Autors Tēma: Latvijas hokeja izlases pasaules čempionāts 2016  (Lasīts 10127 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Latvijas hokeja izlases pasaules čempionāts 2016
« Atbilde #30 : 2016. gada 09. maijs, 16:33:33 »
Kurš strādās?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #31 : 2016. gada 09. maijs, 18:47:42 »
ak jel.... :( :m:   

šitā neveikties ....

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #32 : 2016. gada 09. maijs, 19:37:15 »
LatviaLatvia vs RussiaRussia

0:4

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #33 : 2016. gada 09. maijs, 19:40:03 »
ak jel.... :( :m:   

šitā neveikties ....
galvenais ka šī ir pēdējā spēle kur drīkstēja zaudēt - tagad tikai uzvaras vajadzīgas, jāmostas cīņai līdz galam! :)
Pirmā spēle 3 trešdien pret Šveici! Un Krievijai zaudēja, jo nespēja iemest nevienus vārtus. Kā jau Zirnis teica, pret Krievu varēja uzvarēt vien iemetot 5 vārtus. :)   

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #34 : 2016. gada 10. maijs, 21:22:44 »
   SWE  SWE  2-4  CZE  CZE 

SUI  SUI  3-2  DEN  DEN

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #35 : 2016. gada 11. maijs, 18:48:48 »
Sasodīts!
SwitzerlandSUI 5 - 4 LATLatvia
Galvenais noticēt ka varam uzvarēt! Uzvara, uzvara, uzvara!!! :)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #36 : 2016. gada 13. maijs, 20:17:44 »
Latvija (demokrātiskā republika) - Dānija's (karaliste)
http://skaties.lv/sports/hokejs/latvijas-izlase/tiesraide-pc-hokeja-2016-latvija-danija/
TAGAD!

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #37 : 2016. gada 13. maijs, 21:32:28 »
Autortiesību dēļ, šis saturs šajā valstī nav pieejams -> nav ko likt linkus kuri nestraadaa  :sarcasm:
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #38 : 2016. gada 13. maijs, 21:56:28 »
Autortiesību dēļ, šis saturs šajā valstī nav pieejams -> nav ko likt linkus kuri nestraadaa  :sarcasm:
Īstenībā labi, jo spēle ļoti nervoza. :) 

Atslēdzies tex

« Atbilde #39 : 2016. gada 13. maijs, 23:27:32 »
livetv.sx/en/allupcomingsports/2/

es no šī RUS valodā skatījos

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #40 : 2016. gada 13. maijs, 23:29:39 »
livetv.sx/en/allupcomingsports/2/

es no šī RUS valodā skatījos
vai tur rezultāts bija cits?  :computer: :banhead: :faint:

Atslēdzies tex

« Atbilde #41 : 2016. gada 14. maijs, 13:48:02 »
Tas pats, protams :(
vnk iemetu info, kur skatīties tiem, kas neuztur Lattelecomus, baltcomus u.c. parazītus, kas uzskata, ka katram plebejam jāmaksā viņiem par televīziju ;)

bet tur var redzēt arī citas spēles. Vispār,kāpēc tēma nav par čempionātu, bet tikai par lokālajiem turlupiņiem, kas pat dāņiem zaudē?

Somi, piemēram, ļoti smuki 2. periodā izmazgāja un izgrieza frančus :) 3:0
Viņi vispār nav zaudējuši nevienu spēli. Bet nav spēlējuši pret grupas favorītu CAN.

Tomēr tālāk tiks jebkurā gadījumā, līdz ar to šajā kārtā nevajadzētu mocīties un tad sadot kanādiešiem izšķirošākā brīdī: pusfinālā vai finālā ;)

IMO CAN un FIN šogad ir vienīgās 2 komandas, kuras tīri teorētiski spētu neļaut RUS vinnēt mājās, kur gan publika, gan tiesneši būs viņu pusē.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #42 : 2016. gada 14. maijs, 17:16:09 »
Tas pats, protams :(
vnk iemetu info, kur skatīties tiem, kas neuztur Lattelecomus, baltcomus u.c. parazītus, kas uzskata, ka katram plebejam jāmaksā viņiem par televīziju ;)
Un tas ir labi darīts :)  :thumbsup:

bet tur var redzēt arī citas spēles. Vispār,kāpēc tēma nav par čempionātu, bet tikai par lokālajiem turlupiņiem, kas pat dāņiem zaudē?
Neaiztiec Latvijas izlasi, es nezinu kur tu esi dzimis un ko Tev šī valsts ir nodarījusi, bet man tā ir dzimtene un hokeja izlase ir retais lepnums, kas viņai ir pamatots. :) Un es šausmīgi esmu noguris no nacionālā pazemojuma un hokeja cirku, ko sauc par Džeržinska dibināto sporta klubu "Dinamo" :)  Latvijas izlasei vēl tikai 2 spēles - viena jau šovakar, un varēsim pievērsties citām komandām. :)

tas_pats_lv

• Viesi

Atslēdzies tex

« Atbilde #44 : 2016. gada 15. maijs, 01:54:22 »
Neaiztiec Latvijas izlasi, es nezinu kur tu esi dzimis un ko Tev šī valsts ir nodarījusi, bet man tā ir dzimtene un hokeja izlase ir retais lepnums, kas viņai ir pamatots. :) Un es šausmīgi esmu noguris no nacionālā pazemojuma un hokeja cirku, ko sauc par Džeržinska dibināto sporta klubu "Dinamo" :)  Latvijas izlasei vēl tikai 2 spēles - viena jau šovakar, un varēsim pievērsties citām komandām. :)

Formāli pēc sākotnējiem dokumentiem LPSR ... Nu nē, visu nakti uzskaitot negribu pavadīt :D
Varu pievienoties, ka Dinamo ar visu veco nosaukumu ir izsmiekls un veids kā piedabūt LV lohus pie psrs himnas kājās celties...

Nu re, vismaz 1 spēli vinnēja pret visvājāko komandu...

Aber Somijas lietu kārtībā man daudz kas patīk labāk; hokeja izlase, kas reāli cīnās par medaļām, ir tikai 1 no...
Turklāt paaudzes nomainīja veiksmīgi: Peltonens par menedžeri, Selanne beidzot pensijā, Ruutu fvz kur u.t.t toties Laine un Granlunds gādā, lai ripas būtu vārtos...