Autors Tēma: Viņas melo labāk 3  (Lasīts 11613 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: Viņas melo labāk 3
« Atbilde #30 : 2016. gada 20. jūlijs, 20:11:01 »
Iesaku noskatīties pirmd un otrd sērijas tos momentus ar Subatnieku. Ak jel kā gribu viņu redzēt teātrī gan komiskā (atkal uz 2kapteiņiem? Suņa sirds jau vairs nav..) vai arī kā cietēju-mīlētāju. Viņšbija tiiiik labs!
Par baltvilu- vai tad seriālā rāda iekšskatus no baltvilas? Ārskati ir no jūrmalas viesnīcas. Vai tiešām saka, ka tā ir baltvilla?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #31 : 2016. gada 20. jūlijs, 23:02:58 »
Piekrītu. Vispār pēdējās sērijas foršas, ekšens. : D
Kārlis spridzina!
Un Marta..nu, Evija tik labi izskatās, pat man skauž. Lai gan es tādu rozā kleitu nekad nevilktu, Evija izskatās izcili.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #32 : 2016. gada 21. jūlijs, 09:07:17 »
izskatās labi, bet viņai tās lomas visas ir vienādas, visas ma..as. Kaut gan - varbūt lomas ir dažādas, bet spēlētas tiek visas vienādi:) droši vien iedotu Solveigu spēlēt, tā arī būtu m.., kas, Gintu gaidot, jau 10reiz sev uzšāvēju dabūjusi:)

Man arī Simona patīk. Gan pēc skata, gan vakardienas ainiņām.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #33 : 2016. gada 28. jūlijs, 08:22:45 »
Tiešām brīnums, bet oligarham netika piešķirta kārtējā honda. : D Tika pie merša.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #34 : 2016. gada 28. jūlijs, 09:25:10 »
Gadījumā pie visa murga netiek reklamēts arī kāds astrologs?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #35 : 2016. gada 28. jūlijs, 09:31:38 »
astrologs bija īsu brīdi:)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #36 : 2016. gada 28. jūlijs, 18:35:22 »
Visu vasaru seriālā dzēra un nekas nenotika, tagad vismaz kkas notiek. Bet nu sižets  :rat: Tāda sajūta, ka atkarībā no noskaņojuma uz vietas izdomā, ko filmēt. Simona neloģiska. Edītes lomas tēlotāja tik nedabiska. Patīk Dinas lomas tēlotāja.
Piekrītu, ka Marta ir ļoti smuka, bet nu pārāk bīstami seksīga gan  :talking:

Atslēdzies Mango

« Atbilde #37 : 2016. gada 06. augusts, 17:51:16 »
Diemžēl oligarham mersis tika tikai uz vienu sēriju, jo nu jau dragā ar hondu kā citi. : D

« Atbilde #38 : 2016. gada 08. augusts, 14:19:23 »
Es gan nevaru noskatīties, kā nabaga Marta klunkurē ar tām baisi augstajām kurpēm :) ļoti patīk Laizāns savā lomā un pamazām man sāk iepatikties arī Eglija, kaut arī viņas tēla rīcība šķiet stipri neloģiska  - es tik ļoti mīlēju Kārli, bet jau pēc dienas dzīvoju ar Konrādu  :rat: 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #39 : 2016. gada 08. augusts, 14:37:41 »
Vai tad vajadzēja ciešanas un alkoholismu no viņas puses arī pa pussezonu izstiept? Viss ir pareizi - nav ko vienai palikt, ja pie rokas ir gribošs un patīkams kandidāts.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #40 : 2016. gada 08. augusts, 15:10:45 »
Laizāns tāds vecmodīga paskata večuks ar nemodernu frizūru ,nez vai IRLā Margarita uz tādu pavilktos...

« Atbilde #41 : 2016. gada 08. augusts, 15:57:17 »
toties dzeju skaita un rokas skūpsta :) un, kas nav mazsvarīgi, oligarhs :D
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #42 : 2016. gada 08. augusts, 15:57:40 »
kaut arī viņas tēla rīcība šķiet stipri neloģiska  - es tik ļoti mīlēju Kārli, bet jau pēc dienas dzīvoju ar Konrādu  :rat: 

šito faktu es spēju pieņemt priekš seriāla tempiem, bet mani besīja tas kadrs otrā rītā pēc pārgulēšanas Konrāda mājā - es gribu zaļo tēju, aizskrien uz veikalu pakaļ!

Atslēdzies hm@

« Atbilde #43 : 2016. gada 08. augusts, 15:59:37 »
atcerējos - Vakara ziņās uz vāka bija Rauris Leiniks , kas ienākšot seriāļa Baisā Neģēļa lomā!

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #44 : 2016. gada 08. augusts, 17:11:31 »
Ienāks 11.augustā Reiniks un turpat drīz Zeltiņa, bet drīz jau seriāls beigsies,cik tad vairs.Neatceros,kā parasti beidzās - ar intrigu kā Ug vai bez?