Autors Tēma: Valdonīgi sievišķi  (Lasīts 2980 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: Valdonīgi sievišķi
« Atbilde #15 : 2016. gada 26. maijs, 11:32:54 »
Vot ja vinjas kasiitos BEZ vecha klaatbuutnes, to mans pasaules uzskats vieglaak sagremotu...

A skalji breekt un peecaak veel veci kuudiit un paarmest shim, ko shis nebreec... kkaada kastraacija...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2016. gada 26. maijs, 20:45:09 »
Tu ko, kad vecis, pat lai kāds nīkulis, tomēr “radibas kronis“;;)) blakus, cita duka,
ko tāds vārgs, maigs sievišķis viens pats kasīsies...

« Atbilde #17 : 2016. gada 27. maijs, 13:38:05 »
he, he, publisks skandāls toč ir labāks par seksu, es gan tādu uzrīkoju tikai vienreiz, un bez veča klātbūtnes, turklāt ar pilnīgi pamatotu iemeslu. Bija nodots drēbes pāršūt veikalā-darbnīciņā, atnāku izņemt, durvis ciet. "Slēgts uz 15 min". Nogaidīju gandrīz pusstundu, tad nāk abas skuķes, esot pusdienās bijušas. Johaidī, a pa vienai pusdienās nevar aiziet, tāpēc veikals jāslēdz ciet?! Un pasūtījums nebija gatavs, bet es ne katru dienu uz centru braucu, lai varētu nākt atkal un atkal. Tad gan es skandālu uzrīkoju, vadītāju pieprasīju, un atvainošanos un atlaidi dabūju :) Un pie viena kaifu, ka pilnīgi legāli varu braukt kādam augumā :)       
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Dakota

« Atbilde #18 : 2016. gada 27. maijs, 16:14:33 »
Es laikam reti esmu sastapusi abus kašķīgus - gan vīrieti, gan sievieti. Parasti kašķējas tikai sievietes. Vīrieši, ja iesaistās, tad par tēmu.
Tā kā man ikdienā darbā nākas sastrādāties gandrīz tikai ar sieviešu dzimuma pārstāvēm, tad varu 100% apgalvot, ka kašķa moments var sanākt pat par nieku. Tāpēc jau tie vīri smīn ūsās. Kā lai nesmīn - bābietis nolaiž tvaiku uz kādu citu, pēc tam mājās būs miers no viņas. Es arī smīnētu!  :)
Un tur maz sakara ar valdonību. Drīzāk ar takta izjūtu un pacietības mēru tieši tajā momentā.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #19 : 2016. gada 27. maijs, 17:13:39 »
Pēc dzīvē pieredzētā, veru vienīgi piebilst, ka "augstākās virsotnes" kašķēšanās mākslā (tāpat kā daudzās citās jomās) tomēr pieder vīriešiem...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #20 : 2016. gada 27. maijs, 18:27:29 »
Neprotu kasīties, man tas bojā garīgo (bija pieredze skolas laikos). Tai sakarā man pavisam cita reakcija, jo skaļāk kāds  blakus bļauj, jo es esmu mierīgāka un uztveru situāciju kaut kā no malas. Atceros tikai divas reizes, kad kāds uz mani bija pacēlis balsi. Vienu reizi trāpījos nelielā kolektīvā, kur šefene bija maigi sakot ... nu, pat nezinu, - papīri tika svaidīti pa gaisu, kolektīvs nejēgas un neprašas. Pienāca reiz arī mana kārta, izsauca pie sevis uz klopi  :fryingpan: , un sākās... Ko tur daudz, kad viņai tas tvaiks nedaudz pierimās un šamā bija gatava mani uzklausīt, es viņai pateicu, ka man viņas ļoti žēl, iedomājoties to, cik tas drausmīgi, gadiem ilgi nākt uz darbu, kur tev apkārt  tikai muļķu bars, kuri ne tikai nesaprot ko tu no viņiem vēlies, bet pat droši vien tevi neciena un neatbalsta. Tas būtībā ir šausmīgs liktenis. Un tad viņa sāka raudāt... bet man palika neomulīgi. Kašmars.
Otrā reize bija zaļā jaunībā... tad beidzās viss ar to, ka abas puses bija pārsmējušas...

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #21 : 2016. gada 27. maijs, 21:15:27 »
Man domāt klasika - kur sieviete tanks, tur vīrietis dārzenis.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #22 : 2016. gada 27. maijs, 21:45:37 »
Man domāt klasika - kur sieviete tanks, tur vīrietis dārzenis.

Un arī otrādi - ja vīrs dārzenis, tad sievai nākas būt tankam...

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #23 : 2016. gada 28. maijs, 01:48:49 »
Strādaju ar cilvēkiem gadiem un redzēti visādi varianti: sieva kašķējas - vīrs klusē; sieva sūta vīru sūdzēties, kurš tādēļ izskatās dziļi nelaimīgs; kā arī vīrs liek sievai, maigi sakot, ''aizvērties''. Vienmēr nodomāju, ka agrāk vai vēlāk šitās mūžam neapmierinātās kašķenes tiek atrastas noraktas dārzā zem rožu krūma.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #24 : 2016. gada 28. maijs, 10:28:04 »
Es kā pesimiste (tas ir - labi informēta optimiste) varu teikt, ka sieviete tanks ir liela nelaime - ja viņai ir dēli, top nākamā dārzeņu paaudze. Štrunts par to vīrisķi līdzās, tas jau pieaudzis. Bet māmiņām, kas bērnus audzina vienas, pastāv šāds risks tādām kļūt.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #25 : 2016. gada 28. maijs, 10:47:25 »
Un ko tad viņām darīt? Kas viņu vietā dzīvi vilks un to dēlu audzinās? Ir varianti? Nodzerties, kā to dara vīrieši? Palikt par bomzi? Tas tā sievišķīgāk, parādīt, ka netiec ar dzīvi galā, ka neesi tanciņš.

Atslēdzies Dakota

« Atbilde #26 : 2016. gada 28. maijs, 19:55:33 »
Es kā pesimiste (tas ir - labi informēta optimiste) varu teikt, ka sieviete tanks ir liela nelaime - ja viņai ir dēli, top nākamā dārzeņu paaudze. Štrunts par to vīrisķi līdzās, tas jau pieaudzis. Bet māmiņām, kas bērnus audzina vienas, pastāv šāds risks tādām kļūt.
Man liekas, ka tikpat labi dēlus var sabojāt jūtelīgas sievietes. Tur ir jātrāpa pa vidu, visu ar mēru. Nav labi ne tanks, ne emocionāli nestabila sieviete. Un vispār dēlu jāaudzina vīrietim. Ja tāda nav, tad labāk būt sievietei-tankam. Vismaz kaut kādu mērķtiecību jau dēlā ieaudzinās. Mammas ar pārāk plašu emociju spektru bieži aizmirst to stingro roku/stingros grožus, ko vajag puikam konkrētā vecumā. Bet var jau gudri d*rst no malas, kā audzināt bērnu vienai, es noteikti naktīs raudātu spilvenā no fiziskā un emocionālā pārguruma.