Autors Tēma: Maģiskās baltās strīpas!  (Lasīts 20048 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Maģiskās baltās strīpas!
« Atbilde #225 : 2016. gada 22. aprīlis, 09:08:54 »
Mainu arī. Lai es divos naktī sēdētu kaut kur mežā gaidot, kad kāds man atbrauks riepu samainīt? Tam man ir bagāžnieks, kurā ir viss nepieciešamas tādai maiņai. Ne tikai rezerves rats, domkrats un krusts, bet arī kaut kas, ko nomest uz zemes, jaka šādiem gadījumiem, ūdens roku mazgāšanai un dvielis. Brauc tālāk, itkā nekas nebūtu bijis.

Labi, pats maini un ķēpājies cik gribi :) a bet "baba tvaja"? ja viņai būtu rats jāmaina, ko tad? Visas jau nav "All Wheel Drive", kā Kvadra piemēram...  :thumbsup:

iedomājies, Tu sēdi pie TV, skaties hoķi, dzer aliņu, te zvana raudoša sieviete - es riepu pārsitu! Tipa, ņem taksi, brauc un glāb (jo alus ribās!) Tev to vajag? :) Tā vietā nosauc telefoniņu, pa kuru lai pazvana, pastāsta, kur ir un viss būs tip top! :D :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #226 : 2016. gada 22. aprīlis, 09:14:52 »
Nav sievietes, nav problēmu..

Atslēdzies daddy

« Atbilde #227 : 2016. gada 22. aprīlis, 09:18:21 »
Nav sievietes, nav problēmu..

OJ, kaut kā neiedomājos par šādu risinājumu :D
Man šīs mūždien spietojušas apkārt - mamma, ome, krustmāte, sieva, meitas, mazmeita... un visām kaut ko vajag! nemaz nezinu kā būtu, ja nebūtu :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #228 : 2016. gada 22. aprīlis, 09:20:08 »
Pašsaglabāšanās instinkts.

Cik novērots, dzirdēts un lasīts, Latvijā cilvēkiem ar to esot dīvaini. Mums esot izteiktas pašiznīcinošas tieksmes, suicidālas. Statistika arī par to liecina

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #229 : 2016. gada 22. aprīlis, 09:25:38 »
Mums esot izteiktas pašiznīcinošas tieksmes, suicidālas. Statistika arī par to liecina
Dabiskajai atlasei modernajā pasaulē jāatrod jauni veidi kā nodrošināt kaut vai minimālu plāna izpildi.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #230 : 2016. gada 22. aprīlis, 09:25:53 »
Proletariāta pēcteči, kam vienīgais ko zaudēt ir savas važas...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #231 : 2016. gada 22. aprīlis, 09:29:44 »
man arvien vairaak shii diskusija saak izskatiities peec ... shoferi ar putaam uz luupaam skaidro kaapeec nav iespeejams laiciigi ieraudziit paareju un nobremzeet un ka vispaar cilveekiem uz ielas nav ko dariit un .... un ... un ...

P.S. mans personiigais viedoklis atrauti no shiis teemas, LV ir tur kur vinja ir tikai taapeec, ka 95% iedziivotaaju (nebljaut!!! jaa jaa es arii) dziivo peec principa "kaapeec es kaut ko NEVARU/NEGRIBU"
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #232 : 2016. gada 22. aprīlis, 09:33:16 »
Skumji, bet laikam tā ir.

RaFix

• Viesi
« Atbilde #233 : 2016. gada 22. aprīlis, 09:42:22 »
Labi, pats maini un ķēpājies cik gribi :) a bet "baba tvaja"? ja viņai būtu rats jāmaina, ko tad? Visas jau nav "All Wheel Drive", kā Kvadra piemēram...  :thumbsup:

iedomājies, Tu sēdi pie TV, skaties hoķi, dzer aliņu, te zvana raudoša sieviete - es riepu pārsitu! Tipa, ņem taksi, brauc un glāb (jo alus ribās!) Tev to vajag? :) Tā vietā nosauc telefoniņu, pa kuru lai pazvana, pastāsta, kur ir un viss būs tip top! :D :D
Ilgi es tādu sievišķi neizturētu. Manējās visas ir gana apķērīgas, lai ar tādiem sīkumiem tiktu galā pašas. Iedomāies citu ainiņu - viņai kaut kas tāds gadās, kamēr es esmu darbā, piemēram, ap šo laiku no rīta. Viņa gaidīs, kad man būs pusdienlaiks, lai es varētu aizbraukt? Kā tā nabadzīte tos jautājumus risināja, pirms viņai uzrados es? Mana māsa, kura nemīl maitāt savu manikīru, nezvana ne man, ne vīram - stopē garāmbraucošās mašīnas - tā pie palīdzības varot tikt ātrāk, nekā gaidot, kad kāds no mums atbrauks viņu "glābt".

