Autors Tēma: Viņas melo labāk 3  (Lasīts 11631 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Viņas melo labāk 3
« Atbilde #75 : 2016. gada 23. augusts, 23:38:15 »
Man jau liekas, ka latviešu seriāls sen jau nav ar to sižetu kā lietuviešiem. Diez vai viņiem uzreiz 2 galvenās varones arī pazuda.
Advokāts varbūt ziemā bija pie Blūma vai arī visu kārtoja ofisā.
Bet Zeltiņa - skatos uz viņu un pilnīgi žēl, bet kāpēc, nesaprotu, liekas, ka tēlo arī ļoti samāksloti.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #76 : 2016. gada 23. augusts, 23:56:00 »
Kārlis Simonai piedraud iesniegt prasību par laulībā kopīgi iegādāto mantu, bet nākamajā teikumā precizē, ka pretendē uz viņas dzīvokli. Sviests.
Līdz Zeltiņai vel neesmu tikusi, bet izskatās, ka man vēl kādas 6-7 sērijas palikušas, līdz būšu jums uz pēdām. Zeltiņa....visās jomās skumji par viņu

Atslēdzies hm@

« Atbilde #77 : 2016. gada 24. augusts, 08:52:42 »
Man jau liekas, ka latviešu seriāls sen jau nav ar to sižetu kā lietuviešiem. Diez vai viņiem uzreiz 2 galvenās varones arī pazuda.
Advokāts varbūt ziemā bija pie Blūma vai arī visu kārtoja ofisā.

Droši vien tajā mirklī, kad Kristīne un Jolanta pazuda, seriāls arī aizgāja "mūsu scenāristu" pārziņā. Atceros, bija intervija ar Subatnieku pirms kāda  gada vai diviem , un viņš teica apmēram tā "mans varonis man tīri labi patīk, bet viņš drīz izies no scenārija, jo tas lietuviešu aktieris, kas spēlēja , aizgāja no dzīves un advokāts tika nokancelēts".
Acīmredzot, mūsējie sapratuši, ka publikai advokāts un tā mūsu atveidotājs patīk gana labi, lai būtu vērts paturēt scenārijā :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #78 : 2016. gada 25. augusts, 22:51:13 »
Kad maniaks sāk uzglūnēt Martai, ir gandrīz vai augošs pusmēness. Rītausmā šaurs, augošs sirpītis. Otrā dienā Simona Martai saka, ka pilnmēness.

Godīgais ideālists Kārlis īsā laikā kļuvis par neģēli, čomojas ar Māra bijušo draudziņu policijā - Gaideļa varoni

Atslēdzies Mango

« Atbilde #79 : 2016. gada 02. septembris, 15:00:15 »
Es protams arī esmu par tradicionālām vērtībām, bet pieauguši cilvēki tiešām nakšņo atsevišķās istabās/gultās? Ja beibe aizbrauc pie džeka.. Vispār jau var izsaukt taksi un braukt mājās, ja jau, ta jau..

Atslēdzies hm@

« Atbilde #80 : 2016. gada 02. septembris, 15:45:30 »
Godīgais ideālists Kārlis īsā laikā kļuvis par neģēli, čomojas ar Māra bijušo draudziņu policijā - Gaideļa varoni

nākamās nedēļas aprakstiņā arī pārsteigta lasīju, ka Arvis  noslēdz negodīgu darījumu , apmāna klientu, bet māris viņu kaunina un saka, lai aiziet atvainojas.. ta kaut kā.. resp, Arvis tagad mums ir kļuvis par krāpniecisko, bet Māris par labiņo.

KAs tur bija ar to Konrāda bardu? Man stāstīja, ka vienā kadrā ar bārdu, tad pie Arvja bez bardas, pēc tam nākamā kadra pie Simonas atkal ar. Mēģinaju skatīties - trešdienas sērijā bija tikai kadrs pie Arvja mājās bez `bardas, bet nekadi pirms un pēc ar bārdu nebija.

