Autors Tēma: Maģiskās baltās strīpas!  (Lasīts 20039 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

RaFix

• Viesi
Re: Maģiskās baltās strīpas!
« Atbilde #180 : 2016. gada 21. aprīlis, 16:16:30 »
kas ta Tev tā par mašīnu?? žigulis?? :D
normāla prēmija bez pašriska tāda vecuma mašīnām ir 3-4%  t.i. mašīnas vērtība 5000, prēmija 200eur.
Bembis, bet viņam jau nekādas cenas tagad nav. Tie 6-7k ko viņš maksā šodien, vēl pēc gada būs vēl par 1k mazāk. Nav vērts.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #181 : 2016. gada 21. aprīlis, 16:21:06 »
Bembis, bet viņam jau nekādas cenas tagad nav. Tie 6-7k ko viņš maksā šodien, vēl pēc gada būs vēl par 1k mazāk. Nav vērts.

Nu par bembi var paprasīt arī 6-7%, tā tomēr diagnoze (zog viņus, ne jau tas, ko Tu padomāji), bet tāpat atmaksājas.

Atslēdzies itta

« Atbilde #182 : 2016. gada 21. aprīlis, 16:26:02 »
Golfus arii smuki zog :(
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #183 : 2016. gada 21. aprīlis, 16:55:05 »
aizdomīgi ātri, nebija padstava ar to buku?? buks protams aizskrēja? :)
Nu ja, ka aizdomīgi ātri . Bet podstava tā toč nebija.
Ar poličiem kopā pa grāvi nummuru meklējām :

Atslēdzies daddy

« Atbilde #184 : 2016. gada 21. aprīlis, 17:02:32 »
Nu ja, ka aizdomīgi ātri . Bet podstava tā toč nebija.
Ar poličiem kopā pa grāvi nummuru meklējām :

tā cita lieta :)
man gan poliči nemaz nebrauca, jo cietušo nebija un bojāts tikai mans auto... tā arī pateica, pieteikums reģistrēts, sauc evakuatoru
tāpēc manuprāt, ja auto ir dārgāks par  pāris tūkstošiem eur, tad KASKO ar būt noderīga. un kur nu tādas fīčas, kā "palīdzība ceļā" vai "auto aizvietošana"... maini nu pats riteni naktī/tumsā/dubļos, ja nav KASKO 

RaFix

• Viesi
« Atbilde #185 : 2016. gada 21. aprīlis, 17:21:07 »
maini nu pats riteni naktī/tumsā/dubļos, ja nav KASKO
Mainu arī. Lai es divos naktī sēdētu kaut kur mežā gaidot, kad kāds man atbrauks riepu samainīt? Tam man ir bagāžnieks, kurā ir viss nepieciešamas tādai maiņai. Ne tikai rezerves rats, domkrats un krusts, bet arī kaut kas, ko nomest uz zemes, jaka šādiem gadījumiem, ūdens roku mazgāšanai un dvielis. Brauc tālāk, itkā nekas nebūtu bijis.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #186 : 2016. gada 21. aprīlis, 17:57:07 »
Mainu arī. Lai es divos naktī sēdētu kaut kur mežā gaidot, kad kāds man atbrauks riepu samainīt? Tam man ir bagāžnieks, kurā ir viss nepieciešamas tādai maiņai. Ne tikai rezerves rats, domkrats un krusts, bet arī kaut kas, ko nomest uz zemes, jaka šādiem gadījumiem, ūdens roku mazgāšanai un dvielis. Brauc tālāk, itkā nekas nebūtu bijis.
Nu bet tieši tā. Es pat iedomāties nevaru, ka man būtu kā durai jānīkst nezin kur uz ceļa vai, vēl labāk, kaut kādos bezceļos, kam pat adreses nav, gaidot, kad man kāds atbrauks riteni nomainīt. Desmit minūšu darbs + vēl pāris minūtes priekš pašsakopšanās un brauc tālāk bez bēdu.

Nē, es jau nesaku, ka KASKO nav noderīga lieta, ir. Bet žaba dušī par viņu maksāt. Mans auto ar nav nekāds jaunais.

Atslēdzies itta

« Atbilde #187 : 2016. gada 21. aprīlis, 19:09:57 »
Nu tehniskaa paliidziiba nav tikai riepas nomainja ... kaut arii tur reizeem ar klasisko instrumentu paketi nemaz var nepietikt ;)

Kad manaa miestaa viena dura veselai rindai masiinu sabojaaja taa pamatiigi fasaades ui kaa visi sarosiijaas, jo cipari jau nebija mazie...