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #234 : 2016. gada 22. aprīlis, 09:57:01 »
Cik novērots, dzirdēts un lasīts, Latvijā cilvēkiem ar to esot dīvaini. Mums esot izteiktas pašiznīcinošas tieksmes, suicidālas. Statistika arī par to liecina
Filozofiskā plāksnē es to drusku savādāk redzu. Un nedomāju, ka tā ir suicidālo tieksmju izpausme, tā drīzāk ir labklājīgā izvirtušā sabiedrībā dzīvojošu cilvēku deģenerācijas pazīme. Un labklājīgajā Eiropā tas izpaužas stipri vairāk kā vēl salīdzinoši veselīgajā Latvijā. Cilvēks kļūst kā siltumnīcas stādiņš, kurš zin, ka viņu laikā pabaros, laikā aplies, un pašam ne par ko nav ne jādomā, ne jārūpējas. Pat pašsaglabāšanās instinkts nav nepieciešams, jo drošību garantē baltas līnijas, dienišķo ņammu nodrošinās sociālās aizsardzības sistēma, šprici pakaļā garantētā medicīna, caur izglītības sistēmu, pateicoties t.s."grupu darbam", var izbraukt pat analfabēts, un, ka kaķi nevajag mikrenē žāvēt, arī tiks paskaidrots. Atbildība par sevi aizvien vairāk tiek pārnesta uz kādu citu - nevis man jādomā par sevi, bet tev ir pienākums garantēt man to, to, un vēl šito. Protams, tā ir silti, pūkaini un jauki, tikai diemžēl noved pie tā, ka tāds aitu bara loceklis pats par sevi atbildību uzņemties vairs nav spējīgs. Šajā diskusijā arī pilnā krāšņumā parādās attieksme - "man nekur nav jāskatās, man nekas nav jādomā, es drīkstu slāt vai skriet pār ielu, kā vien man ienāk prātā, jo par manu veselību un dzīvību atbildīgs esi TU, tev jāredz, jāparedz, jāvar, jāgarantē... Un, ja tu gadienā to neizdarīsi un mani beigtu nobrauksi, tad es tevi par to tiesā iesūdzēšu un tu par to atbildēsi!!!" :D

P.S. Kā jums šķiet, vai kāds "patvēruma meklētājs" paskries zem riteņiem uz pārejas?  ;)

RaFix

• Viesi
« Atbilde #235 : 2016. gada 22. aprīlis, 10:03:08 »
man arvien vairaak shii diskusija saak izskatiities peec ... shoferi ar putaam uz luupaam skaidro kaapeec nav iespeejams laiciigi ieraudziit paareju un nobremzeet un ka vispaar cilveekiem uz ielas nav ko dariit un .... un ... un ...

P.S. mans personiigais viedoklis atrauti no shiis teemas, LV ir tur kur vinja ir tikai taapeec, ka 95% iedziivotaaju (nebljaut!!! jaa jaa es arii) dziivo peec principa "kaapeec es kaut ko NEVARU/NEGRIBU"
Es saskaitīju. 404 rītus man tajā vietā nav bijis nekādu problēmu. Gājēji ir varējuši apstāties un es esmu varējis apstāties. Bet izņēmuma situācijas gadās un ne vienmēr vadītāja vainas pēc. Šobrīd izskatās, ka te ar kategoriski uzstājas tie gājēji, kas paši neskatās un iedomājas, ka visam jānotiek uz burvju mājiena. Lai Dievs dod, ka viņiem netrāpīsies vadītājs, kas manā situācijā nolems, ka nu labi - lai ir vainīgs aizmugurējais.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #236 : 2016. gada 22. aprīlis, 10:12:08 »
Un vēl. Ziniet, ko RaFika situācijā būtu izdarījis labklājīgais eiropietis vulgaris?  Nobremzējis, dabūjis sitienu pakaļā un uztriecies uz pārejas. Jo tā butu PAREIZI, tā būtu PĒC NOTEIKUMIEM. Un gulētu naktī saldu miegu, jo pats ne pie kā nebūtu vainīgs un visas apdrošināšanas visu būtu samaksājušas.
Lai paglābtu cilvēkus, pašam ieliekoties stabā, jau vajadzīga kreativitāte, domāšanas un reakcijas spēja un atbildības sajūta, kas mums, par laimi vēl ir, bet tizlajam vakareiropietim vairs ne visai...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #237 : 2016. gada 22. aprīlis, 10:15:16 »
Ilgi es tādu sievišķi neizturētu. Manējās visas ir gana apķērīgas, lai ar tādiem sīkumiem tiktu galā pašas. Iedomāies citu ainiņu - viņai kaut kas tāds gadās, kamēr es esmu darbā, piemēram, ap šo laiku no rīta. Viņa gaidīs, kad man būs pusdienlaiks, lai es varētu aizbraukt? Kā tā nabadzīte tos jautājumus risināja, pirms viņai uzrados es? Mana māsa, kura nemīl maitāt savu manikīru, nezvana ne man, ne vīram - stopē garāmbraucošās mašīnas - tā pie palīdzības varot tikt ātrāk, nekā gaidot, kad kāds no mums atbrauks viņu "glābt".

Tātad Tava māsa arī neko nezina ne par KASKO, ne par servisu "palīdzība ceļā"?? :) ...gēni laikam :) 

RaFix

• Viesi
« Atbilde #238 : 2016. gada 22. aprīlis, 10:16:43 »
Tātad Tava māsa arī neko nezina ne par KASKO, ne par servisu "palīdzība ceļā"?? :) ...gēni laikam :)
Zina viņa par KASKO, bet, tāpat, kā es, uzskata to par galīgi nerentablu. Viņai, tāpat, kā man, uz ceļa problēmas nav tik bieži, lai no tā būtu jēga.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #239 : 2016. gada 22. aprīlis, 10:16:45 »
Kvadra, viņš jau iepriekš brauktu tā, ka nekāda strauja bremzēšana nebūtu vajadzīga, sevišķi, ja brauktu katru dienu tur, jau reflekss pirms gājēju pārejas izstrādājies.. Un aiz viņa braucējs tāpat, jo tuvojas gājēju pāreja.