Autors Tēma: ODI!  (Lasīts 5513 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

ODI!
« : 2016. gada 09. maijs, 22:49:39 »
Šovakar-kādas stundas laikā,kamēr vēdinājām istabas-TŪKSTOTIS!!!! :banhead:  ok,zinu,dzīvojam purvā-bet pirmajā gadā likās-daudz..pagājušo gadu-kur ir odi? tad šovakar :rat: varu derēt,ka rīt Dro]gās nebūs nekā no plāksnītem u.c. kaitētājiem...jo šitais

un vēdināšanas režīms ir nieks,nakti gribas gaisu....āāāāāā

rīt nāksies lipināt sietu,4 gadus nelietojām...

Jums arī TĀ?
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 09. maijs, 22:52:43 no pitons »

Atslēdzies Spārka

Re: ODI!
« Atbilde #1 : 2016. gada 09. maijs, 22:52:37 »
Pilsētā ne (vēl ne?), bet laukos vakarpusē jau parādās.
Būtu pateicīga par rekomendācijām atbaidīšanā, īpaši ārpus telpām.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2016. gada 09. maijs, 23:07:08 »
Es dzīvoju pie Daugavas ... Pati zini ...

Ja man nav sieta, tad ir vakars pie Daugavas ....  es arī esmu no trauslā miega gulētājiem, kam šie - bbzzzzzzzzzzzzzz...bzzzz..bzzzzzzzzzzz..... traucē.

Piektdien pamodos sakosta .... maitas no bada bija klusi. Tagad uz 2 no 4 logiem ir sieti, lai pamēģina tuvoties ...

Sietu lipinu parasti tikai guļamistabai, bet šogad likšu visos ...

Atslēdzies Rūdis

« Atbilde #3 : 2016. gada 09. maijs, 23:34:31 »
Priekš ārā pasākumiem ir netā nopērkami moskīti pievilināšanas sveces, ražotas Taivānā. Ļoti labas. Vai arī Salmo veikalos nopērkami odu pievilināšanas airosoli, izlozes kārtībā nopūš kādu piknikotāju un pārējie var mierīgi piknikot.
Logiem priekšā jāliek moskītu siets, jo odu sietam cauri lien knišļi.

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #4 : 2016. gada 10. maijs, 21:23:29 »
Mūsmājās lieto kontaktos spraužamos odu atbeidītājus, tos šķidrumiņus

Atslēdzies diddly

« Atbilde #5 : 2016. gada 11. maijs, 22:00:13 »
vakar Cenu Klubā,bez jebkādas ticības,iepirku rozetē spraužamus,frekvenču raidītājus. Šodien šur tur odi mētājas beikti.
šodien Drogās nopirku Bros zilās plāksnītes,spec.rozetē spraužamā aparātā,šie pārbaudīti,darbojas labi.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #6 : 2016. gada 18. maijs, 10:31:21 »
Man kaķis mājā un paniskas bailes no visādām ķīmijām un aerosoliem. Arī no tām "frekvencēm". Atceros, ka viena druška nopirka tos kurmju atbaidāmos, kas jāsprauž zemē priekš dārza, jo tie kurmji viņai pamatīgi izdangāja mauriņu. Iedomājaties tikai - pazuda no viņas dārza ne tikai kurmji, bet arī visi putni apkārtnē. Pavisam! Par tuvāko kaimiņu dārzos. Nāfig man mājā beigts  :rat: , nervozs vai slims kaķis! Jau vairākus gadus iztieku ar sietu. Nu tas arī bija uzlikts tikai kaķa dēļ, lai šis netiek ārā. Izrādījās, ka  arī odi netiek iekšā. Māja stāv 20 metru no ezeriņa un savā laikā tā bija problēma, vairs nav.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #7 : 2016. gada 18. maijs, 10:38:15 »
vakar Cenu Klubā,bez jebkādas ticības,iepirku rozetē spraužamus,frekvenču raidītājus. Šodien šur tur odi mētājas beikti.
šodien Drogās nopirku Bros zilās plāksnītes,spec.rozetē spraužamā aparātā,šie pārbaudīti,darbojas labi.

Neticu es tām plāksnītēm un raidītājiem... vienīgais efektīvais veids pret odiem telpā ir tīkli uz logiem (laukos) vai 4. stāvs (Rīgā) :) 

Savukārt ārā tie odi nemaz tā netraucē. ja nu tieši brikšņos jālien, tad MAGA un OFF ir gana labi. bet jāappūšas ik pēc 1-1.5-2h (skatoties cik aktīvi ņemas), tad neviens ods klāt nenāk... nekādi nav tā, ka 1x uzpūtu un visu dienu brīvs   

Atslēdzies ragana

« Atbilde #8 : 2016. gada 18. maijs, 13:22:19 »
Rīgā arī 2.stāvā, pat pagalmā nav. Un labi, ka tā. Man viņi nepatīk.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #9 : 2016. gada 18. maijs, 14:50:30 »
Rīgā arī 2.stāvā, pat pagalmā nav. Un labi, ka tā. Man viņi nepatīk.

būtu Tu kāds putniņš, citu dziesmu dziedātu... ;)

Atslēdzies reno

« Atbilde #10 : 2016. gada 18. maijs, 21:37:31 »
Tagad sieti (oi, jānopērk, vecie daži galīgi novalkājušies) Senāk liku bros plāksnes -priekšnamā, lai pa durvīm nelien iekšā un vēl kaut kur mājā pa vidu. Darbojās normāli, nekādu kaitniecību nemanījām, vnk sieti drošāki

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #11 : 2016. gada 18. maijs, 21:55:03 »
Ei, bet nu, laukos, ārā? Tās cukurūdens lamatas? Repelenti?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #12 : 2016. gada 19. maijs, 09:19:32 »
Ei, bet nu, laukos, ārā? Tās cukurūdens lamatas? Repelenti?

normāls, slēgts apģērbs un ik pa stundai MAGA vai OFF uz plikajām vietām. Bērniem var nopirkt odu maskas tipa http://689.lv/lv/product/50833/

Atslēdzies reno

« Atbilde #13 : 2016. gada 19. maijs, 09:41:33 »
tieši tā -un nav nemaz tā jāsmērē uz ādas, ravējamā laikā uzpūšu vai nobrauku ar sasmērētām rokām drēbes. Odi jau vairāk ir vēsā laikā, vakaros.

Tādēļ man vislabāk patīk jūrmala -tur odu naff

Atslēdzies tuk

« Atbilde #14 : 2016. gada 19. maijs, 14:03:08 »
Pie mums vakaros uzradušies kaut kādi nejauki knišļi, kuri izteikti kož pie acīm.
Pēc tam paliek sāpīgi bumbuļi ap acīm. Pārvietojas baros, kož zibenīgi.
Var “pūsties“ ar ko gribi, acīs jau nepūtisi... Pretttīgi nejauceņi.