Autors Tēma: Viņas melo labāk 3  (Lasīts 11671 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Narcise

Viņas melo labāk 3
« : 2016. gada 23. maijs, 23:14:49 »
Šodien sākās jaunās sezona -rādīja 1.sēriju. Kādas domas?? Pēc manām -vājāk nekā domāju -vismaz par 1.sēriju runājot. Pilnīgi visi akcenti uz ārējo -meičām smuki apģērbi, visi un visas dzīvo krutās mājās vai dzīvokļos, visām dāmām 1.klases mašīnas, utt utp. 2 aktrišu atkrišana "veiksmīgi' pasniegta ar viņu varoņu atrašanos ārzemēs ar bieziem līgavaiņiem. Kaut kā sekli tas viss. Nabaga Konrādiņš dēļ Jolantas nodevības galīgi nodzēries un pat dodas slīcināties.
Sāku domāt, ko labu pateikt par 1.sēriju - atvainojiet, neatradu, bet vrb citiem labāk izdosies....

Atslēdzies Mango

Re: Viņas melo labāk 3
« Atbilde #1 : 2016. gada 24. maijs, 00:02:59 »
Domas tādas, ka neko jau neparādīja. : D Pirmajā daļā pirms reklāmas dāmas tik pucējās, kura ar kuru guļ, izrādīja, ka sponsors joprojām honda, nu otrajā daļā vismaz Robertiņš un Konrāds ar savām nedienām.
Aina ar Konrādu dzīvoklī un pie jūras bij forši izdomāta un samontēta.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2016. gada 24. maijs, 08:15:08 »
Nekā īpaša, bet gan jau iešūposies. Jā, parādīja, kurš ar ko guļ un ka Kārlis ir dzērājs. Augošais baumu kamoliņš :D Izbrīnīja, kā meičas to Konrādu līdz pludmalei dabūja :D Varones parādītas kā pilnīgas muļķes un tukšgalves, laikam vienīgi Margarita tur skaitās prātīgāka. Skatīšos, protams :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #3 : 2016. gada 24. maijs, 09:22:50 »
Kārlis ir kurš? Advokāts?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #4 : 2016. gada 24. maijs, 11:46:17 »
Jā. Krutais advokāts izskatījās kā noplucis krancis, nekādas iznesības, stila utml.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #5 : 2016. gada 01. jūnijs, 09:28:35 »
izlasīju šīsnedēļas sēriju anotācijas un "biju šokā" - viens no varoņiem, laikam , atdos galus! Tur rakstīts, kurš, bet es neteikšu, lai kādam nesabojātu vakaru. Es gan neticu, ka tas aktieris/aktrise pamet filmēšanos. Droši vien nebūs miris, pagaidīs, lai visi noraud un tad atgriezīsies.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #6 : 2016. gada 01. jūnijs, 10:32:16 »
izlasīju šīsnedēļas sēriju anotācijas un "biju šokā" - viens no varoņiem, laikam , atdos galus! Tur rakstīts, kurš, bet es neteikšu, lai kādam nesabojātu vakaru. Es gan neticu, ka tas aktieris/aktrise pamet filmēšanos. Droši vien nebūs miris, pagaidīs, lai visi noraud un tad atgriezīsies.
Izlasīju vēl tālākas anotācijas. Tēls ir dzīvs!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #7 : 2016. gada 01. jūnijs, 10:54:26 »
es jau tā arī domāju. Partneris noraudās, sapazīsies ar citu un tad sāksies ziepes ar atdzimušo :)  (vai viņa dvīni:) )

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #8 : 2016. gada 01. jūnijs, 13:19:38 »
Spoileres, labi, ka vēl vārdu nepateicāt!
Seriāls nav īpaši foršs. Simona un Marta- visu laiku par stulbībām smejošas tukšgalves. Martai ar galvu tiešām kkas nav kārtībā. Konrāds pēkšņi baigais vecis. Man patika tas skatiens, ar ko viņš uz Simonas uzbraukušos bruncīti skatījās, kad viņa ar Baibu runāja. Margaritas ņemšanās ar Robertu ir neizprotama.
Laikam domāts reklamēt to hoteli, bet vide nav diez ko iedvesmojoša.
Lai nu kā - skatīšos, protams.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #9 : 2016. gada 10. jūnijs, 21:27:21 »
Sanāk, ka Simona ir to Kārli noprecējusi?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #10 : 2016. gada 10. jūnijs, 21:48:59 »
Un Kārlim no tā alkoholisms smagā formā iemeties.

« Atbilde #11 : 2016. gada 10. jūnijs, 23:17:15 »
Tak Kārlis jau pirms tam dzēra. Ar šito seriālu ir tāpat kā Ugunsgrēku - nesaprotu, kāpēc es tādu sviestu skatos, bet skatos :) Labi, ka sērijas īsas un interaktīvajā TV var ierakstīt. No otras puses, ja nevarētu ierakstīt, varbūt arī nemaz neskatītos :)

Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #12 : 2016. gada 10. jūnijs, 23:59:26 »
Tak Kārlis jau pirms tam dzēra. Ar šito seriālu ir tāpat kā Ugunsgrēku - nesaprotu, kāpēc es tādu sviestu skatos, bet skatos :) Labi, ka sērijas īsas un interaktīvajā TV var ierakstīt. No otras puses, ja nevarētu ierakstīt, varbūt arī nemaz neskatītos :)

Es pie kompja, a fonā tas iet.
Bet tur baigā tufta. Džeks slapstās no dāmas. Ticis stacijā, šis nevis ņem ņitku tuvākajā šķersielā, bet slapstās ap krūmiem turpat uz vietas.
Pilnīgi nepieredzējis idiots :D

Tāpat, kā tas armijnieks ugunsgtrēkā - vecis, tipa, krievu armijas karavīrs. Lielās, ka šiem daļā viss stroga un mīzalus necieš. Pašam kaut kāds tirliņš iesper pa olām un aizbēg :D
Es ar esmu bijis armijā un tādiem, kā tas attēlots, ikdiena bija diezgan skarba. Duraki tie scenāristi.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #13 : 2016. gada 11. jūnijs, 11:58:59 »
man domāt, ka murgainais scenārijs ir pielāgots sponsoriem, kas pieteicās šo s... atbalstīt.  scenārijs un tēli ir tik debīli, ka brīžiem kauns skatīties. zinu, zinu, ka ir opcija neskatīties, bet ir zināma interese kādus murgus izdomās nāk. sērijā, kaut gan šķiet, ka dialogi tiek izdomāti uz sitienu, tiklīdz ieslēdzas kamera.

ps. nu vismaz Baibiņa jaunos zobu venīrus var pazibināt ekrānā  :)
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

« Atbilde #14 : 2016. gada 11. jūnijs, 12:01:27 »
Baibiņa ir pats labākais tēls tajā seriālā :)

Turn that sh*t up louder, make it all go faster!