Autors Tēma: Eirovīzija  (Lasīts 3842 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Eirovīzija
« : 2016. gada 11. maijs, 00:15:31 »
Tā nu viņš ir...
Moldova man patika, bet nu ko tur; Islande likās  interesanta, arī netika; Malta arī  laba, to arī vairs neredzēsim..
No pārējām, kas tika iekšā biju atzīmējusi:
-Ungārija ,- tāds dīvains tembrs;
-Horvātija, - īpatnēji pasniegts;
-Nīderlande,- mīļi;
-Armēnija,- nu tā man līderos;
-Azerbaidžāna,-foršs skuķis un dziesma ļoti laba;
-Malta,- interesanta.

ko finālā darīs Krievija, tur izņemot pasniegšanas veidu nekas nav, pat meldiņu neatceros; Čehija, Kipra,  Austrija arī nepārliecināja. Kaut kā tā ...

Atslēdzies reno

Re: Eirovīzija
« Atbilde #1 : 2016. gada 11. maijs, 07:48:56 »
es drausmīgi miegojos un šodien man visas dziesmas saplūdušas vienā strīpā-igaunim bija labs tembrs, krievam baigi iespaidīgs fons

Par to man jautājums -vai to gatavo zviedri, vai arī ir teikšana izpildītājvalstij?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2016. gada 11. maijs, 10:52:24 »
Droši vien paši. Ko līdzīgu redzēju vienā Talantu šovā. Tur sēdēja pie galda  skuķis un džeks, bet principā gulēja uz grīdas dzīvokļa attēla, ko projicēja no augšas. Tad tas bilžuks visu laiku aktīvi mainījās un viņi guļot mainīja pozas, rezultātā  lidoja mākoņos lēkāja pa visādiem šķiēršliem. Bet uz ekrāna izskatījās ļoti efektīvi. Vienīgais tie bija dejotāji un tur bija galvenais pareizā brīdī  uzkāpt un vajadzīgo attēlu. Te tāds pats princips, galvenais pareizā brīdī būt pareizā vietā un  bildi fokusēja uz viņu pašu sienu, kur daži kluči bija  tomēr bīdāmi, lai varētu īstā brīdī būt uz tās sienas virsas.  Bet arī  priekšnesums ir ļoti iespaidīgs. Fiška tāda, ka pati dziesma bija diezgan pliekana, kaut gan kas uz to skatās. Trijnieka noteikti būs, Eiropa ir pilna nostaļģijas pārņemtiem tautiešiem.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #3 : 2016. gada 11. maijs, 11:31:08 »
Atzīšos neskatījos. Vienbrīd biju ieslēgusi, kad kāds centās būt Leonards Koens (tīri labi pat sanāca), taču pat nepiefiksēju, no kurienes bija.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #4 : 2016. gada 11. maijs, 11:45:09 »
ai, da es arī. Vispirms noskatījos ekstrasensus-15 finālu, tad galu no eirovīzījas un tad mērkaķu ātruma pārtinu gabalu no sākuma nedzirdētām  dziesmām. Principā vislabākais, kas bija tie gaismas efekti, ko piedāvāja pasākuma saimnieki, nu un Armēnija un Azerbaidžāna, kaut kādā dīvaināka veidā man viņi vienmēr ir patikuši, balsis, pats priekšnesums. Būtībā jau es vienkārši piefiksēju tos, kurus labprāt vēl reizi noskatītos. Bet pusfinālus vienmēr skatos, jo kadreiz tur parāda sakarīgus izpildījumus , kuri netiek finālā, līdz ar to tos vairs neredz. Moldovu kaut kā vairāk žēl, tur tas meitēns bija ļoti labs, vienkārši tas "kosmonauts", kas visu laiku  viņai maisījās pa kājām bija vairāk nekā lieks un bojāja visu kopbildi.

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2016. gada 11. maijs, 11:52:13 »
Neskatos, Justs nepatīk un vsp pofig.
Ja vispār balsotu, tad tīri politiski - par Ukrainas meiteni. ŠtrunC par dziesmu...

