Autors Tēma: ieaudzis  (Lasīts 1496 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

ieaudzis
« : 2016. gada 13. maijs, 20:55:29 »
Ja ieaudzis nags, var mēģināt tikt galā pašas spēkiem -kārtīgi izmērcēt, un tad zem vainīgā stūrīša pabīdīt ūdeņraža pārskābē vai taml dezinfic. samērcētu vati, savirpinātu pikucītī. Protams mainīt, bet turēt kādas dienas, lai paceļas un vairs neaug tur kur nevajag

Atslēdzies Lilith

Re: ieaudzis
« Atbilde #1 : 2016. gada 13. maijs, 23:47:34 »
Nez, varbūt var mēģināt. Manam mammucim gan nekāda pašārstēšana nelīdzēja - nacās iet iet pie ārsta tik un tā. Kā vienmēr.. Lai veicas!

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #2 : 2016. gada 14. maijs, 01:04:05 »
Labs ārstnieciskais pedikīrs, kas zina, ko dara.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #3 : 2016. gada 14. maijs, 01:44:02 »
reti tā ir gadījies, bet vienmēr tiku galā pati...ko darīju? vairs neatceros...
bet nujā es labi paciešu sāpes...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #4 : 2016. gada 14. maijs, 13:20:11 »
man, tfu, tfu, tfu, pa šitiem 2 gadiem, kad kāju īkskiem nagi ir nomainījušies pa 2 reizēm nekas nav ieaudzis, bet es vienmēr šos pabakstu un paknibinu, lai neaug, kur nevajag. Šobrīd viens stūris ir aizdomīgs, bet es ceru, ka tikšu vaļā bez ieaugšanas. Bet - starp citu - ir kāds iesakāms ārstnieciskā pedikīra veicējs, kurš zina, ko dara?

Atslēdzies itta

« Atbilde #5 : 2016. gada 14. maijs, 14:44:13 »
Vakar peec sadomazo pasaakuma beidzot pirksts nesaap un pampums nogaajis, tai stuurii, kur nags meegjina iestuureet... ufff... labi, ka saapes varu normaali paciest citaadi buutu uh un ahhh... un  :rat:
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #6 : 2016. gada 14. maijs, 16:16:48 »
Bet - starp citu - ir kāds iesakāms ārstnieciskā pedikīra veicējs, kurš zina, ko dara?
Ir, eju gadiem, Nagi sen vairs neieaug. Strādā mājās ar aparātu, ir visi sertifikāti. Ja ir interese, raksti PZ.

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2016. gada 14. maijs, 16:44:01 »
Esmu gājusi pie dažādiem, vienmēr viss normāli. man gan nav lielas problēmas, vnk patīk, ka darbu veic pamatīgāk, nekā parastajā pedikīrā. Laku ņemu līdz un bišķi piemaksāju, lai uzlako. Pie ārstnieciskajiem parasti diezgan ilgs pieraksts

Vasarā jau ideāli uztaisīt ārstniecisko un tad uzlikt gelišu. Īpaši ja atvaļinājumā brauc

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #8 : 2016. gada 14. maijs, 19:44:46 »
Ideāls podologs ir Ziepniekkalnā. Fantastiska meitene, kura ne vien veic labu pedikīru, tiek galā ar visām ieaugšanas problēmām, bet dod arī ļoti labus padomus un kas nav mazsvarīgi, ja patiešām nepieciešams, viņai ir tiesības un iespējas pielietot anestēziju. Viņa arī lako.

Es gan īsti neredzu jēgu geliš lakai, jo man parastā uz kājām turas ļoti ilgi un labi ... un nav jādomā par notīrīšanu ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #9 : 2016. gada 16. maijs, 17:43:42 »
Droši vien stulbs jautājums - kādēļ ieaug tie nagi?, nekad nav gadījies.
Nepiemēroti apavi?, nepareizs manikīrs?, gēni?