Autors Tēma: Rimi ēdamrīki  (Lasīts 8408 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Rimi ēdamrīki
« : 2014. gada 19. oktobris, 12:04:00 »
pateicoties vienai, starp citu, virtuālai paziņai, sapirkos ēdamrīkus par uzlīmēm, uz 12 personām pamat un zivju komplektus. un siera nažus.

esmu trakoti priecīgs.

:)

Atslēdzies ragana

Re: Rimi ēdamrīki
« Atbilde #1 : 2014. gada 19. oktobris, 12:32:33 »
Es tā kā biju plānojusi iegādāt, bet kad uztaisīju revīziju esošajos, doma pārgāja. Bet forši, ka Tev prieks.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2014. gada 19. oktobris, 12:49:54 »
man ir baigais prieks, jo lietošanā pirms 25 gadiem iepirktie Talsu rūpnīcas rīki plus drusku no pirmajiem Rimi akcijas rīkiem... jau sen lūkoju pēc krāšņa komplekta 12 personām, bet kautkā tas kas patīk lielos simtos, a ta sko varētu atļauties, ne visai patīk. šoriz sakrita cenas kvalitātes attiecība, un finansiālās iespējas.

baigais prieks :) beidzot. ir.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #3 : 2014. gada 19. oktobris, 13:55:40 »
ehhh,uzlīmju man nav,un nav neviena,kas tādas iešķiebtu :(
iešu uzspodrināt omes 12 personu melchioŗa komplektu,mož arī sapriecāšos  :confused:

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #4 : 2014. gada 19. oktobris, 14:27:28 »
ja man būtu ko spodrināt... eh... :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #5 : 2014. gada 19. oktobris, 15:00:51 »
Nu tā, a es no uzlīmēm tagad konsekventi atsakos, jo vienu porciju atdevu, domāju, priekš kā tad lai ņem.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #6 : 2014. gada 19. oktobris, 17:21:30 »
Nu tā, a es no uzlīmēm tagad konsekventi atsakos, jo vienu porciju atdevu, domāju, priekš kā tad lai ņem.

es nemu vienmēr, arī ja pašai nevajag. vienmēr kāds ir priecīgs dabūt pēkšņi

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #7 : 2014. gada 19. oktobris, 18:33:35 »
Skāde, man šķiet, ka man vairāki komplekti sakrāti, bet nez kur pazuduši ...  Ja atradīsies un paliks pāri, kādam atdošu ...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2014. gada 20. oktobris, 15:00:51 »
Saakumaa baigi ciitiigi kraaju, liimeeju..bet tad vienu dienu reaali tuvumaa apskatiiju tos riikus un atslaabu. Likaas kkaa par spozhu, parastu un nekvalitatiivu. Varbuut neprotu noveerteet mantu un patiesiibaa ir OK?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #9 : 2014. gada 20. oktobris, 16:55:10 »
Nu paskatoties cik vispār maksā šādi rīki veikalos, šie liekas OK

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #10 : 2014. gada 20. oktobris, 17:04:46 »
ehhh,uzlīmju man nav,un nav neviena,kas tādas iešķiebtu :(
iešu uzspodrināt omes 12 personu melchioŗa komplektu,mož arī sapriecāšos  :confused:
Melhiors man ir, sudrabs arī. Bet jūs tak ikdienā to nelietojiet? Sudrabs vēl neko, bet tie melhiori/alpakas nav kaitīgi?

Atslēdzies tex

« Atbilde #11 : 2014. gada 20. oktobris, 18:43:56 »
Rīdzinieki ,kam šos piederumus nevajag, bet uzlīmes dod, lūdzu ņemiet un pēcāk atdodiet man ;)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #12 : 2014. gada 20. oktobris, 19:27:05 »
tikko atpakoju vienu komplektu. paturēju rokās. hmm. manuprāt, ir ļoti ok. un man patīk tieši tas askētisms, bez cikucaku...

a kāda tad ir laba kvalitāte, ja šī nav...?

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #13 : 2014. gada 20. oktobris, 19:35:53 »
Man dakšām šķita tādi asi, kantaini ēdamgali - nu tā, ka var saskrāpēties :D Bet varbūt, ka lietojot tā nav. Servēšanas komplekts ir izcils!  :thumbsup:
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2014. gada 20. oktobris, 19:43:34 »
tikko atpakoju vienu komplektu. paturēju rokās. hmm. manuprāt, ir ļoti ok. un man patīk tieši tas askētisms, bez cikucaku...

a kāda tad ir laba kvalitāte, ja šī nav...?

Man arii cakas nepatiik, bet laikam tas spiidums mani atbaida. Un malinjas (shkjautniites) neliekas miiliigas, gludas, apljiigas, bet taadas prasti nostraadaatas. Kopaa ar spiidumu rada sliktas kvalitaates iespaidu (tiiri subjektiivi)

Ai, nemaaku preciizaak savas izjutas paskaidrot. Ieshu un taustiiishu veel, jo uzlimes ta sakraatas :D