Autors Tēma: Cienīt vai necienīt vīrieti?  (Lasīts 26981 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

Re: Cienīt vai necienīt vīrieti?
« Atbilde #30 : 2016. gada 19. aprīlis, 20:31:30 »
Zinat kā normālu vīrieti momentāli un ilgstoši savaldzināt?

Nē, nezinu. Un kas ir normāls vīrietis?
Šo pašu jautājumu var uzdot attiecībā par sievietēm. Ja tiek domāta cieņa - nu nez, cieņa ir cieņa, bet valdzinājums ir valdzinājums. Neesi aizdomājies, kāpēc bieži vīriešiem tieši stervozas būtnes patīk? Un sievietēm - sliktie puiši? Tur kaut kāda cita fiška ir. Ne jau ar visiem, kurus cienu (un tādu ir daudz), man gribētos likties gultā. Šobrīd - vispār laikam negribu :rat:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #31 : 2016. gada 19. aprīlis, 20:32:48 »
Кто-то печет булочки, а кто-то жарит кузнечиков. Я лично предпочитаю булочки, но совершенно спокойно отношусь к тем, кто с аппетитом, как я булочки, уплетает жареных кузнечиков. К человеку, который готовит кузнечиков, у меня тоже нет никаких претензий. Это его дело. Не моё. Он же не пихает их мне в рот, вырывая из моих рук любимую булочку со взбитыми сливками. Проходя мимо его лавки я ему улыбнусь. Просто так. Забавный тип. Я не считаю его лохом, идиотом, дебилом, петухом, мразью, извращенцем, гламурной тварью, продажной скотиной и т.д. Он просто жарит кузнечиков, которых я не ем. Даже этот странный для меня труд я уважаю просто потому, что так меня учили. Судя по комментариям многих учили по-другому.
 Сергей Шнуров

Atslēdzies dip

« Atbilde #32 : 2016. gada 19. aprīlis, 20:36:57 »
O, ienāca prātā Ģeniāla doma :smoker: Varbūt mums gribas to, kā nav, kas pietrūkst? Kas ir atslēga uz mūsu skaistumu, kas nāk no iekšām? Katrā ziņā es savu Ahilleja papēdi zinu. Ja tur iebaksta, es ir gatavs :faint: Bet nebaksta, vai zinies :facepalm:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2016. gada 19. aprīlis, 20:49:55 »
Vow!!! Nu auzas!  Tēma cienīt vīrieti!!! What that???
Cienīt var konkrētu personību.
Pat nesaprotu ko nozīmē “cienit vīrieti“ !!!
Tas ir kā cienīt tādēļ, ka krāniņš???!!!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #34 : 2016. gada 19. aprīlis, 20:54:12 »
Tu zin tūlīt vispār "aptaisīsies" simboliski runājot - arī dēļ krāna esamības var cienīt. Bet tā jau ir augstākā pilotāža..., kosmoss vai zinies, tur vajag ogogo kā domāt, un domāt, un domāt...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #35 : 2016. gada 19. aprīlis, 20:54:46 »
Vnk pārkopēšu no otras tēmas:

Ko vispār nozīmē normāls??

Un ar izskatu es nedomāju piesiešanos dieva dotajam degunam vai kājas izmēram. Es domāju nevīžīgu izskatu. Un par uzvedību arī runāju. Varu derēt, ka vīrietis, kurš, piem., spļauj uz ielas, sevi uzskata par normālu. Ok, normāls, bet ne man

Atslēdzies Mao

« Atbilde #36 : 2016. gada 19. aprīlis, 20:56:20 »
Bet nu tas tā, vairāk sev par sliktu izvirzīju tēzi. Man lomkas, ko lai atbild sievietei, kura nezin kā ir vienkārši cienīt vīrieti? Jeb kuru.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #37 : 2016. gada 19. aprīlis, 20:58:11 »
Vnk pārkopēšu no otras tēmas:

Ko vispār nozīmē normāls??

