Autors Tēma: vainagi  (Lasīts 2864 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

vainagi
« : 2016. gada 15. maijs, 16:00:19 »
Aizvakar sanāca pabūt kādā pasākumā, kurā hmm..., pat nezinu, tāda modes tendence?
Gandrīz katrai otrajai dāmai galvu rotāja matu stīpa?, vainags?, rota?,
dekorācijas no ziediem.
Jaunietēm nu vēl tā, lai nu būtu, bet dāmām,
kurām patiesībā drīzāk aube būtu jānēsā..., hmm, kā dīvaini...
Es laikam atpalikusi no modes, vai ko nesaprotu.

Man tas nezkāpēc atsauca atmiņā centrāltirgu, kad tur tirgoja kovbojcepures un arī tādus kreppapira ziedu vainagus ar plīvojošām lentēm aizmugurē...

Atslēdzies reno

Re: vainagi
« Atbilde #1 : 2016. gada 15. maijs, 16:31:59 »
Smieklīgāk laikam ir tikai dāmu galvasrotas Anglijā

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #2 : 2016. gada 15. maijs, 16:39:22 »
es nez..mums te pilni veikali ar puķēm vainagos ,stīpās, lentās, tādas kā puķu virtenes ar sasienamiem galiem... nu smukas..
meitenes nēsā..ar maiciņām un kleitām viskkur..
esmu mēģinājusi uzstutēt uz savas galvas, ..ideja patiik ..bet ..es pati priekš sevis, izskatos tikai un vienīgi pēc apmaldījušās bulgārietes.
nujā ,tātad man neizskatās nepēckā :)
bet citiem man patiik :) lai nēsā uz veselību
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2016. gada 15. maijs, 16:48:06 »
mellen, kāpēc "apmaldījusies bulgāriete" ar galvas rotu ne pēc kā neizskatās?

Man ļoti patīk un arī piestāv tamlīdzīgas lietas, bet publiski es nejustos komfortabli vecuma dēļ. Vismaz esmu sev tā pieņēmusi. Pa mājām - cita lieta - tur es visu ko atļaujos ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2016. gada 15. maijs, 16:50:02 »
Es vienbrīd pat pārlasīju ielūgumu,
ja nu neesmu pamanījusi kādu norādi par dreskodu  :rofl:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #5 : 2016. gada 15. maijs, 17:11:01 »
Minne- nu tieši tapēc, apmaldījusies, ka manā pratā ar tadam galvas rotām staigā kkur Bulgarijā(ka ir patiesībā fvz ) un ja es, ar tādu staigātu nebulgarijā justos kā apmaldījusies :) nu kka tā...
man nepatiik uz sevis, laikam tieši tas,ka jūtos tomēr par vecu(Bulgarijā, man liekas ka neatkariigi no vecuma  nēsā ziedus matos) ..bet man patiik citiem...un patik visiem vecumiem....
karoč man aizspriedumi pašai uz sevi :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2016. gada 15. maijs, 17:25:46 »
Ukrainai arī raksturīgi

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2016. gada 15. maijs, 17:46:09 »
gan jau ka  arī Bulgārijā Ukrainā Moldovā un kur tiik vēl nē ar tādiem vainagiem tradicionāli jaunas meitenes staigā. Mums ta'ču arī jaunuvēm tā stīpiņa, nav obligāti lielais Nīcas kronis
Varbūt Patmalnieces tipa sieviete ar tādu puķu vainagu  varētu ierasties kādā ballē

Anglijā antitradicionālistes cepures vietā matos iesprauž tādu kā puķi, pat speciāls nosaukums ir

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #8 : 2016. gada 15. maijs, 20:17:30 »
Vispār jau es domāju,ka būs runa par kapu kroņiem :faint: .Bet es ar tādu nestaigātu un arī jaunībā nestaigāju un pat neilgojos. Bērnības trauma man bija no nenopirkta sombrero.Tikko biju noskatījusies filmu Zorro. :sad_smiley:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2016. gada 15. maijs, 20:18:51 »
 Mūsu jaunībā jau arī kas tāds nebija modē, bet tagad ir

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #10 : 2016. gada 15. maijs, 20:34:17 »
nu ja par vecumu runā, tad mans mammucis savus gadus 10-15 labprāt lieto stīpiņu ap matiem. Mati esot  viegli kā pūka palikuši un  krīt acīs, bet redze tāpat jau nav spoža. Vienīgais, ka  neko uzkrītošu ... vai nu stieplītes tipa, vai plastmasas "zig-zag" variantu. Lakatiņu gan grūti pierunāt... viņa tajā , savā "elegantajā vecumā pēc 80 gadiem", izskatoties pēc vecenītes  :rat: . Nesen rādīju UK karalienes fotogrāfijas lakatiņos. Paziņoja, ka kad viņai arī būs pāri simts, tad mēs varam atgriezties pie šī jautājuma  :sad_smiley:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #11 : 2016. gada 15. maijs, 21:18:48 »
Dāmas ar tām puķdobēm uz galvas šķiet gribēja izcelties ar “modīgu“ oriģinalitāti,
bet tākā tā izgreznojusies bija bezmaz katra otrā, tad tas izskatījās pajautri...

Kādos dārza svetkos drošivien būtu ok.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #12 : 2016. gada 16. maijs, 09:34:06 »
Man patīk, diemžēl man nepiestāv. :)

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #13 : 2016. gada 16. maijs, 09:44:56 »
Nezinu, kā izskatās, ja nēsā masveidā... Bet tās stīpas ar ziediem patīk. Arī matu sprādzes. Vispār patīk tieši šāda veida mākslīgie ziedi, kas patlaban ir topā.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #14 : 2016. gada 16. maijs, 10:07:00 »
Šķiet, ka pie mums mode ar puķainajām stīpām sākās špikojot no ārzemēm festivālu apmeklētāju paskatu. Jo pirmās vietas, kur tas tika novērots pirms vairākiem gadiem, bija kā reiz pozitivus unciti tādi brīvdabas pasākumi. Mūsējie laikam ir praktiski ļauži, un tāpēc, ja ir tas aksesuārs iepirkts (cenas svārstās no dažiem € par knapiem ziediņiem, līdz pat 30 eur par veselu kroni), tad tas jālieto kur tikai iespējams. Tā arī mākslīgie laksti ap galvu ienāca arī hipsteru ielas modē, no kurienes pārvācās arī dažādu vietējo selebritiju arsenālā, un cik tad tur līdz sievietei ikdienišķajai.
Ja ar tādu defilē jaunuve knapi videni beigusi vai pat ne tik veca, šķiet ir ok - jo kad tad vēl, ja ne tad?! Bet sievietēm jau manā vecumā un vecākām, tas ikdienā izskatās diezgan smieklīgi - kā nespēja no bērnības izkāpt, vai arī mēģinājums izskatīties jaunākām un draiskākām (it īpaši, ja vēl nāk kompletā ar "atbrīvotu" uzvedību). Kādreiz mamma tādas sauca "vecās jautrītes". Kaut kādā tematiskā pasākumā (Jāņi, pikniks dabā, vecmeitu ballīte utml) būtu ok, bet ne jau ikdienā un pieklājīgos pasākumos.