Autors Tēma: Teātra sezona 2016./2017.  (Lasīts 14416 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Teātra sezona 2016./2017.
« : 2016. gada 10. maijs, 12:50:49 »
Pamazām atklājas plāni nāk.sezonai. Nezinu, kā jums, bet man patīk šis laiks.

Dailes plāni http://www.dailesteatris.lv/zinas/921

Šoks, ka Navstavševs savus Peldošos vol.2 iestudēs Dailē!!
Dorians manā sarakstā noteikti Nr.1. Atkal ar Grūbi...? (jā, atkal, nu, jau atkal).
Dž.iestudēs Ikstenas darbu?! Neparasta kombinācija.

Atslēdzies hm@

Re: Teātra sezona 2016./2017.
« Atbilde #1 : 2016. gada 10. maijs, 15:34:41 »
Arī biju pārsteigta, ka otrā daļa būs Dailē. Man pat nav skaidrojuma. Jo JRT aktieri taču būtu bijuši ieinteresēti sadarboties ar VN, ja jau pirmā daļa tika novērtēta ar SN balvu? Un nav jau tā, ka viņi būtu šokā par režisora skarbumu, galu galā , pirms tam jau Tumšās alejas bija, tad tikai Peldošie.  Vai tiešam gaidāmā remonta un Tabakas Fabrikas dēļ būtu atteikušies?

Par Dorianu kaut kur jau bija infa, ka ar Grūbi? Vai arī tas viss vēl tikai nojausmu līmenī? Man jau liekas ļoti piemērots viņš šai lomai. Bet - tikpat labi varētu būt Andžāns Doriana lomā, bet Grūbe kā viens no lordiem.

Dž iestudēs veselas divas izrādes...  vai vajadzēja? NEviens viņa pēdējo gadu iestudējums ilgi nedzīvo - kas bija pēdējie? Milēdija, Žanna, Amerika.

Pa Nacionālo teātri - tagad sezonas beigās 2 interesantas izrādes gaidāmas - Valtera Sīļa iestudētā Pēc beigām (ok, vēl tumšais zirdziņš, bet Krūzkops un Botmane, sen neredzēti aktieri, spēlēs) un Nastavševa Asins kāzas. Paskatījos jūtūbē to klipu - ļoti fascinējoši, nezinu, vai patīk, bet fascinē gan

Atslēdzies Mango

« Atbilde #2 : 2016. gada 10. maijs, 16:00:03 »
Remonta dēļ? Neiedomājos šo faktoru. Bet Dailē?! Neiztēlojos N. Dailē. Bet tā kā Nacionālajā top Asins kāzas, varbūt vēl viena izrāde par daudz. Vēl jau ir Liepāja, Valmiera, vai tas N. lidojumam par zemu? ; )

Par Grūbi es minu. Un man gribas ko citu. Tas kā savulaik visas izrādes bija ar Skrastiņu. Ir taču arī citi forši aktieri.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #3 : 2016. gada 10. maijs, 16:49:54 »
Par Grūbi Dorianā es arī nezinu. Un arī tikai minu, jo viņi ar LG-Ķ ir laba komanda. Un, ja piemini SKrastiņu, tad man gribas teikt - bija brīdis, kad visi teica - ā, atkal izrāde ar Skrastiņu, kas citu aktieru nav, visās lugās tikai viņš vai Rēzija vai Ķesteris. Bet tai brīdī, kad visi tā runāja, viņam nemaz nebija tik daudz to lomu. Un ar DG ir tāpat - viņam tagad vispār nav nevienas jaunas lielas lomas kopš Frankenšteina (mēs nepieminēsim slaveno 6-teikumu Vēstnesi no Žannas d'Arkas :D:D ). Viņam ir izcilas lomas izrādēs, ko neņem nost. Jo jaunu izrāžu nav, bet viņējās - ir pieprasītas. 

Bet Daile arī ir pelnījusi N. kāpēc gan ne? :)  Arī tur ir aktieri, kas grib izmēģināt spēkus ar N!   Nastvševam bija izrāde Valmierā ( Makbets, Jūlijas jkdze), DirtyDealā bija Dzin!, ĢErtrūdes ielas teātrī tagad ir  Melnā sperma. Jā, laikam Liepājā un Dailē vēl nav būts.

