Autors Tēma: Mīla zem gobām NT  (Lasīts 1694 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Mīla zem gobām NT
« : 2016. gada 18. maijs, 11:22:16 »
Esmu atradusi kādu romantisku izrādi, no kuras kļūt atkarīgai. Ļoti estētiska izrāde, mūzika, scenogrāfija, laikmets, vieta, skaisti. Un notikumi, kas neļauj izrādei būt banālai un salkanai.
Sākumā ļoti šaubījos par režisoru..par E. Skulti, kurai noteikti izdosies nospēlēt pavedēju, bet vai ko citu. Šaubām pamata nebij, Evija spēlē ļoti, ļoti labi.
Āmanis, kā man patīk Āmanis. ;)
Arī abi bračkas sulīgi tēlo, ka tirpas skrien.
Grands Jakovļevs, tur pat nav ko komentēt, izcils. (Cik ļoti man patika Ciemiņi ar Dumpi, tik ļoti man patīk Mīla zem gobām ar Jakovļevu, izrādes, kurās baudīt šos izcilos aktierus.)

Šīs izrādes trumpis ir perfektie aktierdarbi.

Ko es gribētu savādāk - finālu. Kkas man pietrūka, ka šķīst, plīst, deg... Rāmi beidzās, ka mīlestība uzvar...? Beidzās tieši tās 10 min. agrāk, kas man pietrūka, varbūt saīsināja kko?
Kā man tikko aizrādīja, lai es izlasot nosaukumu vēlreiz, tas atšķiras no oriģināla. : ) Tā jau gan ir, jā.

Atis Rozentāls bija, tad jau būs Kultūras dienā.

P.s. Jā, es zinu, ka ir arī filma. : D
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 18. maijs, 11:28:24 no Mango »

Atslēdzies hm@

Re: Mīla zem gobām NT
« Atbilde #1 : 2016. gada 18. maijs, 11:34:26 »
Par izrādi - neesmu redzējusi, bet man visu laiku bija viedoklis, kuru, kopš nospēlēta pirmizrāde, pakāpeniski maina lasītās atsauksmes, nu arī Tavējā.
Skulte un Āmanis. Divi aktieri, kurus izlasot mājaslapā, man galīgi nesagribējās iet uz izrādi, par spīti tam, ka pārējie trīs ir vilinoši. Bet , ja tu saki, ka viņa spēj arī ko citu.. Nākamsezonas lapiņā ierakstu šo plānu!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #2 : 2016. gada 18. maijs, 11:45:06 »
Vai Tev patiks romaņķika? Saulrieti, saullēkti, to tur ir daudz.
 : )))
Abi bračkas ātri aizdodas "Uz Kaliforniju!", visas kārtis neliec uz šiem, diemžēl nepalika arī uz aplausiem. : (

Vēl es gribētu romantisko teātra izrāžu mūzikas disku! Nekādus karbunkuļus! Bet nekad jau nezinu, kas tā par mūziku ir.

Atslēdzies samtene

« Atbilde #3 : 2016. gada 18. maijs, 12:11:34 »
Sākumā ļoti šaubījos par režisoru..par E. Skulti, kurai noteikti izdosies nospēlēt pavedēju, bet vai ko citu. Šaubām pamata nebij, Evija spēlē ļoti, ļoti labi.

Man bija tieši tās pašas šaubas, kaut kas man šī režisora pēdējās izrādēs ir pietrūcis... Skulte man patika jaunībā, bet pēdejā laikā ne īpaši. Ja izrādei izdotos mainīt manus iesīkstējušos stereotipus, tas gan būtu forši :)

Paldies par atsauksmi, kā man patīk šēit tādas lasīt :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #4 : 2018. gada 26. marts, 12:00:04 »
Nu, tagad pēc teātris.zip, kādas domas?
Man patika visi aktieri ! Visi! :)
Lieliska izrāde, bet arī par finālu...neticu dramaturgam, ka sieviete nogalinās bērnu no mīļota vīrieša un nevis nemīlamu vīru...
Bet tad nesanāk fināls, ka abi dodas uz karātavām...sanāktu kā dzīvē...oi, ķēve ar kāju iespēra vecajam vīram pa galvu un jaunie var dzīvot "laimīgi" ..

Atslēdzies samtene

« Atbilde #5 : 2018. gada 26. marts, 20:47:59 »
Redzēju izrādi dzīvajā pagājušā gada maijā. Man patika, jā, visi aktieri :). Tur ir ko spēlēt.

Pa TV vēl neesmu redzējusi, bet plānoju noskatīties šonedēļ.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #6 : 2018. gada 27. marts, 00:29:51 »
Un noklausieties arī sarunu pirms izrādes! Cik labi Freibergs izsakās par Skulti! Par Āmani gan bija drusku ne tik labi, resp, ka rezultāts ir izdevies labs, bet darbs bijis jaiegulda vairāk

Atslēdzies samtene

« Atbilde #7 : 2018. gada 31. marts, 15:30:24 »
Noskatījos sarunu pirms izrādes. Kad Freibergs minēja, ka izrāde iet 3 sezonu, sapratu, ka laiks skrien nežēlīgi ātri :). Nevis pagājušajā gadā esmu redzējusi šo izrādi, bet aizpagājušajā.

Noskatoties pašu izrādes ierakstu, varu teikt, ka šoreiz TV variants neko nezaudē, salīdzinot ar dzīvajā redzēto. Skatuve pustumsā, ko šķietami rada lielie koki, kuru paēnā norit visas kaislības... mūzika, kas vēsta, ka notiks kaut kas nelabojams... aktieru spēle sajūsmina tāpat kā toreiz, 2 gadus atpakaļ.

Protams, kamerizrādes ir daudz vieglāk nofilmēt, nekā lielo zāļu izrādes, kur parasti ir daudz vairāk darbojošos personu, paralēlās darbības, kurām reizēm grūti izsekot pat zālē klātienē, kur nu vēl vienlaicīgi satilpināt TV kastē :) .