Pirms tam jau noteikti brauca vēl kāda mašīna,var gadīties ,ka tā sieviete palaida to mašīnu un redzot,ka nākošais braucējs nemaz netaisās apstāties pie gājēju pārejas,gāja pāri,jo cik var stāvēt un gaidīt,kad tevi ieraudzīs.,jo saprotu ka RaFix pat redzot pie gājēju pārejas cilvēkus gaidot,lai pārietu pāri, nemaz netaisījās apstāties.
Tu lasi arī? Viņa izleca uz ietves. Izskrēja, aiz rokas velkot sev līdzi sīci. Tur tajā vietā malā ir vides reklāma. Cilvēkus, kas pienāk pie pārejas un apstājas, var redzēt labi, bet tos, kas šitā izskrien - nekā. Viņa mani arī nevarēja no turienes redzēt - tas stabs nav caurspīdīgs. Tā, ka viņai pašai sava un sīča drošība bija dziļi sēžamvietas rajonā. Man priekšā neviens nebrauca, ja viņa tur būtu bijusi iepriekš, vēsā būtu pārgājusi pāri. Bļ*in, ka tikai gājējus attaisnot. Nu ir starp viņiem arī ar galvu slimie, turklāt tādi, kam ne vien par sevi, bet arī par bērnu vienalga.
Es vienmēr palaižu cilvēkus, kad viņi stāv ielas malā, protams, ja viņi tur nepienāk tad, kad es pats jau esmu pie pārejas. Kad es eju kājām, es labi saprotu, ka tas pirmais, kas mani ieraudzīs, dzīvas satiksmes apstākļos var nepaspēt apstāties (strauji bremzēt arī nav vēlams - to autoskolās māca - tas var izraisīt avārijas situāciju, par ko gājējam, loģiski, pie pēcpuses) un apstāsies otrais vai trešais. Man tas nesāp, es mierīgi varu pagaidīt un netraumēt ne sevi, ne tos šoferus.
Tev ir reāla kājāmgājēja domāšana. Nu nevar vienmēr nobremzēt, tiklīdz gājējs pieskrien pie pārejas, lai kā gājēam to negribētos. Nevar. Ja jums tas nepatīk, iesūdziet fiziku, varbūt viņu sodīs un viņa mainīsies.