Autors Tēma: Baltie galdauti  (Lasīts 3287 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Baltie galdauti
« : 2016. gada 03. maijs, 20:29:31 »
Kādas Jūsu domas par tiem baltajiem galdautiem?
Klāsiet, neklāsiet, atbalstiet, neatbalstiet?
Ideja laba, vai ne ipaši?

Atslēdzies baaciens

Re: Baltie galdauti
« Atbilde #1 : 2016. gada 03. maijs, 20:34:03 »
Man ir divējādi ... šodien darbā realizējām... bet likās, tas ķekša pēc....

Vai rīt būs? 5% varbūtība. 4.maijs nav tā diena, kad sēžam pie galda ... Mums vispār svētki nav sēdēšana pie galda, bet ... ja būtu jāizvēlas, tad 18.novembrim tas vairāk piedienētu ...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #2 : 2016. gada 03. maijs, 20:49:09 »
Man nu tā, bet balts galdauts - tas ir pilnīgi normāli, mēdz būt arī ikdienā uz ēdamgalda. Bet vispār man dikti patīk tādi mājas svētku galdi - baltu galdautu, smukiem traukiem, krāsainu limonādi :) un lielām vīna glāzēm.
Šis tagad tāds mēģinājums taisīt tradīciju.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #3 : 2016. gada 03. maijs, 21:15:21 »
Man liekas, ka tas nav īsti mājās domāts, kaut var arī mājās, bet pilsētā gan ir labs jampadracis ar, pie un uz baltiem galdautiem un ne tikai manā pilsētā. Jāiet ļaudīs, jālīksmojas - kas tur slikts :)
Uzklāšu arī mājās, ja sanāks laiks. Normāla doma, neko sliktu nesaskatu. Svētki taču!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #4 : 2016. gada 03. maijs, 21:40:51 »
Man liekas, ka tas nav īsti mājās domāts, kaut var arī mājās, bet pilsētā gan ir labs jampadracis ar, pie un uz baltiem galdautiem un ne tikai manā pilsētā. Jāiet ļaudīs, jālīksmojas - kas tur slikts :)
Uzklāšu arī mājās, ja sanāks laiks. Normāla doma, neko sliktu nesaskatu. Svētki taču!

Kur tad, ja ne mājās? :) 4.maiju taču nepavadām darbā ....

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #5 : 2016. gada 03. maijs, 21:47:40 »
Eu nu, Baacien, palasi taču tīklos, kur un kā katrā pilsētā tie baltie galdi tiek organizēti :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #6 : 2016. gada 03. maijs, 21:52:10 »
Oi, šķiet, ka esmu lasījusi vairāk kā vajag, jo darba e-pasts pilns ar šo tematiku.

Kā jau teicu, 4.maijs man nesaistās ar galdu .... nu nekā, kur nu vēl pie masu psihožu ietekmēto galda ....

Ideja kā tāda - OK, bet vai datums ir pareizais? Vai ir pietiekama info? Vakar divas paziņas brīnījās, neko nebija dzirdējušas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2016. gada 03. maijs, 21:55:50 »
Kur tad, ja ne mājās? :) 4.maiju taču nepavadām darbā ....

Nūū, dažās pašvaldībās darba kolektīviem bezmaz brīvprātīgi obligāts pasākums.
Darba devējs ar kaulainu aci lūr uz atkritējiem,
kuri mājās pie sava balti klātā galda taisās sēdēt,
kur nu vēl ļaunāk, nesēdēs pie galda, bet pļaus zāli vai kraus malku, sēs un stādīs...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #8 : 2016. gada 03. maijs, 22:25:23 »
Kas gribēs,tie info atradīs, kā arī vienmēr būs tādi, kas neko tālāk par mājas galdu nezinās  :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2016. gada 03. maijs, 23:24:31 »
Kad ideja parādījās, lasīju autoru ieceri,
ka sanāk tuvie, draugi, kaimiņi, pie galda... šķita ok, tā cilvēcīgi...
Kad tas pārvērtās tādā uzspiestā pašvaldību pasākumā, nezinu, automātiski rodas nepatika.
Iespējams tas tā tīri personiski, vispār neciešu neko no augšas uzspiestu.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #10 : 2016. gada 03. maijs, 23:28:31 »
tuk, precīzi - ja man sāk uzspiest publiskā telpā, tad nu jā... Patīk kā uzaicinājums svinēt, satikt radus, draugus.

Man vispār šķiet jokains tāds teikums: aizsākt jaunu tradīciju. Tradīcijas izveidojas laika gaitā, ne jau hop-hop, izdomājām, taisām augšā!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #11 : 2016. gada 03. maijs, 23:30:28 »
Es nejūtu, ka kaut kas tiktu uzspiests. Reklāma kā reklāma.  Rīgā pasākumi ir katru gadu, tagad bonusā pie mākslas akadēmijas un muzeja būs vēl viens izklaides punkts - pikniks ar baltajiem galdautiem.

Atslēdzies j

« Atbilde #12 : 2016. gada 04. maijs, 00:34:07 »
Balts galdauts simbolizē svētkus. Kādam ir ( laba) ideja 4.maiju padarīt par reāliem svētkiem, priekš tam vajag kādu tradīciju (kā eglīte, ugunskurs, ....). Idejai nav ne vainas, redzēs, kā realizēsies.

Atslēdzies reno

« Atbilde #13 : 2016. gada 04. maijs, 08:32:57 »
Balto galdautu  ideja patīk, un ceru, ka tā iedzīvosies.
Man 4. maijs emocionāli ir daudz lielāki svētki nekā 18. novembris. Līdzpārdzīvojuma moments galu galā, tās emocijas aizmirst nevar.

Varbūt pat labi, ka šur tur cilvēkus izrauj no mājas piedalīties. Nedomāju, ka kāds pēc tam būs dusmīgs

Pieslēdzies Trix

« Atbilde #14 : 2016. gada 04. maijs, 09:30:21 »
Kas gribēs,tie info atradīs, kā arī vienmēr būs tādi, kas neko tālāk par mājas galdu nezinās  :)

Vai tik Kārlis Ulmanis kaut ko neteica par to, ka Latvija sākas katra paša sētā...

Patriotismu nevar iedzīt no augšas, bet, redzot, kas ir sanācis šo gadu laikā, tas aiz kauna noslēpjas aizvien dziļāk - un nepamet doma, ka ne jau par to es stāvēju uz barikādēm... Un par žilbinoši balts galdauts nenoslēps to, cik apskretis un izzagts ir tas galds.
Es visu atceros, Ričard...