta klīnika, bet par to internetā ir tik pretrunīgas atsauksmes, ka nezinu, kam ticēt. Ir vēl kādas idejas un ieteikumi?   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

viesmiiliigs

• Viesi

Atslēdzies diddly

Re: iesakiet vetu - kaķim laikam sāp zobi
« Atbilde #2 : 2016. gada 17. aprīlis, 20:37:11 »
Es arī ieteiktu Toto,Drapčes klīniku.Ķirurgs.
Jārēķinās,ka zobus izraus,un var būt sekas..
Mana pieredze-kaķe pēkšņi sāka skrāpēt,kas zodiņu pakasa...izrādās,zobs pelēks,sadrupis. Apakšā sēž vēzis. Solīja 3 mēnešus,izdzīvoja tikai 2.

Bet,cerams,ka jums tikai zobi raujami,gadi jau cienījami.

« Atbilde #3 : 2016. gada 19. aprīlis, 16:17:19 »
Paldies, aizvedu uz Toto, mincene šķīrās no pāris zobiņiem un pārējos viņai nopucēja. Tas melnais, paldies dievam, bija tikai zobakmens. Nekas cits mums nekaišot  :shampis:

Atslēdzies tex

« Atbilde #4 : 2016. gada 19. aprīlis, 23:44:18 »
Apsveicu ! Tagad tiešām tiešām  :shampis: :flowers: :murmur:
Vot šitā baidīt cilvēku  :rat: :fryingpan:

« Atbilde #5 : 2016. gada 21. aprīlis, 20:55:11 »
Klau, kaķu speciālistes! Nomieriniet mani  :sad_smiley:
Zobus kaķim izrāva otrdien, vakar neievēroju, jo tad viņa gandrīz neko neēda, bet šodien viņai pēc ēšanas tie paši simptomi - šķobās un ķeksējas ap muti, kaut barība tagad tikai mīksta pastētīte, sāpes tā kā nevarētu nodarīt. Klīnikā teica, ka kādas 5 dienas tā varētu būt. Ja par paiku minka vēl izrāda zināmu entuziasmu, it īpaši no rītiem, tad ar dzeršanu ir švaki. Ar lielu lūgšanos un pierunāšanu šodien 2x iedzēra pāris malku, bet nepārprotami ar attieksmi - labi, labi, saimniec, padzeršos drusku, bet tikai lai tu atšūtos. Tas tā normāli?  Agrāk tomēr viņa dzēra biežāk.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2016. gada 21. aprīlis, 21:52:14 »
2 dienas vien pagājušas, tak jau jūtīgs tur viss

« Atbilde #7 : 2016. gada 21. aprīlis, 22:10:40 »
es par to nedzeršanu vairāk uztraucos, un pēkšņu riebumu pret agrāk tik iecienītajiem skābpiena produktiem - tip dzer pate savu kefīriņu.  Iepriekš tas kefīrs tika nolocīts ātri un ar baudu, man likās kur vēl labāks ēdiens kādam, kam grūti ēst, bet nekā.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #8 : 2016. gada 22. aprīlis, 08:52:15 »
Nezinu, vai būs populārs ieteikums, bet aizved pie Fjodorova. Zobu izraušana nevar mainīt ieradumus.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #9 : 2016. gada 22. aprīlis, 14:02:32 »
jā,pie Fjodorova. Jo kāpēc zobi bija raujami,iespējamas iekšķīgas izcelsmes,kas tagad pēc operācijas saasinās.

« Atbilde #10 : 2016. gada 22. aprīlis, 19:00:27 »
Nezinu, vai būs populārs ieteikums, bet aizved pie Fjodorova. Zobu izraušana nevar mainīt ieradumus.
Arī maniem kaķiem NF nesen rāva zobus un ne tikai vienu vien, faktiski jau pēc pāris stundām abi ēda pilnām mutēm. Ar visu to, ka kaķenei žoklī  bija pat šuve uzlikta vienā vietā. Iespējams, ka palicis vēl kāds sāpīgs zobs. Varbūt sāp samocītā mute, bet kā jau teicu, manējie ēda jau pēc pāris stundām pamatīgiu.
Dari ko darīdams, gan jau kaut kas sanāks.

« Atbilde #11 : 2016. gada 22. aprīlis, 19:46:26 »
Šodien jau izskatās stipri cerīgāk - ēd visnotaļ aktīvi, dūšīgi padzērās ūdeni, kefīriņš arī tika nolocīts. Pat uz balkona saulītē izprasījās. Cerams, ka tas nozīmē atveseļošanās sākumu.

« Atbilde #12 : 2016. gada 22. aprīlis, 20:31:16 »
Šodien jau izskatās stipri cerīgāk - ēd visnotaļ aktīvi, dūšīgi padzērās ūdeni, kefīriņš arī tika nolocīts. Pat uz balkona saulītē izprasījās. Cerams, ka tas nozīmē atveseļošanās sākumu.
Nu tad jau būs labi, laikam tomēr sāpēja pārāk stipri... Varbūt vets pretsāpju zāles nešpricēja, manējiem gan bija. Turieties, bus OK.
Dari ko darīdams, gan jau kaut kas sanāks.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #13 : 2016. gada 25. aprīlis, 11:11:00 »
Zobus jebkursh vets izraus