Atslēdzies Milda Vē

« Atbilde #81 : 2016. gada 02. septembris, 16:13:35 »
Es protams arī esmu par tradicionālām vērtībām, bet pieauguši cilvēki tiešām nakšņo atsevišķās istabās/gultās? Ja beibe aizbrauc pie džeka.. Vispār jau var izsaukt taksi un braukt mājās, ja jau, ta jau..

Šo es arī nesapratu. Un tās runas, ka līdz kāzām "ni un ni". Kuram no viņiem šis noteikums - Margo vai Blūmam? It kā abi pirms tam ir visu ko jau darījuši un ne ar vienu partneri vien, no kurienes kaut kas tāds uzradās? Kgan iepriekš tas bildinājums arī nāca kā zibens no skaidrām debesīm. Būtu varbūt interesanta līnija, bet visu laiku kaut kas šāds vnk sit atpakaļ. 

Atslēdzies Minne

« Atbilde #82 : 2016. gada 02. septembris, 19:22:49 »
Jā, pēdējā šīsnedēļas sērijā jau var saprast, ka Arvis muhļīsies, jo saruna ar Māri par to, ka uz pārdodamās zemes "nekā" nav, jau to liecina.

Ja par Konrādu...man viņa tēls un ņemšanās sāk atgādināt to viltīgo ķīnieti vai kas viņš tur bija Zojkinas kvarķirā ;)

Blūms un Margarita...mazliet dīvains pāris. Vispār īsti neuztvēru, ar ko Margarita "paņēma" tādu Blūmu - spriežot pēc Liānas, viņam patīk cita tipa sievietes. Un vienā ainā, kur abi sēdēja parkā uz soliņa, abu ķermeņu valoda neliecināja par tuvām jūtam, tieši otrādi. katrā gadījumā bija pretruna starp tekstu, runu un viņu ķermeņa pozām.

Vispār Zeltiņai tīri labi izdodas attēlot aukstu, cinisku, situācijas apnikušu sievieti

Atslēdzies Mango

« Atbilde #83 : 2016. gada 02. septembris, 20:05:07 »
Oligarhs tā vienkārši sēž parciņā uz soliņa. : D Ļoti ikdienišķa aina. : D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #84 : 2016. gada 02. septembris, 20:08:21 »
Oligarhs tā vienkārši sēž parciņā uz soliņa. : D Ļoti ikdienišķa aina. : D

Viņš taču oligarhs - inkognito ;) Neviens viņu nav zinājis vaigā

Atslēdzies Milda Vē

« Atbilde #85 : 2016. gada 02. septembris, 20:39:43 »
Jo vairāk skatos, jo vairāk Blūms man liekas kaut ko salietojies. Vai tiešām dzīvē vīrieši tā uzvedas? Man vnk nav gadījies ar tādiem eksemplāriem sastapties.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #86 : 2016. gada 02. septembris, 22:15:05 »
hm@, tas par Konrāda bārdu tiešām bij smieklīgi  :rofl: Arī ievēroju. Bet vsp ar bārdu viņš labāk izskatās.

Atslēdzies Petronella

« Atbilde #87 : 2016. gada 03. septembris, 19:06:14 »
Padumjšs seriāls.Bet skatos.Un brīnos.Martai tādai bagātai sievietei mājai nav pieslēgta signalizācija?Par pārējo neizteikšos,mēs visas sapratām,kas tur par lietu.Trulā Simona...Visi vīrieši viņu grib,ko tas izsaka par vīriešiem?
es smaidu

« Atbilde #88 : 2016. gada 09. septembris, 14:49:16 »
Ah Jēzu - "viltīgā lapsa" Liāna visur figurē ar savu īsto vārdu un krīt histērijā pēc tam, kad viņu aizved uz mežu un pabaida (pat neiedunckā)  :D
Konrāds, izrādās, pilsētā tiešām apslīpējies un no godīga, naiva puiša kļuvis par melīgu donžuānu.   
Priecē, ka vismaz Baiba joprojām ir tāda pati kā seriāla sākumā :)

Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #89 : 2016. gada 09. septembris, 22:19:22 »
Beibes tik atpūšas (no kā?!), šļūkājot no viena hoteļa uz otru. Bet hoteļi tik sūdīgi...