Autors Tēma: Toms Sojers tuvojas!  (Lasīts 1024 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Toms Sojers tuvojas!
« : 2016. gada 10. maijs, 10:41:57 »
No šodienas pārdošanā biļetes uz 31.augustu/1.septembri uz jauno bērnu izrādi - Toma Sojera piedzīvojumi!

Ar visu nu jau gadskārtējo Pirmā septembra ņemšanos Dailes teātrī!
Uz šīm divām izrādēm gan laikam tiks tikai tie, kam ir pareizā vecuma bērni, mums pārējiem jāgaida nākamās izrādes:)  ar nepacietību!
Lūk, lomu saraksts. Petrenko režija, Justīnes Kļavas "librets" (šo komandu pazīstam no Visām viņas grāmatām)

Toms Sojers ir asprātīgs, viltīgs, paslinks, bet arī labestīgs un atsaucīgs  puišelis. Viņš vienmēr grib, kā labāk, bet sanāk, kā nu kuro reizi sanāk. Kopā ar saviem labākajiem draugiem bezpajumtnieku Haklberiju Finu un Džo Hārperu Toms piedzīvo dažādas dēkas, kuru laikā viņš paspēj atrast savu īsto mīlu, kļūt par liecinieku šaušalīgam noziegumam, atmaskot slepkavnieku, aizbēgt no mājām, kļūt par pirātu, apmaldīties bezgalīgā alā un atrast neticamus dārgumus. „Toma Sojera piedzīvojumi” ir izrāde visai ģimenei. Bērniem – lai kopā ar izrādes varoņiem dotos aizraujošos piedzīvojumos, savukārt pieaugušajiem – lai tie atcerētos, kādi reiz bija un par ko sapņoja.
Lomās: Lauris Dzelzītis (Toms Sojers), Gints Andžāns(Haklberijs Fins), Mārtiņš Upenieks (Džo Hārpers), Esmeralda Ermale(Krustmāte Pollija), Ērika Eglija(Bekija Tečere), Gints Grāvelis (Mafs Poters / Skolasbiedrs / Pilsētiņas iedzīvotājs), Lauris Subatnieks (Indiānis Džo / Skolasbiedrs / Pilsētiņas iedzīvotājs), Sarmīte Rubule(Eimija Lorenca / Serēnija Harpere), Artūrs Dīcis (Advokāts Tečers / Alfrēds Trampls / Dakteris Robinsons), Artis Robežnieks (Skolotājs Dobinss / Mācītājs / Kurlmēmais spānietis / Tiesnesis )
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 10. maijs, 19:15:11 no Spārka »

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Toms Sojers tuvojas!
« Atbilde #1 : 2016. gada 10. maijs, 10:55:45 »
Paldies, hm@!
Man gan neviens pie biļešu pirkšanas neprasīja uzrādīt bērnu... :D

Atslēdzies hm@

« Atbilde #2 : 2016. gada 10. maijs, 11:59:16 »
Piafa - uz skolas sezonas atklāšanas izrādi es bez bērna justos sērīgi:) Ja nu vienīgi es sapītu matus bizēs un nokrāsotu seju pie kādas sejaskrāsošanas fejas! Sezonas laiķa - nu tad jau var iet arī bez bērna kā uz Vārnu ielu vai arī bērni mani aizvedīs  kā uz Pīteru Penu :)
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 10. maijs, 19:16:01 no Spārka »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2016. gada 12. maijs, 09:25:36 »
Toms Sojers atrod īsto mīlu? Cik tad viņam to gadiņu? ;)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #4 : 2016. gada 12. maijs, 10:42:57 »
Toms Sojers atrod īsto mīlu? Cik tad viņam to gadiņu? ;)

Mīla 12 gadu vecumā ir pati īstākā mīla!!!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2016. gada 12. maijs, 16:55:43 »
Es teiktu - mīla tajā vecumā ir patiesa ;) Man tāda bija, esot piecgadīgai :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #6 : 2016. gada 12. maijs, 17:06:43 »
Aha, "es tevi mīlēšu, ja tu man iedosi beigtu kaķi!" - kaut kas no šitās sērijas  :rofl:
Visus sakost!

Atslēdzies samtene

« Atbilde #7 : 2016. gada 12. maijs, 17:30:01 »
Dzelzītim Toms Sojers piestāv jau nu ļoti  :) , viņa īsto mīlu Bekiju kā Ē.Egliju gan nevaru iedomāties, pagaidām. Andžāns kā Haklberijs Fins ar varētu būt labais :)
Bet, jāciešās jau līdz septembrim.