Autors Tēma: 30 dienas svārkos  (Lasīts 5340 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

30 dienas svārkos
« : 2016. gada 09. maijs, 05:48:52 »
Tas kretīns kaķis mani tāpat jau ir uzmodinājis, tad nu pārlapoju internetu... Feisbukā atradu aicinājumu "30 dienas tērpties svārkos un kleitās un nēsāt atpazīšanas zīmi- lillā lentīti". Nopietni?

Laukos malku kraut, zāli pļaut, braukt ar velosipēdu, skriet... mhm, noteikti svārkos... Un ja piknikā, vai arī mežā kas darāms - odiem būs prieks!
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 09. maijs, 06:56:47 no pitons »

Atslēdzies Elzzy

Re: 30 dienas svārkos
« Atbilde #1 : 2016. gada 09. maijs, 07:51:39 »
Nu ja ir daudz svārku skapī vai kleitu-kapēc gan ne

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2016. gada 09. maijs, 07:54:30 »
Šis bija pagājšgad arī. Tad es nosmaidīju, jo bikses valkāju diezgan retos gadījumos, manis pēc kaut 300 dienas svākos.

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #3 : 2016. gada 09. maijs, 08:03:47 »
Ja fīgūra atļauj, tad jau var daudz svārkos staigāt, bet varbūt, ka tas ieraduma jautājums ?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2016. gada 09. maijs, 08:06:09 »
tas ieraduma jautājums
Man nav nekādu iebildumu pret biksēm, lietošana no dzīves veida atkarīga.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #5 : 2016. gada 09. maijs, 08:06:20 »
Darbam mājās/dārzā ir laba opcija - pakupli svārki zem ceļa. I ravēt, i pļaut, i rosīties var. Piknikos, brīvā dabā - gari svārki no vienkārša materiāla ir ideāli. uz tiem gan sēdēt, gan apsegties var :D
Pagājušajā vai aizpagājušajā gadā, kad FB pirmo reizi man izmeta šo piedāvājumu, ielīdu tajā dāmu grupā. Lūk tas ir briesmīgi, kā no vienkāršas akcijas uzcep TĀDU notikumu! Skuķi kā bitītes dūca mirdzošām acīm - vouv au suuuuperrr, svārciņi, kleitiņas, deminutīviņi...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2016. gada 09. maijs, 08:13:26 »
Svārkus vilkt ir forši. Novilkt arī. :D Bet kāpēc kaut kāda speciāla akcija jātaisa?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #7 : 2016. gada 09. maijs, 08:16:05 »
Ja fīgūra atļauj, tad jau var daudz svārkos staigāt, bet varbūt, ka tas ieraduma jautājums ?
Ja kas, svārki/kleitas, piemeklējot modeli un kritiski izvērtējot pieļaujamo garumu, jebkurai figūrai izskatās daudz labāk kā bikses. Atzīsim, ka bikses tomēr ir daudz pieguļošāks apģērba gabals, kas atklāj no jostas uz leju visas ķermeņa līnijas + mēdz būt, ka paspilgtina to, kas virs tām (piemēram, trīskāršo riepu virs jostas, kas parādās vienkāršās vietā kleitas gadījumā).

Atslēdzies Trix

« Atbilde #8 : 2016. gada 09. maijs, 08:19:39 »
Un ja piknikā, vai arī mežā kas darāms - odiem būs prieks!
Starp citu, piknikā garie svārki pret odiem ir labāki nekā bikses - zem biksēm odi potītes sakapā gulašā. :D

Bet principā tas ir ieteikums sievietēm, kas neko praktisku nedara. Lielākajai daļai lauku un citu aktīvo darbu svārki ir galīgi garām - ja īsi, tad, kājas cilājot, rēgojas apenes, ja gari, tad plandās un visur pinas un smērējas, šauros vispār neko nepastrādāsi. Bet defilēt pa pilsētu un dzert kafiju var kaut balles kleitā. :)
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #9 : 2016. gada 09. maijs, 08:50:46 »
Man labāk patīk tās no bra un no panties day.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #10 : 2016. gada 09. maijs, 08:58:21 »
Tādas jau neizziņojot var taisīt katru dienu :D panties noteikti, par bra vēl jāpadomā, tām, kam tā bagāža lielāka, bet uz darbu jāiet.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #11 : 2016. gada 09. maijs, 09:18:07 »
Esmu kā Piafa un nēsāju jebkurā gadalaikā  tikai svārkusvai kleitas, jo bikses liekas ļoti neērtas, kā arī atsedz visus auguma defektus. Man tas ir ērtuma jautājums, ne kā cita. Ja varētu uz ielas  nēsāt platus zemstakles šaravarusvai turciešu platās bikses, tad gan jau ka nēsātu tos :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #12 : 2016. gada 09. maijs, 09:23:43 »
Nāra, esmu redzējusi fantastiskas tādas bikses no viegla lina/kokvilnas auduma, ar smuku raiferis+tā paša auduma sasienamā lenta aizdari, ne gumijām.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #13 : 2016. gada 09. maijs, 14:40:07 »
Ok, piknikā vēl var iztikt. Sēnēs arī iesiet brunčos?

Nu tiešām, ja tikai jāaiztipina no sliekšņa līdz transportam - labi. Ja nekad nekur nav jāsteidzas - arī labi. Bet nu nevaru iedomāties sevi joņojam lieliem soļiem ātrā tempā - brunčiem plīvojot, augstpapēdenās, ja jāsteidzas vai jāpievarē lieli attālumi... Ērtības tomēr man svarīgākas par akcijām un principiem, un dienās, kad prognozējas skradīšana - bikses un skrienamkurpes, jā gan.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #14 : 2016. gada 09. maijs, 16:44:38 »
Runa jau arī iet par ērtumu - man ērtāk svārkos, citai biksēs,kādi tur vēl principi. To es par ikdienu.  Bet mežā, pārgājienā utt,protams,velku bikses,jo tur jau nav variantu.
Es vsp brīnos,ka tik daudzas nēsā ikdienā bikses,jo tas nu ir apģērba gabals,kuram vajag ļoti labu augumu,turpretī svārki piestāv jebkurai.
Bet īstenībā te nav ne ko strīdēties, ne lielīties, katram sava ērtuma lieta.
Tas,ka tagad sievietes daudz vairāk nēsā svārkus gan ir fakts,atceros,ka vienu laiku prevalēja bikses,tagad kkā viss mainījies, kas zin,kāpēc.
Vislabākais,manuprāt ir kleitas  - nav nekas jādomā un jāsaskaņo, tas ir ideāls apģērba gabals darbam.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 09. maijs, 16:50:38 no Nāra »