Autors Tēma: NT Kabarē pa tv šovakar !  (Lasīts 3100 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Re: NT Kabarē pa tv šovakar !
« Atbilde #15 : 2016. gada 05. maijs, 15:07:18 »
Man liekas, ar Laizu Minelli bija pavisam cits Kabarē, kaut gan no tās filmas es atceros tikai ainu, kur viņi abi gāja zem dzelzceļa pārvada izkliegties. Pēc šitā Kabarē bija filma ar to blondīni, Nikolu Kidmenu, laikam, bet to es toč neskatījos. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #16 : 2016. gada 05. maijs, 15:13:27 »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2016. gada 05. maijs, 15:14:49 »
Ar Kidmenu es zinu tikai Mulenrūžu

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2016. gada 05. maijs, 15:20:58 »

Atslēdzies hm@

« Atbilde #19 : 2016. gada 05. maijs, 16:52:20 »
Ar to Kabarē kaut kā man stāstīja, ka tur divu veidu fināli iespējami, bet tas viss tiek stingri regulēts ar autortiesībām , mums ir (vai nu mūsu pašu izvēlēts vai iedalīts) tieši šāds fināls. Un Roga jau arī pirms izrādes teica, ka izpausties vaēts tikai nedaudz, jo viss , patiesi viss, tiek stingri pakļauts autorteisībām.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #20 : 2016. gada 05. maijs, 17:21:15 »
Filmu Kabarē pārņēma Minelli. Tā bija viņas benefice. Izrādē visi galvenie tēli ir apmēram vienlīdzīgi. Sākumā es izrādi tā skeptiski skatījos, sevišķi jau jauniņās blondīnītes dēļ (redzēju dzīvajā, TV ierakstu neesmu noskatījusies), bet tad pieņēmu izrādes koncepciju, un tā man ļoti iepatikās. Savulaik Kabarē ar Minelli bija mana mīļākā filma. Agnese Cīrule, protams, nav Minelli, tāpēc visi pārējie tēli tur vienlīdz nozīmīgi.

« Atbilde #21 : 2016. gada 05. maijs, 17:49:14 »
Re kā - izrādās, man galvā pamatīgs juceklis ar tiem Kabarē un Mulenrūžām :) Tiešām nav mans formāts - Švarcnegera filmas es nemūžam tā nesaputrotu :D
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2016. gada 05. maijs, 19:24:03 »
Ar to Kabarē kaut kā man stāstīja, ka tur divu veidu fināli iespējami, bet tas viss tiek stingri regulēts ar autortiesībām , mums ir (vai nu mūsu pašu izvēlēts vai iedalīts) tieši šāds fināls. Un Roga jau arī pirms izrādes teica, ka izpausties vaēts tikai nedaudz, jo viss , patiesi viss, tiek stingri pakļauts autorteisībām.

Filmas fināls jau arī bija tāds pats - Minelli uztaisīja abortu, viņi šķīrās, rakstnieks aizbrauca no Vācijas

Ā, un par būtni uzvalkā. Tā bija lezbiete uzvalkā

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #23 : 2016. gada 05. maijs, 19:30:10 »
Man būtni uzvalkā spēlēja Rūdis. biju sajūsmā, acis nevarēju atraut. Vēl man bija arī Jolanta no Melēm, viena no dejotājām.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #24 : 2016. gada 05. maijs, 19:33:01 »
kas par Rūdi?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #25 : 2016. gada 05. maijs, 19:40:42 »
No Silmačiem.
Jauns puikiņš, bija riktīgi foršs Rūdis, slinkums meklēt tā puiša uzvārdu. Tāpat kā neatceros Jolantas garo, krievisko uzvārdu. Tūliņ atnāks gudrinieces un visu pateiks.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2016. gada 05. maijs, 20:09:02 »
tas bija džeks??? Es domāju - sieviete!(krītoša žurka)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #27 : 2016. gada 06. maijs, 00:17:41 »
Te pienāca Narcise un pateica. :) Tas bija Jurģis Spulenieks.
http://www.teatris.lv/lv/makslinieki/aktieri/jurgis-spulenieks

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #28 : 2016. gada 06. maijs, 08:05:16 »
Tieši tā. Man viņš kā Rūdis arī patika. Te daudzām ne visai bija paticis. Atceros, ka diskutējām par Silmačiem.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #29 : 2016. gada 06. maijs, 09:03:51 »
Ā, un par būtni uzvalkā. Tā bija lezbiete uzvalkā

Filmā tā būtne ir lezbiete uzvalkā? Narcise jau pateica mūsu, latviešu,  izrādes aktieri. Viņš ir fantastisks raksturlomu tēlotājs, ja vien viņam dos lomas. Esmu jau kādas trīs redzējusi, vairākas bija DirtyDealā. Un man milzu prieks, ka arī pa TV kāds nodomāja, ka tā ir sieviete:) Meita teica, ka starpbrīdī novērsusi riktīgu kašķi , jo satikusi paziņas, kas visu 1.cēlienu diskutējuši vai džeks vai meiča:)  Otrā cēlienā vismaz tie paziņas varēja atslābt un izrādei pievērsties:)