Atslēdzies rudzupuke

« Atbilde #188 : 2016. gada 21. aprīlis, 19:28:12 »
Pirms tam jau noteikti brauca vēl kāda mašīna,var gadīties ,ka tā sieviete palaida to mašīnu un redzot,ka nākošais braucējs nemaz  netaisās apstāties pie gājēju pārejas,gāja pāri,jo cik var stāvēt un gaidīt,kad tevi ieraudzīs.,jo saprotu ka RaFix  pat redzot pie gājēju pārejas cilvēkus gaidot,lai pārietu pāri, nemaz netaisījās apstāties.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #189 : 2016. gada 21. aprīlis, 19:40:34 »
Pirms tam jau noteikti brauca vēl kāda mašīna,var gadīties ,ka tā sieviete palaida to mašīnu un redzot,ka nākošais braucējs nemaz  netaisās apstāties pie gājēju pārejas,gāja pāri,jo cik var stāvēt un gaidīt,kad tevi ieraudzīs.,jo saprotu ka RaFix  pat redzot pie gājēju pārejas cilvēkus gaidot,lai pārietu pāri, nemaz netaisījās apstāties.
Tu lasi arī? Viņa izleca uz ietves. Izskrēja, aiz rokas velkot sev līdzi sīci. Tur tajā vietā malā ir vides reklāma. Cilvēkus, kas pienāk pie pārejas un apstājas, var redzēt labi, bet tos, kas šitā izskrien - nekā. Viņa mani arī nevarēja no turienes redzēt - tas stabs nav caurspīdīgs. Tā, ka viņai pašai sava un sīča drošība bija dziļi sēžamvietas rajonā.  Man priekšā neviens nebrauca, ja viņa tur būtu bijusi iepriekš, vēsā būtu pārgājusi pāri. Bļ*in, ka tikai gājējus attaisnot. Nu ir starp viņiem arī ar galvu slimie, turklāt tādi, kam ne vien par sevi, bet arī par bērnu vienalga.

Es vienmēr palaižu cilvēkus, kad viņi stāv ielas malā, protams, ja viņi tur nepienāk tad, kad es pats jau esmu pie pārejas. Kad es eju kājām, es labi saprotu, ka tas pirmais, kas mani ieraudzīs, dzīvas satiksmes apstākļos var nepaspēt apstāties (strauji bremzēt arī nav vēlams - to autoskolās māca - tas var izraisīt avārijas situāciju, par ko gājējam, loģiski, pie pēcpuses) un apstāsies otrais vai trešais. Man tas nesāp, es mierīgi varu pagaidīt un netraumēt ne sevi, ne tos šoferus.

Tev ir reāla kājāmgājēja domāšana. Nu nevar vienmēr nobremzēt, tiklīdz gājējs pieskrien pie pārejas, lai kā gājēam to negribētos. Nevar. Ja jums tas nepatīk, iesūdziet fiziku, varbūt viņu sodīs un viņa mainīsies.

Atslēdzies rudzupuke

« Atbilde #190 : 2016. gada 21. aprīlis, 20:02:56 »
Tuvojoties gājēju pārejai vajag ar to rēķināties,ka kāds var izlekt  uz ietves un ,ja tu zini,ka tur tajā malā ir vides reklāma un vēl necaurspīdīgs stabs,tad vēl īpaši vajag braukt uzmanīgi,

Atslēdzies Broms

« Atbilde #191 : 2016. gada 21. aprīlis, 20:04:06 »
Tuvojoties gājēju pārejai vajag ar to rēķināties,ka kāds var izlekt  uz ietves un ,ja tu zini,ka tur tajā malā ir vides reklāma un vēl necaurspīdīgs stabs,tad vēl īpaši vajag braukt uzmanīgi,

:banhead:
Un lecējam nemaz nav jārēķinās, ka pa brauktuvi brauc transportlīdzekļi?

Atslēdzies itta

« Atbilde #192 : 2016. gada 21. aprīlis, 20:12:00 »
Nu te nu pat es  :banhead:

RaFix

• Viesi
« Atbilde #193 : 2016. gada 21. aprīlis, 20:16:37 »
Es tur braucu katru darbadienas rītu. 3-4 rītus no 5, laikā, kad es tur braucu, tur stāv cilvēki un  es viņus palaižu. Kāpēc visā šajā laikā, kopš es braucu pa šo ceļu, visiem tiem cilvēkiem, kuri tur ir, nav bijis problēmas apstāties un sagaidīt, kad apstājos es, bet tieši viena dura to nevarēja? Nekad iepriekš man tajā vietā nav bijis šādu problēmu. Tad kurš ir idiots? Visi tie simti cilvēku, kas pa šiem rītiem ir patērējuši pa pāris sekundēm savas dzīves, zinot, ka vadītājs var viņus uzreiz neieraudzīt, lai apstātos un pārliecinātos, ka viņus pamanīs, vai tomēr tā viena, kas skrēja?

Atslēdzies rudzupuke

« Atbilde #194 : 2016. gada 21. aprīlis, 20:21:13 »
Ja es pareizi sapratu ,tad lecēja  uzleca uz  gājēju pārejas un devās tai pāri,ja priekš autovadītāja 10 metru attālums ir par mazu ,lai paspētu nobremzēt,tad priekš gājēja,kurš iet pāri pa gājēju pāreju ,mašīna 10 metru attālumā liekas ,ka ir tālu.