Autors Tēma: Porolons  (Lasīts 1295 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Milka

Porolons
« : 2016. gada 13. maijs, 22:15:06 »
Vai kāds zin, kur var nopirkt mēbeļu porolonu? Vajadzētu vismaz 35 blīvuma un 42 cietības. Interesējos Depo, bet tur neko par blīvumu un cietību neko nav dzirdējuši. Es esot pirmā, kas par tādām interesējoties ...Rakstīju e-pastu uz Eliza salonu, bet mani ignorē 😂

Atslēdzies Trix

Re: Porolons
« Atbilde #1 : 2016. gada 13. maijs, 22:36:09 »
Gultas matraču ražotāji? [Minējums.]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Milka

« Atbilde #2 : 2016. gada 13. maijs, 23:03:34 »
Nē, protams, es neko neražoju, gribu tikai pārvilkt dīvānam jaunu audumu un pie reizes  arī pabiezāku porolonu palikt apakšā.  Esmu jau  desmitiem krie u saitus "izstaigājusi, sasmēlusies gudrības par šo procesu, tik vien tāds nieks kā galvenā sastāvdaļa trūkst. A dīvāns jau pusizjaukts un puspārtaisīts   :evil:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2016. gada 14. maijs, 08:13:07 »
Veikali Čiekurs un Metāleksperts - pēdējais pats taisīja matračus (un ļooooti labus!).
Visus sakost!

Atslēdzies Trix

« Atbilde #4 : 2016. gada 14. maijs, 09:35:20 »
Jopc, es teicu - varbūt matraču ražotājiem var jautāt. Un nevis mēbeļu salonā, bet tiem, kas pašus matračus ražo.
Nav jāraksta e-pasts, ir jārunā aci pret aci un jāskatās, kas ar Tevi runā - pārdevēja vulgaris [tupa un bez iniciatīvas] vai zinošs profs.

Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #5 : 2016. gada 14. maijs, 10:29:33 »
Reiz čatā par šo interesējos un Piafa uzreiz ielika derīgus linkus no Google. Toreiz nenopirku,tāpēc neatceros,bet pameklē tīmeklī.  Kad atrodi,padalies ar citiem  :)

Atslēdzies diddly

« Atbilde #6 : 2016. gada 14. maijs, 13:33:43 »
Ir tie poroloni matraču fabrikā,neatceros ielu,bet ir tur,kad nobrauc no Deglava tilta,un pirmajā krustojumā pa labi,un tad iela pa labi(paralēla Deglava ielai). Elīza arī firma saucās. Uz epastiem mēdz neatbildēt rus runājošie un vecakā paaudze. Tas tā,no pieredzes.Zvanīt vajag.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #7 : 2016. gada 14. maijs, 15:22:07 »
Diddly - tieši tas ir tas Metāleksperts. Ļoti labus matračus taisa - man visās mājās visiem radiniekiem gultas no turienes.
Visus sakost!