Autors Tēma: Teātra sezona 2016./2017.  (Lasīts 14461 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: Teātra sezona 2016./2017.
« Atbilde #105 : 2017. gada 12. aprīlis, 10:00:32 »
Bļitku šodien Šņorbēniņos nu ļoti slavēja, publika smējās  fragmentos

Bļitka bija baigi laba. Tāda mazizrāde ar izciliem aktieriem. Perfekts mārketings - labs scenārijs (Ar Rasu Bigavičūti bija nupat Dienas biznesā intervija kā ar kases gabala Svingeri scenāristi), nelielas dekorācijas ( bet ne gluži bez tām! Nav tikai krēsls un bļitka! Ir normālas) , divi aktieri ( viegli saskaņot viesizrādes). Līdz ar to viegli vedama pa kultūras namiem. Izcili. 

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #106 : 2017. gada 09. jūnijs, 09:46:54 »
Valmieras viesizrādes Rīgā
8. un 9. jūnijā plkst. 19 Dailes teātra Lielajā zālē būs skatāms ambiciozais, režisores Indras Rogas iestudētais Mihaila Bulgakova Meistars un Margarita
Meistaru un Margaritu ņem nost no repertuāra, tā kā šī ir pēdējā iespēja redzēt
Vakar biju. Un nenožēloju tās vairāk kā 4 stundas. Izcili.
Šodien pati, pati pēdējā izrāde.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #107 : 2017. gada 09. jūnijs, 12:23:18 »
prieks dzirdēt!

Balles aina pacilājoša, vai ne? Bija man jau piemirsies, ka bija jums visiem, kas iet, jāatgādina iet uz wc 2.starpbrīdī:) Atcerējos tik vakar, kad man atstāstīja viena, kas mazajā zālē bija un vados uz wc sapinusies:)

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #108 : 2017. gada 09. jūnijs, 12:56:15 »
prieks dzirdēt!

Balles aina pacilājoša, vai ne? Bija man jau piemirsies, ka bija jums visiem, kas iet, jāatgādina iet uz wc 2.starpbrīdī:) Atcerējos tik vakar, kad man atstāstīja viena, kas mazajā zālē bija un vados uz wc sapinusies:)
Žēl. Uz WC neaizgāju. Ekrānos balli pabaudīju.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #109 : 2017. gada 09. jūnijs, 13:39:21 »
Ak, kā man būtu gribējies aiziet uz M&M, jau pagājuso reizi, bet.... :cry:
Būtu darījuši kā JRT, kad garās izrādes sākas ātrāk kā parasti. Ielikuši sākumu vismaz uz 18:30, tad vēl varētu riskēt iet.
Jāgaida, kad būs pa TV.

Atslēdzies reno

« Atbilde #110 : 2017. gada 11. jūnijs, 12:27:38 »
Meita bija uz pēdējo izrādi, jāgaida atsauksmes

Atslēdzies reno

« Atbilde #111 : 2017. gada 11. jūnijs, 15:15:42 »
Nav sajūsmā, esot licies pārāk liels juceklis,pārāk liela vēlme izspēlēt katru grāmatas epizodi un dialogu.
Tas ir 6 cilvēku kompānijas viedoklis - tādi, kas labi zināja grāmatu, pa pusei vai pilnīgs ignoramus.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #112 : 2017. gada 12. jūnijs, 09:07:48 »
Nav sajūsmā, esot licies pārāk liels juceklis,pārāk liela vēlme izspēlēt katru grāmatas epizodi un dialogu.
Tas ir 6 cilvēku kompānijas viedoklis - tādi, kas labi zināja grāmatu, pa pusei vai pilnīgs ignoramus.

Interesanti, ka viņiem visiem sešiem līdzīgs veidoklis par jucekli. Lielākoties tie, kas pārzin grāmatu, "cepas" par nepareizu traktējumu, reliģiju vai ko nu tur, kas esot nepareizi traktēts. Man kā cilvēkam, kas trīs reizes sācis lasīt (un iespējams, vienreiz pat līdz galam), patika arī tas , ka daudz ko atpazīstu, atceros, plus uzzinu ko jaunu:)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #113 : 2017. gada 21. jūnijs, 13:11:53 »
Var teikt, ka šī teātra sezona nu ir noslēgusies, Spēlmaņu nakts nominācijas nosauktas
http://www.tvnet.lv/izklaide/skatuve/665581-pazino_spelmanu_nakts_20162017_pretendentus

Šogad vairāk tādi netradicionālāki nominanti.

Man prieks par Indras Briķes un Maijas Doveikas nomināciju gada aktrisei, kas ir manas šī gada simpātijas :).
No aktieriem man šogad tādu izteiktu simpātiju nav, ja neņem vērā, ka Žagars jau tāda nemainīga vērtība :).

Atslēdzies hm@

« Atbilde #114 : 2017. gada 23. jūnijs, 09:00:55 »
Lieku, ka dabūs Žagars, jo vinam jau divas trīs iepr sezonas izcilas. Dāmām šogad tas, kas pagājšfad kungiem, megastipra konkurence. Izrāde drosi vien būs Precības. Par 2.plāna aktieri šaubu nav, manuprat vienigi vinš bija jānominē pie pirmā plāna:) Brencis un Larss izrādēs kļuvuši par galvenajiem tēliem. Paradoksāli, ka Doveiku nominē tikai par Kaiju, bet nepieliek klāt ne tuvo pilsētu, ne Trīni.
P.s.Meistaru un Nargaritu skbrīd var lmt straumē skatīties! Nepalaid garām!

P.p.s. ja vēl rāda to koncertu Es esmu, iesaku paskatīties, Rafalsons, Baldiņa, Kairiša.. izcili. Un labs joks par Teterovski un Melbārdi. Atzīšos- es viena vakara laikā divreiz(!!!) viņus sajaucu.:)