0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
personai ir tiesības
saņemt veiktajam darbam atbilstošu samaksu. Ēdiens vai preces nav samaksa.
Man ir personiska nepatika pret lielveikaliem, un tam ir pamatojums. Daudzus gadus nodzīvoju vietā, kur no vienas puses svētdienās plkst.6-8 regulāri baznīcas zvani dimdināja un no otras puses bija lielveikals, kur jau 5 no rīta notika transporta kustība, preču izkraušana un iekraušana, taras izvešana/atvešana un viss cits, ko varat iedomāties tirgošanās sakarā. Ieteikumus par dzīvesvietas maiņu varat aiztaupīt.Nevienam gabals neatkritīs, ja 1 dienu nedēļā supermarketi būtu slēgti.
“...Guļu kā nosista. Pie visa pierod, arī pie trokšņa“Nomade. jūnijs 21.2016. 20:26:59, tēma -Mana māja - mana... jā, kas
nepiekasies nomadei, tā bija cita tēma un cits KONTEKSTS. Pilnīgi saprotu, ka var būt vienā tēmā tā, bet otrā - šitā... turpretī GALĪGI nesaprotu to vēlmi (un spēju!!) pa izēstu olu čaumalām (lasi- veciem topikiem) meklēties un bāzt otram degunā - bet toreiz Tu teici savādāk... PS tas vērojams ne tikai šajā forumā. Apbrīnojami
Eu nu beidzat, kad es palasu savu rakstīto, jābrīnās, ka pati esmu rakstījusi. garatsāvokļi taču mainās - te balts, te melns..
Savā ziņā tēmas autora pozīcija pārdevēju aizstāvēšanā amizanta - diez tikpat dzelžaini tiktu aizstāvēti arī deputāti, ja nu gadījumā kāds virzītu likumdošanā izmaiņas par skaita samazināšanu., piem., uz pusi?