Autors Tēma: Lielveikaliem strādāt vai nē - svētdienās?  (Lasīts 21489 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: Lielveikaliem strādāt vai nē - svētdienās?
« Atbilde #120 : 2016. gada 26. jūnijs, 20:11:42 »
Pusdienlaikā lielveikals? Nooopietni?:)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #121 : 2016. gada 26. jūnijs, 20:21:11 »
Šeit jau dāmas, kurām kāds sakars ar tirzniecību stāstīja, ka nav ieinteresētas tajā nestrādāšanā.
Bet tas taču Tev, Nomade, netraucē soļot svētdienā garām lielveikalam
ar lepni paceltu galvu un nicīgi sarauktu degunu.
Neviens tak nespiež to apmeklēt.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #122 : 2016. gada 26. jūnijs, 20:38:45 »

Citi, citi..., tie citi, “protams“ gudrāki, viedāki..., pašiem galvas uz pleciem jau nav.
Galvenais no pūļa neizlekt. Ērti.
Kā tajā varžu dziesmā - “Leksim bedrē, leksim bedrē, redzēs kas mūs ārā vilks...“
Varbūt ne gudrāki, varbūt vnk pieredze cita. Savādāka. Man tikai žēl, ka cilvēki nav galīgi atvērti kaut kādām pārmaiņām. Latvijai nenāktu par ļaunu tiešām paskatīties kā ir tiem "citiem" ... un ne tikai lielveikalu darba laiks, bet kaut vai med.darb.algas, ves.apdrošināšana, nodokļi utt utjp. Viss jau nav jāpieņem, bet pašpikot nemaz ar par ļaunu nenāktu. Tikai protams, ja sabiedrībā valda uzskats "man man un man tā kā ir ir ērti, labi un vispār maļina", tad nu ko? Neko!
Ērtāk ir gudrot kārtējo riteni no jauna, iztērējot miljonus līdzekļu un neiegūstot nekādu rezultātu
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies tuk

« Atbilde #123 : 2016. gada 26. jūnijs, 20:54:28 »
Drīkst uzzināt, kur Tu redzi tos slēgšanas plusus,
ja neskaita to bla,bla,bla par pārdevēju būšanu kopā ar ģimenēm?

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #124 : 2016. gada 26. jūnijs, 21:01:42 »
Pusdienlaikā lielveikals? Nooopietni?:)
Tu gribi teikt, ka tu savā pusdienlaikā veselu stundu cītīgi knābā salātlapas? Nu labi, da vienalga ko - veselu stundu??
Un neviena man te neiestāstīs, ka darbdienu vakaros nav laika ieskriet veicī.  Jo visu laikam vajag iepirkt tieši SVĒTDIENĀS.  Kā tad.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #125 : 2016. gada 26. jūnijs, 21:05:32 »
Šeit jau dāmas, kurām kāds sakars ar tirzniecību stāstīja, ka nav ieinteresētas tajā nestrādāšanā.
Bet tas taču Tev, Nomade, netraucē soļot svētdienā garām lielveikalam
ar lepni paceltu galvu un nicīgi sarauktu degunu.
Neviens tak nespiež to apmeklēt.

Jautājums nebija par manu personisko degunu.
Es tikai nesaprotu to kvēlo turēšanos pie veikalu iešanas svētdienās. Ja būs ciet tie veikali svētdienās, kas - pasaules gals iestāsies? Nomirīs kāds bez piena pakas?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #126 : 2016. gada 26. jūnijs, 21:06:19 »
Drīkst uzzināt, kur Tu redzi tos slēgšanas plusus,
ja neskaita to bla,bla,bla par pārdevēju būšanu kopā ar ģimenēm?
Jā, pievienojos jautājumam. Argumentāciju studijā, lūdzu.
Un vēl - kādā veidā Tev vispār traucē Latvijas strādājošie lielveikali?  Man, piemēram, ir galīgi pie pakaļkājas, kā strādā vai nestrādā fāterlandes veikali.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #127 : 2016. gada 26. jūnijs, 21:16:05 »
Tu gribi teikt, ka tu savā pusdienlaikā veselu stundu cītīgi knābā salātlapas? Nu labi, da vienalga ko - veselu stundu??
Un neviena man te neiestāstīs, ka darbdienu vakaros nav laika ieskriet veicī.  Jo visu laikam vajag iepirkt tieši SVĒTDIENĀS.  Kā tad.
Pirmkārt, es nestrādāju PIE lielveikala. Tātad tikt līdz tam un atpakaļ - tur arī paietu mans pusdienlaiks, kura laikā, jā, es ēdu un fiksi ieksrienu drogās vai kur citur 100 m attālumā no darba.

