Autors Tēma: Pacienta atsauksmes par Gaiļezeru  (Lasīts 1231 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Pacienta atsauksmes par Gaiļezeru
« : 2016. gada 20. maijs, 22:13:03 »
Mēneša laikā mans cimperlīgais papiņš jau trešo reizi ganās pa Gaiļezeru. Vispirms onkouroloģijā, tagad - asinsvadu ķirurģijā. Kā uz pirmo, tā arī uz otro un trešo pasākumu gāja sabijies un pesimisma pilns.
Toties tagad dzied difirambus medpersonālam. Laikam jau sievietes mūsu ģimenē ir īstas maitas, ja māsiņas un sanitārītes ir "puķītes'' un ''zelta gabaliņi". Vai arī ņerga un žultsmaiss prot pasmaidīt, ja skaidri zina, ka citādi neviens klāt nenāks. Izdzīvošana?
Lai nu kā tur arī nebūtu, bet kungs sakopts, pabarots un visas vēlēšanās no acīm nolasītas :).
Par ķirurgiem vispār runa nav - tiem ir spārni un pēc darba uz mājām šamie nebrauc - lido (dievišķas būtnes tak)!

P.s. Nē, neviens mani tur ar kungu nesaista, nevienam nekas nav ķepots....
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

Re: Pacienta atsauksmes par Gaiļezeru
« Atbilde #1 : 2016. gada 20. maijs, 22:28:25 »
Nu bet tas tak forši, prieks dzirdēt!  :) Lai kungam laba veselība un vienmēr tikpat uzmanīgs medpersonāls!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #2 : 2016. gada 26. maijs, 13:41:34 »
Camm- manam tētim līdzīgi..jāsaka ,gandrīz identiski....
reti viņš tiek dakteru nagos...nu patiesīb sakot parasti tikai ar iekraušanas un aizvešanas metodi,jo nav variantu...
bet, kad nu tur nonācis, dzied līdzīgas dziesmas.
un es zinu ,ka tas nav izdzīvošanas instinkts.... viņškkā nebaidās arī neidzīvot ...
viņam vienkārsi patiik no sirc tās māsiņas un dakterīši...un eņģelīši sanitārīši :)
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies daddy

« Atbilde #3 : 2016. gada 26. maijs, 13:49:56 »
es redzu tikai 2 variantus - vai nu cilvēkam ir laba veselības apdrošināšanas polise, vai tiešām īsts raganu ķēķis mājās... :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #4 : 2016. gada 26. maijs, 13:53:46 »
Tās baumas par sliktajiem dakteriem un slimnīcām  :rat: Mazāk klausīties un ticēt vajag. Man arī ir tikai labi vārdi sakāmi.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #5 : 2016. gada 26. maijs, 13:55:08 »
.. vai tiešām īsts raganu ķēķis mājās... :)

Raganu ķēķī tīri garšīgi var paēst :D

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2016. gada 26. maijs, 14:00:28 »
daddy- jājā...80gadiigam pensionāram apdrošināšana  :rat: katik ne ar...

tici man, ir pietiekoši daudz laba personāla..kas stradaa ar atdevi un sirdi.
parasti jau tie stasti par kadu vienu darvas pili..kura samaitajusi visu mucu... un taa samaitatā muca skan tāāālu...

Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2016. gada 26. maijs, 14:44:36 »
ui, par to vecīšu veselību... mans omis nekad nav bijis pie ārstiem. Vispār! Nē, bija viena reize, kad aizgāja līdz savai druškai pie ārsta, jo tā dikti baidījās. Rezultātā druškai ne vainas, bet omi iekrāva uz nestuvēm un aizvilka uz operācijas galdu... Mēs mājās bijām uz pakaļās - izrādījās, ka omim vēnas bija tādos mezglos, ka  dakterim palika nelabi un tas šamo glābšanas nolūkos uzreiz  un zem naža. Tur laikam tas ieraksts kaut kur arī noklīda, jo nebija kur piespraust. Tad, kad bija tā stundiņa klāt( stipri pēc astoņdesmit), omis gulēja savā gultā un mēģināja visus mierināt, tostarp arī izsaukto uz māju dakteri. Vienkārši nebija vairs spēka dzīvot - tā viņa teica. Un naktī viņa aizgāja... Nē, vispirms sapnī ienāca manā istabā, es priecīga iesaucos,- Omi, tev ir labāk!? Viņa uzsmaidīja un pamāja ar galvu. Un tad es dzirdēju mammuci, kas zvanīja ātriem... Tā lūk klusi bija prom atstājot mūs visus (ņergas) šai saulē ar 2 līdz 3 cm biezām slimību vēsturēm. Tāda  bija veselība mūsu vecīšiem.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #8 : 2016. gada 26. maijs, 15:52:37 »
daddy- jājā...80gadiigam pensionāram apdrošināšana  :rat: katik ne ar...

tici man, ir pietiekoši daudz laba personāla..kas stradaa ar atdevi un sirdi.
parasti jau tie stasti par kadu vienu darvas pili..kura samaitajusi visu mucu... un taa samaitatā muca skan tāāālu...

Domā Krūmiņam un Bērziņam nav? :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #9 : 2016. gada 26. maijs, 16:26:57 »
Mana sīka ar te tikko tika Gaiļezerā ar nelielu, bet tajā brīdī saasinātu problēmu. Veikli sataisīja visas analīzes, sonogrāfus, priecīga ar žūksni recepšu aisdieba uz aptieku. neviena slikta vārda nedzirdēju, drīzāk otrādi...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2016. gada 26. maijs, 17:15:53 »
manējo sīko gan marinēja, marinēja veselu dienu uzņemšanā, beigās ar neko palaida mājās - tipa vesela esot!