ā, atcerējos vēl viena teātra pasludinātos plānus! Daugavpils teātrim būs Hamlets ar Juriju Djakonovu Hamleta tēlā! (vismaz tādu ziņu es lasīju)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #4 : 2016. gada 10. maijs, 19:05:25 »
Vakar biju uz Daugavpils teātra viesizrādi Mistera Ikss noslēpums (krievu trupas izrāde). Biju pārsteigta par vērienu un labo lvalitāti.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #5 : 2016. gada 25. maijs, 12:52:20 »
NAcionālais teātris šodien sāka pārdot biļetes uz septembri. Trīs jaunas izrādes - Sieviete (Lūriņa galv lomā, sižets intriģējošs), Kaspars Dumburs Gētes klasikā un Baloža /Sīļa tandēma veidota izrāde Veiksmes stāsts. Zinot Balodi/Sīli, tas būs kaut kas aizraujošs un mūsdienīgs! Pieaugušie, Nacionālās attīstības plāns - tās bija gudras un interesantas!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #6 : 2016. gada 26. jūlijs, 14:16:43 »
Dailē sezonas atklāšana. Skatos bildes, ne Skrastiņu pāris, ne Ķesteris, ne Dzelzītis, ne Grāvelis, ne Nevarauska.. jocīgi. Redze man nav izcila, varbūt nevaru ieraudzīt. Bet Lelde goda vietā protams. : D

Atslēdzies hm@

« Atbilde #7 : 2016. gada 26. jūlijs, 16:15:30 »
jā, patiesi, nevienu no tevis nosauktajiem neredzu :)  un Leldi pamanīju pašu pirmo, tiešām goda vieta izvēlēta. Skr pāris regulāri nav uz atklāšanu. Par pārējiem tā neesmu piefiksējusi. Bet man patīk, ka ir daudzi "mazie darbinieki" - neredzamās profesijas (resp, mums nepazīstamas sejas)!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #8 : 2016. gada 26. jūlijs, 18:47:22 »
Daneviču arī neredzu. Egliju. Kaut kā neatminos, ka tik uzkrītoši daudz nebūtu.
Gadījumā nav par agru? Jūlijs vēl, citos darbos?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #9 : 2016. gada 27. jūlijs, 14:49:17 »
Sapnis vasaras naktī - 4,kursa diplomdarbs uz Nacteātra lielās skatuves. Iešu, jo, kā aizdomājos, es neesmu redzējusi šo Šekspīra darbu !!!
http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/11927

un otrkārt - diplomdarba izrādes vienmēr ir spridzīgas un labas!!!  Pēc tam, kad viņi kļuvuši par aktieriem un Spēlmaņu nakts laureātiem, ir ko atcerēties! Vai arī mulsi domāt - es taču skatījos viņa dipomdarbus, bet viņu īsti nepamanīju... :D

Atslēdzies hm@

« Atbilde #10 : 2016. gada 03. augusts, 12:52:54 »
Te Valmieras teātra plāni šai sezonai
http://vdt.lv/lv/jaunumi/valmieras-teatris-sak-94sezonu

Atslēdzies Šerija

« Atbilde #11 : 2016. gada 23. augusts, 13:42:39 »
6. novembrī Dailes teātrī rādīs "Izraidītos"!!!  :clap:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #12 : 2016. gada 23. augusts, 13:48:29 »
Jau kuro reizi pēdējo reizi?   :rofl:

Atslēdzies hm@

« Atbilde #13 : 2016. gada 23. augusts, 13:52:32 »
6. novembrī Dailes teātrī rādīs "Izraidītos"!!!  :clap:

jā, dažam labam biļetes jau norezervētas:)  un uz Tomu Sojeru arī:) (kad palaida pārdošanā? 18.augustā. Un Sojers jau gandrīz izķerts :) )

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #14 : 2016. gada 23. augusts, 14:04:27 »
Man plānā Laulības dzīves ainas un Frankenšteins.