Autors Tēma: nu ir ziepes  (Lasīts 1516 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

nu ir ziepes
« : 2016. gada 11. maijs, 13:44:26 »
Tā, dāmas , sasparojās. Nu ir ziepes! Sieviešķiem ļoti maigi sakot "elegantajā" vecumā sāk dzimt bērni. Tagad ne par ko vairs nevar būt drošs! Nē, nu es varu , protams, saprast Indija, jogi, meditācija... visa veida asanas. Kamasutra galu galā... Un tad pēkšņi tai vecumā, kad avīzēs interesē tikai krimināla informācija un bēru paziņojumi, garām ejošs seniors, tā ap gadu 80 vecs, tev draiski iekniebj sānā... un vairs ne par ko nevari būt drošs - jāskrien uz bodi iepirkt pamperus un grabuļus

http://apollo.tvnet.lv/zinas/sieviete-70-gadu-vecuma-pasaule-laiz-veseligu-puisenu/730058

Atslēdzies Luīze

Re: nu ir ziepes
« Atbilde #1 : 2016. gada 11. maijs, 13:48:59 »
Tur tak teikts, ka ar donora olšūnām pie mazuļa tika nevis dabīgā ceļā.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #2 : 2016. gada 11. maijs, 13:56:39 »
Nu ja... olšūnu tak mammim bija jāiznēsā, vai kā? Nebija teikts, ka  surogāt māte iesaistīta. Vīrs protams, arī zināmā veidā piedalījās, olšūnu apmaksāja un konkrētā laikā mammucim piešķīra iznēsāšanai. Nu ja kāda surogāt māte ziedojās tad jau nebūtu par to kā par ko īpašu  pa visu pasauli kladzinājuši. Nu man tā liekas. Iespējams, ka olšūnu kāda no radiniecēm ziedoja, viņiem tur parasti lielas ģimenes un gan jau arī puiku izaudzinās, būs kam.

Atslēdzies reno

« Atbilde #3 : 2016. gada 11. maijs, 15:43:39 »
Tiešām ziepes -pāris dienas atpakaļ vīrs esot nosapņojis, ka es esmu piedzemdējusi Preiļos un viņam jāiedabūn mani autobusā uz Rīgu