Atslēdzies Dakota

« Atbilde #6 : 2016. gada 11. maijs, 12:35:54 »
Pagājušogad sanāca vairāk sekot līdzi, varbūt tāpēc, ka Aminatas dziesma likās forša. Pusfinālu ar Justu centīšos noskatīties, man tā šķiet, ka tiks tālāk. Labi, ka nav kārtējā gaudu dziesma.
Es tā padomāju, ja šogad Justam būs ok vieta (nu, top10), tad Aminata varētu katru gadu uzrakstīt Eirovīzijai dziesmu, lai vismaz ir jēga to balagānu skatīties. :D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #7 : 2016. gada 11. maijs, 12:43:47 »
Justa dziesma lipīga, bet kaut kā šausmīgi atgādina pagājušā gada uzvarētāja un Aminatas miksli.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #8 : 2016. gada 11. maijs, 13:28:09 »
Latvijas atlasi jau sen neskatos, riebjas tas balagāns. Tāpēc Aminātas priekšnesums Eirovīzijā man bija patīkams pārsteigums, es pat teiktu, ka vairāk nekā labs. Arī par Justa sniegumu man nav nekāda jēga. Komentāros tik vien bija par to, ka apģērbs nav stilā. Nu tas nav nekāds rādītājs. Izskatās sakarīgs, meitenēm var patikt un tas ir ap 75% no skatītājiem. Var sanākt kas interesants... vai arī  ne īpaši. Jebkurā gadījumā mūsu gaudulīga publika var nolikt gar zemi un noniecināt da jebko. Tas arī nav rādītājs. Lai tik rāda ko var, kad ja ne tagad  :m:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #9 : 2016. gada 11. maijs, 21:50:03 »
Tūlīt visu noklausīšos youtube :)
Jau mulsina franciski dziedošā Austrijas pārstāve, bet dziesma jauka un lipīga.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2016. gada 11. maijs, 22:26:20 »
Tūlīt visu noklausīšos youtube :)
Jau mulsina franciski dziedošā Austrijas pārstāve, bet dziesma jauka un lipīga.

Tur var redzēt visu 1.pusfinālu? Meklēju, bet neatradu

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #11 : 2016. gada 11. maijs, 23:48:05 »
Es klausos pēc valstīm - video ir visām, tas, protams, neparāda sniegumu dzīvajā, bet vismaz dziesmu var paklausīties.
Tiku galā ar visām pirmā pusfināla dziesmām, plus vēl, plus vēl viena zviedra komentārus klausos.

Armēniete ne visai. Azerbaidžāniete labāk patika. Bet vispār abas liekamas vienā kaudzē ar Čehiju, Maltu, Moldovu (Sofija Rotaru jaunībā :D ), Horvātiju.
Islandiete nedaudz atšķirīga, bet arī turpat.
Ungāru puisis - neaizķēra. Turpat grieķi. Francūzis patika vairāk. Kipra - vēl labāk. :)
Nīderlande jauka, viena no maniem favorītiem šajā pusfinālā.
Igaunim interesanta balss, taču nepārliecinošs sniegums.
Somiem skanēja tīri labi, bet nu tā puišu grupa… Kāds par A-ha teica marcipāna zaķi.
Un mans "Koens" izrādās no Sanmarino. :) Uz kopējā fona patīkami atšķirīgs.
Man arī Melnkalne patika, jo nebija Eirovīzijas ierastajā standartā.
Krieviem man tīri labi patika salīdzinoši lēnais elektroniskais sākums, bet tālāk… neiet tas ritms kopā ar angļu valodu, un domāju tā ir dziesmas vājā vieta - mūzika labāk piestāvētu krievu nevis angļu valodai. Kaut kas žēlojās, ka akcents griež ausīs, taču, manuprāt, izruna ir laba un, ja iepriekš nezinātu, ka dzied Lazarevs, akcentam uzmanību nepievērstu.

No šīs grupas finālā iekļuvušajām vislabāk patika Austrija un Nīderlande.
Ārpus pusfināliem - angļiem ir popsīga lipīga dziesma.
Un itāļiem klasiskais Sanremo stils.

Bet ko tur dara Austrālija?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #12 : 2016. gada 11. maijs, 23:50:58 »
Man patika kā viņs par Austrijas dziesmu teica - tik salda, ka gandrīz dabūjis diabētu :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2016. gada 12. maijs, 17:21:20 »
Pati austriete speciāli uz ko tādu izgāja ar domu - Eirovīziju noteikti skatās arī daudz mazu meiteņu. Viņas redzēs mani kā princesi, kurai gribētu līdzināties. Un lūgs mammām: atļauj man nobalsot par šo dziesmu! ;)

Nez kā mūsu Justam šodien ies?

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #14 : 2016. gada 12. maijs, 21:31:39 »
Ja atradīšu kur rāda, noskatīšos (jo esot pirmais) un nobalsošu. Tīri patriotiski. Dziesmu neesmu dzirdējusi
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/