Autors Tēma: Viņas melo labāk 3  (Lasīts 11617 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Viņas melo labāk 3
« Atbilde #15 : 2016. gada 11. jūnijs, 12:42:05 »
Tiešām, salīdzinot ar pirmo sezonu, ļoti sviestains - ne īsti sižeta nekā. Marta un Simona pilnīgas tukšgalves, kā no palīgskolas, kauns skatīties, Mārtiņš-  tupeļvaronis un kas tā Dina un melnā meiča, priekš kam? Jēz, un vēl Robertam atmiņas zudums  :fubar:

True detective, kādi venīri, uzliec brilles, Vānei zobi vnm kā pērles bijuši! Baibas tēls agrāk bija ļoti interesants, bet tagad arī padarīts par kkādu psihiestādes pacienti.
Tad jau labāk būtu rādījuši, kā Kārlis kož :D

Atslēdzies true detective

« Atbilde #16 : 2016. gada 11. jūnijs, 14:11:16 »
True detective, kādi venīri, uzliec brilles, Vānei zobi vnm kā pērles bijuši!

es tās pērles tikai šajā sezonā pamanīju, iepriekšējās tā neplātījās ar tām.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #17 : 2016. gada 12. jūnijs, 20:37:44 »
Neesmu iedziļinājusies un nesaprotu - kas tas par konkursu Melēm? Aktrišu aptrūcies?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #18 : 2016. gada 12. jūnijs, 21:37:03 »
Šodien noskatījos šīsnedēļas sērijas- pirmās šogad.:) Mārtiņš tāds hļupiks, Kārlis jau, izrādās b ir norakstīts un Simona šķiras no viņa, Baiba piens un uguns, forša. Sponsoros laikam tikai Lighthouse no jūrmalas kafejnīcām:) Margo ierauga Konādu un Marijukafejnīcā, dodas tālāk uz savu randiņu, apiet ap stūri un- abi apsēžas pie tā paša galdiņa, kur sēdēja K un M. Labi vsmaz, ka cits viesmīlis apkalpoja.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #19 : 2016. gada 14. jūnijs, 14:14:17 »
Nenormāli :) labi, ka ir pults. Vakardienas sērijā bija viens labs mirklis, Bulis tāāāādā priekā sajūsminās "mana meita, mana!!" ( (c) muns dēls). Par to, ka naudu paņem, kas nepiesieta, aizmūk, žiperīga.

Bet, ja nebūtu pults, tad es celtos un slēgtu ārā... dažas līnijas ir vnk baisas, tās meičas, piemēram.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #20 : 2016. gada 28. jūnijs, 10:29:13 »
Vakar paskatījos iekavēto, 3 sērijās viena dzeršana, nožēlojami, nekas nenotiek, fu.
Un tracinošā EE.

« Atbilde #21 : 2016. gada 28. jūnijs, 21:50:48 »
seriāls ir pilnīgs murgs. tik muļķīgs sižets, dialogi ir vienkārši šausmas, neviens tak tā nerunā dzīvē. tāda sajūta, kā nāca uz filmēšanos, tā arī kameras priekšā nes visādus murgus bez scenārija, tipa uz dullo. brīžiem paliek reāli kauns seriāla veidotāju vietā.

ps. skatos tikai, lai kārtējo reizi pašausminātos
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Mango

« Atbilde #22 : 2016. gada 28. jūnijs, 21:56:02 »
Šodienas sērija pakustējās uz priekšu, Marta beidza dzert, toties Simona sāka.
Marta izrādās slēptā biznesmene, ar firmām, akcijām. Haha.
Jauns darbs, tad jau skaidrs, kur tie biezie pielūdzēji uzradīsies.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #23 : 2016. gada 28. jūnijs, 22:26:52 »
Man pat nav ko teikt, briesmas ne seriāls  :rat: Arī skatos un šausminos. Cik var dzert?! :fryingpan:
Kad beidzot parādīsies Laizāns un Zeltiņa, varbūt tad kas jēdzīgs notiks? :coffee:

Atslēdzies Mango

« Atbilde #24 : 2016. gada 28. jūnijs, 23:10:59 »
Šodien bija Normunds Bērzs.

« Atbilde #25 : 2016. gada 29. jūnijs, 22:37:58 »
mamma mia, šitais seriāls tak ir klaja dzeršanas reklāma.  un sponsoru viesnīcu, tirdz. centru, aptieku utml nevietā iepīšana scenārijā ir vienkārši ārprāts. no šodienas sērijas sapratu, ka Baltvillā ir fantastiska masiere, kuras prasmju reklāmai tika atvēlētas pat dažās minūtes. un kādā tur numuriņā ir burbuļvanna un kas tik vēl nē. ar katru sēriju kļūst stulbāks scenārijs un dialogi.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #26 : 2016. gada 30. jūnijs, 08:12:55 »
Visvairāk man nāk smiekli, ka Baltvilla atrodas jūrmalā. : D
Kas nu tā par reklāmu, ja potenciālie klienti aizbrauks un neatradīs.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #27 : 2016. gada 30. jūnijs, 08:15:03 »
"Ar katru sēriju kļūst stulbāks scenārijs un dialogi" (c) -
Uzmanību- reklāmā iekļauta sižeta izvietošana :)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #28 : 2016. gada 30. jūnijs, 08:56:16 »
Tu mani satrieci - Baltvilla nav Jūrmalā?!?
Mjā,beibes viena par otru stulbākas. Un ti dzer un dzer. Tā Edīte tik nedabiski tēlo! Pokemonu izpriecas riktīgas  :rat:

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #29 : 2016. gada 30. jūnijs, 11:26:34 »
Citāts
Tu mani satrieci - Baltvilla nav Jūrmalā?!?

Baltezerā. No šī skatpunkta reklāma tiešām maldinoša. :P
No amount of advance planning will ever replace dumb luck