Un ar izskatu es nedomāju piesiešanos dieva dotajam degunam vai kājas izmēram. Es domāju nevīžīgu izskatu. Un par uzvedību arī runāju. Varu derēt, ka vīrietis, kurš, piem., spļauj uz ielas, sevi uzskata par normālu. Ok, normāls, bet ne man

Profesoru, kas visu mūžu atdevis un izgudrojis pretvēža zāles, bet staigā nošļukušās biksēs, ar alus vēderu un sķaudekli uz atloka Tu cienīsi?

Atslēdzies reno

« Atbilde #38 : 2016. gada 19. aprīlis, 21:01:03 »
Zinat kā normālu vīrieti momentāli un ilgstoši savaldzināt?

Citējot Šopenhaueru un vienlaikus lēnām atpogājot blūzes augšējo podziņu?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #39 : 2016. gada 19. aprīlis, 21:04:04 »
Vispār te sarunas notiek vismaz 2 paralēlēs.

Ok, labošu vai pārfrāzēšu, vai precīzāk pateikšu. Es cienu jebkuru cilvēku a priori, ja vien viņš nav pretīgs dzīvnieku vai bērnu mocītājs utml. Bet iepriekš minētie trūkumi (tie, kas trūkumi manās acīs) nozīmē to, ka ar tādu cilvēku diez vai līdz taureņiem tiktu (jo sākumtēma par taureņiem bija ;) )

Atslēdzies dip

« Atbilde #40 : 2016. gada 19. aprīlis, 21:05:02 »
Citējot Šopenhaueru un vienlaikus lēnām atpogājot blūzes augšējo podziņu?

A viņam rīt (žraķ) gribās dikti. Un atpūsties. Bet, lai nezaudētu cieņu sievietes acīs, atkal nāksies rukāt :alkofest:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #41 : 2016. gada 19. aprīlis, 21:13:28 »
A viņam rīt (žraķ) gribās dikti. Un atpūsties. Bet, lai nezaudētu cieņu sievietes acīs, atkal nāksies rukāt :alkofest:
Patīk Patīk Patīk Patīk Oi, kā patīk!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #42 : 2016. gada 19. aprīlis, 21:15:36 »
Vispār te sarunas notiek vismaz 2 paralēlēs.

Ok, labošu vai pārfrāzēšu, vai precīzāk pateikšu. Es cienu jebkuru cilvēku a priori, ja vien viņš nav pretīgs dzīvnieku vai bērnu mocītājs utml. Bet iepriekš minētie trūkumi (tie, kas trūkumi manās acīs) nozīmē to, ka ar tādu cilvēku diez vai līdz taureņiem tiktu (jo sākumtēma par taureņiem bija ;) )

Ne ne ne ne - Skaidrs, ka neviens neprasa ar smirdekli gulēt, ja gudrs pēc vella. Un otrādi.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #43 : 2016. gada 19. aprīlis, 21:17:01 »
Ir mums darbaa klients- teiksim, mr x... nodzeeries encefalopaats, hotj i sorokovnjika veel nav... jaa, izturos pret vinju pieklaajiigi un profesionaali... kaut, ja godiigi, ar visu savu buutiibu un uzvediibu vinjsh neko no taa nav pelniijis... tak man veel jaaciena jams buutu? Jo jaaciena jebkursh?... nee, manas empaatijas shitam nepietiks...
Un vinjsh jau nu toch sevi par izredzeeto uzskata, kur nu par vnk "normaalu"...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #44 : 2016. gada 19. aprīlis, 21:17:12 »
Tu zin tūlīt vispār "aptaisīsies" simboliski runājot - arī dēļ krāna esamības var cienīt. Bet tā jau ir augstākā pilotāža..., kosmoss vai zinies, tur vajag ogogo kā domāt, un domāt, un domāt...

Iepriekšējā tēmā rakstīju par kritērijiem. Nesaprati,pats vainīgs...