Otrkārt, pēc darba tik vien laika paliek, kā izskriet caur veikalu, tikt līdz mājām, uzmaisīt vakariņas - nekam citam daudz ne spēka, ne laika nepaliek.

Lielveikals darbdienāir nestrādājošām vai brīva darba laika kundzītēm, kam nav darba laiks uz durvīm, bērni nav jāvāc, un mājassoli paveic kād cits.

Jà, lielveikals kurpju vai apģērba izvēlei man ir tieši svētdienā. Patiesībā es mierīgi izdzīvotu arī bez, piketēt neietu, bet šī nicīgi kategoriskā nostāja gan šķiet diezgan aprobežota.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #128 : 2016. gada 26. jūnijs, 21:28:36 »
Jautājums nebija par manu personisko degunu.
Es tikai nesaprotu to kvēlo turēšanos pie veikalu iešanas svētdienās. Ja būs ciet tie veikali svētdienās, kas - pasaules gals iestāsies? Nomirīs kāds bez piena pakas?

Ahā!!! Citu degunus gribi regulēt?!
Pasaules gals nebūs, protams. Pie kā tik nav pierasts.
Man kā anarhistei riebjas visādas regulas un neloģiski aizliegumi.
It īpaši, ja skaidri redzams, ka ar rūpēm par “tautas morāli un labklājību“
aizmālētas kādu “intereses“. Bet tauta viegli pavelkas, līdzīgi kā brexitā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #129 : 2016. gada 26. jūnijs, 21:33:06 »
Jā, pievienojos jautājumam. Argumentāciju studijā, lūdzu.
Un vēl - kādā veidā Tev vispār traucē Latvijas strādājošie lielveikali?  Man, piemēram, ir galīgi pie pakaļkājas, kā strādā vai nestrādā fāterlandes veikali.

Ai, ai, ka tik nav latvieša nenovīdība;),
ja nav man, lai nav jums arī ;) :).

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #130 : 2016. gada 26. jūnijs, 21:42:02 »
Oi, pasarg dies, nebūs svētdienās lielveikalu - tā vien šķiet, ka vienai daļai tas ir izdzīvošanas jautājums. Nožēlojami.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #131 : 2016. gada 26. jūnijs, 21:47:53 »
Pirmkārt, es nestrādāju PIE lielveikala. Tātad tikt līdz tam un atpakaļ - tur arī paietu mans pusdienlaiks, kura laikā, jā, es ēdu un fiksi ieksrienu drogās vai kur citur 100 m attālumā no darba.

Otrkārt, pēc darba tik vien laika paliek, kā izskriet caur veikalu, tikt līdz mājām, uzmaisīt vakariņas - nekam citam daudz ne spēka, ne laika nepaliek.

Lielveikals darbdienāir nestrādājošām vai brīva darba laika kundzītēm, kam nav darba laiks uz durvīm, bērni nav jāvāc, un mājassoli paveic kād cits.

Jà, lielveikals kurpju vai apģērba izvēlei man ir tieši svētdienā. Patiesībā es mierīgi izdzīvotu arī bez, piketēt neietu, bet šī nicīgi kategoriskā nostāja gan šķiet diezgan aprobežota.
Sestdienu izlaidi.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #132 : 2016. gada 26. jūnijs, 21:50:00 »
Oi, pasarg dies, nebūs svētdienās lielveikalu - tā vien šķiet, ka vienai daļai tas ir izdzīvošanas jautājums. Nožēlojami.

Pastāstīsi, kādēļ tie tevi apgrūtina brīvdienās?
Un ar ko mazo veikaliņu pārdevējas un tirgussievas
būtu sliktākas par lielveikalos strādājošajām?

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #133 : 2016. gada 26. jūnijs, 21:50:54 »
Aizsūtīt ka jūs tur, kur autoveikals 1x nedēļā pagasta centrā ieripo. Vot, šovam ideja!

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #134 : 2016. gada 26. jūnijs, 21:53:51 »

Pastāstīsi, kādēļ tie tevi apgrūtina brīvdienās?
Un ar ko mazo veikaliņu pārdevējas un tirgussievas
būtu sliktākas par lielveikalos strādājošajām?
Un kādēļ tev tik nepanesama doma ir tāda, ka 1 dienu nedēļā tie varētu būt ciet?