Autors Tēma: Teātra vecmeisteru atbalstam - Es esmu  (Lasīts 1056 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Teātra vecmeisteru atbalstam - Es esmu
« : 2016. gada 10. maijs, 12:04:59 »
Jau kuro gadu šis notiek mūzikas namā Daile un ar kaunu jāatzīstas, ka jau kuro gadu es GRIBU iet. Šogad esmu nolēmusi, ka , tā kā tā ir darbdiena, 30.maijs, es iešu noteikti

http://satori.lv/raksts/11216

Mango, varbūt arī gribi? Ejam?

Atslēdzies Mango

Re: Teātra vecmeisteru atbalstam - Es esmu
« Atbilde #1 : 2016. gada 10. maijs, 12:47:09 »
Dubulti nevaru 1) 1dienās es defoltā nevaru 2) Mammijam dz.d.
Tāpēc arī uz zinību dienām vairs neeju, jo 1dienās.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #2 : 2016. gada 10. maijs, 15:25:45 »
nu jā.. pasveicināsi jubilāru arī no manis!
Man citus gadus kaut kā vienmēr izrādījās neīstā diena. Varbūt šogad būs īstā:)

Zinību stundas gan esmu cītīgi apmeklējusi, esmu par to līksma.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #3 : 2016. gada 10. maijs, 16:02:51 »
Es apskatos bildes ar paz.sejām. : )
Tā rekvizītu stunda noteikti bija baigi foršā, to es ļoti būtu gribējusi.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #4 : 2016. gada 10. maijs, 16:11:45 »
vai rakstaa publiceetajaa bildee tieshaam ir "sexiigaa mute"??
kuraa teaatrii vinsh darbojas?
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies hm@

« Atbilde #5 : 2016. gada 10. maijs, 16:43:26 »
jā, Afrora. Tas ir viņš:)  no NacTeātra. Bet varu tev pačukstēt, ka vispār puisis ir ļoti mainījies un uz labo pusi. Un, ja paveiksies, tad viņš ar šo "mutes filmu" būs ieguvis atpazīstamību , kuru pucēs un pulēs ar savu patieso talantu , kura viņam netrūkst. Ne velti bija nominēts SpNakts balvai par lomu Vecenē !

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #6 : 2016. gada 10. maijs, 19:04:00 »
Man patika Kaspars un bieži ir žēl,ka neesmu rīdziniece  :(

Atslēdzies Mango

« Atbilde #7 : 2016. gada 10. maijs, 19:52:28 »
Dumburs man patika i Purva bridējā, i Idiotā. Lkm tāpēc Ērika loma nekādu tādu emociju neizsauca.
Vrb tāpēc arī paņēma uz Ērika lomu.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #8 : 2016. gada 10. maijs, 20:59:12 »
Talantīgs puisis un sū.... par to muti !

Atslēdzies hm@

« Atbilde #9 : 2016. gada 11. maijs, 09:22:27 »
Vakar uzreiz uz karstām oglēm pēc mūsu šejienes sarunas aizgāju un nopirku biļeti:)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #10 : 2016. gada 31. maijs, 13:07:11 »
Mazai atskaitei.

Priekšnesumu daļā engaidīti interesanti un dīvainā kārtā ļoti aizraujoši, ne acu novērst - Astra Baumane Maijas lomā ! Johansons un viens vecāks meistars velēnu vecīšu lomā. Un klausos tos vecos Brigaderes tekstus un neliekas muļķīgi, viss tik nopietns, īsts, spulgām acīm, kā bērnībā sajutos.
Dreiblats ar (maz?)dēlu Polonija un Laerta/Hamleta dialogu spēlēja, Lācītis Pūks, es pat nevaru teikt - kā manā bērnībā, jo es neatceros, ka būtu redzējusi Jaunatnes teātra izrādi. ārprāts, ka ir izrāde, kas ir populāra, lomas, kas iet līdzi aktieriem, un es pat tad vēl negāju uz teātri, cik ilgi tās ir noturē`jušās klāt meistariem!

Aizraujoša bija izsole , es gan solīju tikai vienreiz, bet te ielikšu bildi ar Antras Liedskalniņas vēdekli no Ilgu tramvaja iestudējuma Nacionālajā teātrī...  tā bija visiekārojamākā manta, tur panesās lielas kaislības:) 

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Mango

« Atbilde #11 : 2016. gada 31. maijs, 14:15:38 »
Vaj, cik smuks. Es droši vien arī aizmiglotos. : ))))
Kas vēl bija izsolē?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #12 : 2016. gada 31. maijs, 14:24:28 »
vēl bija skaista tāda maska no Romeo un Džuljetas ( to , šodien domājot, vajadzēja man solīt), tad Zanes Daudziņas skaista glezna (resp, es nezinu, cik klasiski skaista vai nē, bet glezna ar savu stāstu!), kostīmuskice no vienas senas izrāde, glezniņa ar kostīma skici no Aisedoras Dunkanas izrādes ( tās ar Burkovsku), viena liķiera pudele, skulptūriņa, ko G.Priede dāvinājis saviem aktieriem uz lugas Trīspadsmitā ( Elpojiet dziļi) piecdesmito izrādi.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #13 : 2016. gada 01. jūnijs, 09:32:13 »
atcerējos vēl vienu jauku priekšnesumu. Zigurds Neimanis pašsarakstītā darbā par tv seriālu, tipa , scenāriju laboja vienai jaunai rakstniecītei. Neimanis ļoti līdzīgs Žanim Ezītim, gan pec skata, gan pēc stila. Jā, smieklīgi bija, tāda seriālu scenāriju rakstīšana jau vienmēr smieklīga, mēs to zinām:)
  Katrā ziņā viņš centās piešķirt asumu un asinis rakstniecītes iesniegtajam seriālaprojektam "Mārpuķīšu ģimenes ilgie un laimīgie gadi" :) (kur visi bija laimīgi, nekrāpa, strādāja, mīlēja ilgi un laimīgi)