Autors Tēma: Par tām banku anketām  (Lasīts 7509 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Par tām banku anketām
« Atbilde #45 : 2016. gada 29. aprīlis, 09:24:18 »
Tīri hipotētiski ja būtu 4 brāļi/māsas: ABCD
A raksta, ka B uzdāvināja
b, ka C;
C, ka D
un D, ka A :D
un visi veiksmīgi paskaidrojuši, kur ņēma X štukas katrs ....
Ja viņi vēl zem dažādām nodaļām un bankām ....

Apmēram kā story par tumbočku...

Un tā var dāvināt uz riņķi!
Jehhāāaa....mēsss bijjjāām'i trīssss māsiņņņas, visas mīļi dzīvojām!!!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #46 : 2016. gada 26. jūlijs, 11:16:41 »
Nezinu, kuram plānprātiņam ienāca tajās pēdējās prāta paliekās kontrolēt naudas mazgāšanu ar banku anketām. Nu sūds tur ir. Neko nenoķers, ja nav noķēruši līdz šim.
Toties viena daļa sīkuzņēmumu atkal maksās algas aploksnēs. Šodien pabiju bankā un manā klātbūtnē 2 cilvēki atteicās no bankas pakalpojumiem. Pavisam. Uzņēmējus piespiež atvērt kontu, jo citādi nereģistrē. Nu i labi. Būs tur tas pamatkapitāls vai arī 10 jevriki konta dzīvībai. Skaidras naudas norēķinus neviens nav atcēlis un sīkuzņēmējiem tā ir ikdiena. Ak, VIDs īpaši interesēsies? Lai interesējas.
Stulbi. Varētu padomāt, ka bez visām anketām ziņas nesniedza. Tik naivs neviens te nav.
Kārtējā stulbība. Un okšķerētāju legalizācija. Jo ko zina VIDs, to zina katra tirgustanta, jo neba tur tie konfidenciālākie, gudrākie, godīgākie un lojālākie strādā.
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #47 : 2016. gada 26. jūlijs, 13:22:37 »
Varētu padomāt, ka bez visām anketām ziņas nesniedza. Tik naivs neviens te nav.
Kad pārdevām māju, pircējs bija bankā uzzinājis (tā teikt, uz labu attiecību pamata), kāda ir atlikusī hipotēkas summa.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #48 : 2016. gada 26. jūlijs, 13:45:45 »
Kad pārdevām māju, pircējs bija bankā uzzinājis (tā teikt, uz labu attiecību pamata), kāda ir atlikusī hipotēkas summa.

Tur ne vienmēr banka būs vainīga...  :laugh:

Atslēdzies tex

« Atbilde #49 : 2016. gada 26. jūlijs, 14:35:29 »
Man arī ir bijis precedents, ka, pērkot problemātiskā darījumā (tur bija citas probzas ar pārdevēju un galu galā nekas netika nopirkts), bet viņš zināja precīzu (pilnīgi precīzu - summa tomēr daudzos desmitos K, pat ar labu minējumu un cita vērtējāja palīdzību līdz pāris K nobīde būtu... ) manis nolīgta vērtētāja (viņš nezināja pat no kuras firmas nolīgšu, kur nu vēl konkrēto indivīdu) vērtējuma summu. Vērtējums tika iesniegts bankai hipokredītam ;) Un jams iepriekš lielījās ka viņam tur esot paziņas un varot novērtēt, kā vajag.
Tā banka bija Swedbank. Un es vairs neesmu tās klients.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #50 : 2016. gada 26. jūlijs, 16:23:24 »
Tur ne vienmēr banka būs vainīga...  :laugh:
Ja es saku: "bija bankā uzzinājis", tātad tas ir droši zināms (un nebūt netika slēpts). Ja būtu aizdomas, es būtu lietojusi 'iespējams', 'varbūt', 'droši vien' vai tamlīdzīgus vārdus.