Autors Tēma: iesaku skrubi  (Lasīts 3378 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: iesaku skrubi
« Atbilde #15 : 2014. gada 19. oktobris, 11:16:39 »
a.. ja kafijai cukurs bijis klāt? k-kā nerīmējas, vai ne?

nu un? :-)es pielieku medu vēl...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #16 : 2014. gada 19. oktobris, 12:18:40 »
nu te meituki sacēla šumu- a kā ,a kā?? a vot nekā,.... kuram kanalizācija plūst pa vēnu sistemu trubiņām, tam nebūs šito sktubi izmantot :)))

es vispaar izlasīju virsrakstu un nolēmu, ka janak ierakstīt- nekadus skrubjus nelietoju :)
palasijos un sapratu, ka šito ķesti,kuru es nesaucu par skrubi lietoju gan un jau sen..(tapec jau esmu tada jauna un smuka ) :coffee:

Man tikai sava zistēma...es par slinku lai pļurzatos izlietnē vai kā... visus briesmu darbus daru garajaas vannas dienās...
tas ir apmeram taa... uz vanu njemu liidz kafiju ar visiem biezumiem,ja izdzerta laiciigi tad tikai biezumus...jaa, ar visu cukura un piena piedevu... citreiz avokado galu, vai paris viinogas arii..Nomāzejos ar kafiju + piedevam tik daudz cik daudz esmu arpus ūdens un gulju kadu briisninju... kad apniik, tad ar  apļveida kustiibam visu lēnām nošrubēju nost... uzlieku pa virsu viinogu vai avokado,kuri tur merajas liidz skalošanās briidim...un tikmeer daru visu citu pa to kompotu... Beigas noskalojos...
p.s nevienu nevar laist vannas iztabā,kamer tas notiek...var sabiities:)
ja nav slinkums tad visu to pasu izveic ceļgaliem+ekonjiem....
medus+ellja ir baigi labi pie tas kafijas...tad mieriigi iztiek bez avokadova(kaa berns saka) un bez viinogam..
vot taa....

šite dereeja pastāstiņš,ka man kanalizacijā lini auga :)))
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #17 : 2014. gada 19. oktobris, 12:57:56 »
 nu tadt beidzot mani kāds saprot!! :) es tak ar ne katru dienu šito izveicu... sestdiensrītā, ņemu to pašu krūzi, kā jau mellene minēja... tur liejaucu klāt medu, eļļu un norīvējos visā garumā līdz pašām ausīm... Spa par traku naudu jau tieši to pašu dara, un liek dušā skaloties... :) nu labi tur moš smalkāki ingredienti, kafijbiezumu vietā mizas kādas vai tml...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2014. gada 20. oktobris, 14:44:45 »
Jaa, manas darbiibas stipri liidziigas, viss rit savu raamo gaitu - brokastis, riita kafija, spa......vai vakara kafija un spa  :coffee:

Shito daru gadiem, bet nekas nav aizdambeejies. Es gan palaikam profilaksei kaadu speciaalo liidzekli uz nakti trubaas ieleju