Autors Tēma: Cienīt vai necienīt vīrieti?  (Lasīts 26991 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Cienīt vai necienīt vīrieti?
« : 2016. gada 19. aprīlis, 18:33:45 »
Zinat kā normālu vīrieti momentāli un ilgstoši savaldzināt?
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 19. aprīlis, 20:14:31 no Mao »

Atslēdzies Broņa

Re: Kā ar jums?
« Atbilde #1 : 2016. gada 19. aprīlis, 18:36:45 »
Ar nepacietību gaidu atbildi.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2016. gada 19. aprīlis, 18:41:50 »
Sekss, humora izjūta, cik necik saprāta un tolerance. Vai momentā - 20 min nostrādā - nezinu, bet ar diennakti būtu jāpietiek.
Gaidām Mao versiju.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2016. gada 19. aprīlis, 18:59:47 »
Tolerance? Nu jā. Cieņa. Elementāri, vienalga - darbā, sadzīvē vai attiecībās. Neko pa lielam citu nevajag, arī aizrādīt par nebūšanām var pazemojot, vai nepazemojot. Un tad Tu pat gultā varēsi darīt ko vien gribās un nedarīt, ja žoklis mežģās.
Kas ir cieņa? Cienīgi izturēties, arī, ja viņa nav blakus, respektēt viņa hobijus un vajadzības, cienīt pat mazus saniegumus, neņirgāties par neveiksmēm. Un viss - normāls vīrietis tādai sievietei nekad padeni neuzliks. Vai ir grūti sev, tādai visai īpašajai, pārkāpt pāri? Nenormāli grūti, pat neiespējami. Un tas tad arī būtu tas slavenais sprupceļš - ko tas cūka ir cūka?

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2016. gada 19. aprīlis, 19:04:22 »
Cieņa kaut kā automātiski - taču neiesāks neko ar nopietnības pieskaņu ar cilvēku, ko nevar cienīt/neciena. Te nerunāju par one night stand, it kā pēdējie komentāri ne par to.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #5 : 2016. gada 19. aprīlis, 19:10:22 »
Sieviešu vidū bieži tā cieņas vērtība šobrīd ir kaut kur pačabējusi. Es vienkārši pasaku priekša instrumentu, kas darbojas starp citu arī gadījuma negadījumos. Mēs esam sisti, mēs visu redzam un jūtam.

Pieslēdzies Trix

« Atbilde #6 : 2016. gada 19. aprīlis, 19:13:45 »
Vīrieša viedoklis par sevi dramatiski atšķiras no sievietes viedokļa par viņu. Kā pierādījuši pieejamie izpētes un novērošanas objekti - pārsvarā sievietes novēro, ka vīrieša pašvērtējums atduras skalas tālākajā galā, bet paškritika nenokustas no nulles. :D Caur vīrieša brillēm izskatās otrādi. :D

Turklāt atzīme "cieņa" abu dzimumu "vīrieša vērtējuma skalā" ir atšķirīgās vietās. Kamēr vīrietis pieprasa cieņu tikai par savu esamību, sievietei, lai izjustu cieņu pret vīrieti, tomēr ir nepieciešams arī cieņas iemesls - adekvāta rīcība un izturēšanās.
Es visu atceros, Ričard...

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2016. gada 19. aprīlis, 19:16:42 »
Vai ir grūti sev, tādai visai īpašajai, pārkāpt pāri? Nenormāli grūti, pat neiespējami.
Pēc tīņu gadu krīzēm, ok, vēl kādu gadiņu -divus - piecus, nu trakākajā gadījumā 10, piemetam klāt, manuprāt nav vajadzīga "pārkāpšana". Ieslēdzas kaut kāds cits attieksmes režīms, nevis - es te esmu pasaules centrs, jūs drīkstat manas kurpes bučot, ja atļaušu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2016. gada 19. aprīlis, 19:17:10 »
Jā. Ar šo ārkārtīgi bieži nākas sastapties - ka vīrieši cieņu pieprasa tikai par to vien, ka jūtas esam radības kronis.

Nē, nu katra būtne jāuztver ar cieņu jau a priori, bet....nu, vārdsakot, piekrītu Trix :D

Atslēdzies Mao

« Atbilde #9 : 2016. gada 19. aprīlis, 19:18:29 »
Lūk tā jau ir tā lielā škirba - vīrieši jau no bērnības ir audzināti cienīt sievietes, a sievietes ir audzinātas pieprasīt pierādījumus. Un tad Jūs brīnaties, ka mēs daram stulbības, lai ko pierādītu.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #10 : 2016. gada 19. aprīlis, 19:21:30 »
vīrieši cieņu pieprasa tikai par to vien, ka jūtas esam radības kronis
Vai man tiešām ir tādas izvēles iespējas atfiltrēt apkārtējos? Es ticu, ka tādi ir, bet "ārkārtīgi bieži"? Nu ne taču.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #11 : 2016. gada 19. aprīlis, 19:25:12 »
Jā. Ar šo ārkārtīgi bieži nākas sastapties - ka vīrieši cieņu pieprasa tikai par to vien, ka jūtas esam radības kronis.

Nē, nu katra būtne jāuztver ar cieņu jau a priori, bet....nu, vārdsakot, piekrītu Trix :D

Katra būtne a priori jāuztver ar cieņu, vīrieši ir izņēmumums. Jo?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #12 : 2016. gada 19. aprīlis, 19:27:35 »
Vai man tiešām ir tādas izvēles iespējas atfiltrēt apkārtējos? Es ticu, ka tādi ir, bet "ārkārtīgi bieži"? Nu ne taču.

Tiešām bieži. Es tagad runāju par vīriešiem, ar kuriem saskaros te, kur esmu. Viņi ir audzināti kā lielāka vērtība. Gan jau ar katru paaudzi tas mainās, bet ar zaļiem gurķiem nav tuvāka vai ilgstošāka saskare bijusi, par viņiem nemāku spriest

Nu, jā, katoliska zeme

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2016. gada 19. aprīlis, 19:31:20 »
Katra būtne a priori jāuztver ar cieņu, vīrieši ir izņēmumums. Jo?

Nē, nav izņēmums. "Bet" bija par to, ka cienīt vai necienīt mēs izvēlamies, novērtējot cilvēka rīcību, uzskatus..jā, arī izskatu.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #14 : 2016. gada 19. aprīlis, 19:31:43 »
Nu tak skaidrs, ka pagātnes aizspriedumi viegli un skaisti sadzīvot traucēja, traucē un traucēs. Tu jau nu gan tak spēj uz to visu paskatīties pāri un no cēla augšpunkta.