Alkohols manis pēc var būt, var nebūt lielveikalos, ne man bija problēmas, kad ierobežojumu nebija, ne tagad. "Roka nestiepjas" ne pēc nevajadzīgas vīna pudeles, ne pēc kaudzes citu produktu, ja vajadzīgs tikai piens. Laikam nav manī patērētāja gēna, kura esamībā nezin kāpēc daudzi vaino lielveikalus.
Kas attiecas uz tēmu - manuprāt, slīdošais grafiks, kas ir lielveikalu darbiniekiem (un, kā jau te arī minēja, daudziem citiem), ir daudz ērtāks par ofisos sēdošo 9-18 grafiku. Nu, te jau to minēja - gan par iespeju valsts iestādes (un ne tikai) apmeklēt, gan citus, ne tik lielus veikalus. Vienkārši tie, kas strādā 1-5dien, automātiski pieņem, ka arī lielveikalu darbinieki strādā tāpat + vēl arī nedēļas nogales, t.i., nonstopā, bez brīvdienām (nenoliedzu, ka noteiktos veikalos tā arī ir, bet tādi ir mazākumā).
Ir tā sagadījies, ka arī es šobrīd piestrādāju vienā no lielveikaliem (ne pārtikas veikalā). Vakar un aizvakar strādāju (ārprāts, vai ne? Brīvdienās!!, ģimene cieš !! Netaisnība

) Tagad 5 dienas brīvas - jau saplānotas - pie vecākiem aizbrauksim, aiziesim uz pāris pasākumiem (nav pieejami brīvdienās), es dažas bodes apciemošu, kas strādā tikai darba dienās... un vēl šādi tādi plāni ir. brīvā nedēļas nogalē? Pat 1/3 no visa tā nevarētu izdarīt, jo vienkārši iespēju nav.