Autors Tēma: Baltie galdauti  (Lasīts 3268 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: Baltie galdauti
« Atbilde #30 : 2016. gada 05. maijs, 23:27:13 »
Šis variants, kas FB sabildēts, ir foršs! Un arī tiem, kas paši savas mājās saorganizējās ar draugiem, radiem. Tieši tā pašu cilvēku rīcība, kam ir pasviesta ideja un viss notiek.
Balts galdauts ir svētkiem, un ne tikai svētkiem (vismaz manā mājā).

Vai tad bez “idejas pasniegsanas“ jūs 4to maiju nesvinejāt???

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #31 : 2016. gada 05. maijs, 23:52:30 »
Hm, ideja nav slikta, bet kaut kas manī iekšēji pretojas tam formātam. Neesmu vēl sapratusi, kas īsti man nepatīk, bet sev par tradīciju neieviesīšu. Balts man asociējas ar Ziemsvētkiem, kristībām, kāzām.
Neatkarības diena ir Neatkarības diena, nevis Baltā galdauta svētki.
Ai, nu nezinu, iespējams, es tikai pukstu.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #32 : 2016. gada 05. maijs, 23:57:00 »
Ja godīgi, nē, nemēdzu īpaši svinēt 4. maiju. Ir kādreiz gadījies būt Rīgā šajā dienā, ir labi ar visiem putēju orķestriem utml., bet tikpat labi tik izkarinu karogu pie mājas un pavadu dienu ar grāmatu vai kā citādi galīgi nesvinīgi.
Vakar šampanieti ar kaimiņiem dzērām :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #33 : 2016. gada 06. maijs, 12:32:55 »
nu ja izziņo bilingvāli un vēl pieraksta maģiskos vārdus "na haļavu" tad pasākums tiktu kupli apmeklēts arī Imantā 5   :rofl:
Ideja kā tāda skaista, bet vai iesakņosies, grūti pateikt.
polšs na haļavu būtu efektīvāks. Tikai nevaru iedomāties, kāpēc lai es to gribētu :D

Atslēdzies hm@

« Atbilde #34 : 2016. gada 06. maijs, 13:41:24 »
Man patīk i tā mazā fotoreportāža no Teikas. i pati ideja. I mums te rajonā gandrīz notika kāds līdzīgs ( saku - gandrīz - jo nebiju pati mājās) ekspromts. Un arī pie Piena bija pasākums , veltīts šai idejai. Forši, ja tā notiek.
Pie Muzeja gan, cik es redzēju pl.11 un pl.19 īsti neviens pie tiem galdauriem netusēja. Labprāy dzirdētu atsauksm - vai pa dienu cilvēki tur grozījās?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #35 : 2016. gada 06. maijs, 14:52:16 »
Pie mums bija kārtīgs pasākums,ar mēra uzrunu,viesmāksliniekiem, balti klātiem galdiem ar firmu uzsauktiem ēdieniem,visādas aktivitātes,man patika.

Atslēdzies reno

« Atbilde #36 : 2016. gada 06. maijs, 15:16:04 »
Latvieši taču vienmēr bijuši pie galdiem sēdētāji. Vistrakākajos deficītu un nabadzības laikos vienalga ir izdomāts,ar ko cienāt.

Ja būtu aicinājums iet ielu gājienā  -varu iedomāties kāda sašutuma vētra te plosītos, mani ieskaitot.

Ziemsvētkos st. citu, man ir tumši zils galdauts un pāri tāds zeltains, caurspīdīgs, ar zvaigznītēm. Dikti smuki