Autors Tēma: Viņas melo labāk 3  (Lasīts 11648 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Re: Viņas melo labāk 3
« Atbilde #60 : 2016. gada 17. augusts, 21:34:23 »
Aizvakar, kad Zeltiņa parādījās un Kārlis šo veda uz Blūma "norādīto vietu" vai nu es kaut ko izlaidu vai arī sanāca tā- Kārlis lūdz atļauju piestāt pue veikala, bet atbrauc pie Martas, Zeltiņa tikām sēž mašīnā, kamēr viņš dod padomus Martai, iet uz wc un v€l taisās dzert kafiju? Ar ko tas beidzās? Zeltiņa , es ceru, viņam pa aci iekrāva vismaz?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #61 : 2016. gada 17. augusts, 22:05:57 »
Es domāju, ka piestāja pie veikala, aizveda Liānu un tad pie Martas, jo pēcāk Zeltiņa neparādījās.
Tas veikals tika pieminēts, lai parādītu dāmītes šķobīšanos, manuprāt.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #62 : 2016. gada 18. augusts, 08:54:26 »
speciāli vakar attinu un noskatījos to momentu - kārlis paprasa par veikalu, viņa nošķobās, nākamais kadrs - Kārlis staigā pa Martas māju. Manuprāt, tur vajadzēja iemontēt kāda cita personāža dzīves kadrus un tad atpakaļ pie Kārļa, tad nebūtu sajūta, ka Zeltiņa sēž mašīnā un gaida:)

Vakar tā arī bija Liāna, kas savāca Martu uz ielas? Tad jau viņa ir vienā komandā ar Reiniku un Kārli?  Jo viņai arī ir VW , nevis Honda, tātad viņa ir ļauno grupējumā!!!

Atslēdzies Mango

« Atbilde #63 : 2016. gada 18. augusts, 09:54:18 »
Nu bet Gatis ar Kārli visu laiku runā, ka lielākā darīšana būs Liānai! Skaidrs, ka viņa tur bija speciāli un izglāba Martu, tagad uztaisīsies par lielo draudzeni un izkrāps akcijas.
Par to jau vairākas sērijas runā, tāpēc Gatis ataicināja Liānu uz Lv. Gatis, Kārlis, Igors un Liāna ir vienā brandžā. Tāpēc jau es rakstīju, ka vw, gan Igoram, gan Liānai.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #64 : 2016. gada 18. augusts, 23:23:18 »
Kāds varbūt izskaidros:

Šovakar noteikti aizslēdziet durvis, ja nē atnāks @LaurisReiniks un nozags Jūsu biksītes!!! #VinasMeloLabak
(no twitera).

Atslēdzies hm@

« Atbilde #65 : 2016. gada 19. augusts, 00:11:05 »
Nu, Spārka, ieintriģēji! Aizvakar Kārlis iedeva Reinika tēlotajam ļaunajam, kurš brauc ar vw, atslēgas nispiedumu no Martas mājas (tā kā viņš nebija skatījies krimiķus, tad nezināja, ka atslēga jānospiež no abām pusēm, bet Brūss Viliss Reiniks gan jau tiks galā ar vienpusīgu nospiedumu) . bet par biksītēm interesanti

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #66 : 2016. gada 19. augusts, 00:44:36 »
Tikko noskatījos pēdējās 3. Spārkai jāskatās 51.epizode :)
Kas mani pārsteidz? Ka Marta uz nakti neizslēdz telefonam skaņu un naktī 2reiz atbild uz svešiem numuriem! Ar mani tas neietu cauri :D
Pedikīrs, izrādās, ir visu nelaimju atrisinājums :D
Liānai gan tas tērps jocīgs - kā cietuma uzraudzei(kad paņem Martu mašīnā).

Atslēdzies Mango

« Atbilde #67 : 2016. gada 19. augusts, 12:55:30 »
Mēs ar draudzeni arī noņirdzāmies par tām biksītēm. Un kā Marta to stāstīja Kārlim,  nenozviegties. Labākais, kas bijis meļu vēsturē. Nu, Reiniks no šitā ilgi netiks vaļā, tas ir fakts. Biksīšu zaglis. : D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #68 : 2016. gada 19. augusts, 12:58:19 »
Vakar noskatījos sēriju. Šādā prikidā Reiniks izskatās uzēstu pakaļu un alusvēderiņu. Bet loma piemērota - pat balss pēkšņi liekas vīrišķīgāka, ne parastais cukuriņš.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #69 : 2016. gada 19. augusts, 15:43:22 »
Reiniks vairs nav tas...

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Minne

« Atbilde #70 : 2016. gada 19. augusts, 22:31:21 »
Blūms baigais oligarhs, kuru neviena no biznesa dāmām, sevišķi Marta, nezin, nepazīst, pat bildi medijos nav redzējušas

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #71 : 2016. gada 23. augusts, 13:08:37 »
Tagad Simonai būs jauna mīla - astrologs?
Skatos uz Zeltiņu un nesaprotu,kas manī rada neērtības sajūtu, uz viņu skatoties?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #72 : 2016. gada 23. augusts, 13:14:40 »
Skatos uz Zeltiņu un nesaprotu,kas manī rada neērtības sajūtu, uz viņu skatoties?
Plastikas skartā seja  :veee:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #73 : 2016. gada 23. augusts, 21:32:07 »
Kārlis Blūma advokāts, var saprast, ka ilgi jau. Bet pirmoreiz mājās pie šā, par dārzu jūsmo

« Atbilde #74 : 2016. gada 23. augusts, 22:46:44 »
Kārlis Blūma advokāts, var saprast, ka ilgi jau. Bet pirmoreiz mājās pie šā, par dārzu jūsmo

Ne par dārzu kā tādu, par tikko uzziedējušajām hortenzijām :D Man patīk, ka Kārlim ir tas bizdings uz dārzkopību, tāda forša rakstura šķautne, diez vai to lietuvieši izdomāja vai tas tikai latviešu versijā parādās. 
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!