Autors Tēma: Bite  (Lasīts 1377 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Bite
« : 2016. gada 26. maijs, 20:39:20 »
Ko šis nozīmē? Neizklausās nopietni. Kā kaut kādi antiņi, kas biznesu taisa.

Sveiciens![/size]Es vēlos Tev personīgi pastāstīt, ka no 1. jūlija mazliet pieaugs cena par Bites pakalpojumiem. Par 87 centiem, ja pavisam precīzi. Kādēļ mēs to darām? Man nav vienas vienkāršas atbildes.Nav noslēpums, ka ar mobilo telefonu rokās gan ceļamies, gan dodamies gulēt. Klientu prasības pēc kvalitātes un inovācijām aug teju gaismas ātrumā, un mums ir svarīgi, ka spējam to nodrošināt jau tagad. Turklāt esam noslēguši vienošanos ar vadošo tīkla tehnoloģiju izstrādātāju Huawei, sākot strādāt pie 5G tehnoloģijas. Jā, šodien Tu vēl lieto mūsu 4G, ko par patiesi ātru atzinuši gan profesionāļi, gan ikdienas lietotāji. Taču mēs gribam jau tagad strādāt pie tā, kas Tev būs nepieciešams pēc laika. Ja Tevi interesē cipari, tad zini, ka nākamo divu gadu laikā plānojam tīkla attīstībā ieguldīt 20 miljonus eiro. Un tas ir tikai viens no plāniem.Mūsu klientu serviss ir mūsu pamats. Tādēļ gribam ieguldīt arī tajā, apmācot zinošākos speciālistus. Mēs aizvien vēlamies nodrošināt individuālu, draudzīgu un atklātu pieeju ikvienam klientam, lai Tev vienmēr būtu drošs plecs uz kuru paļauties.Mums patiešām nepatīk pieņemt šādus lēmumus. Tomēr mēs ticam, ka arī turpmāk būsim labākā izvēle telekomunikācijās, ja Tev ir svarīgi abi - gan cena, gan kvalitāte.Ja Tev ir jautājumi un vēlies aprunāties, satiekot mani klātienē, tad es Tevi gaidīšu kafejnīcā ,,Andalūzijas Suns'', Elizabetes ielā 83, Rīgā, 31. maijā, laika posmā no 14:00 līdz 18:00. Lai varam to izrunāt pie alus (vai kvasa) kausa, kā cilvēcīgā biznesā pieklājas. Ja izmaiņas Tevi pārāk nesatrauc, bet Tu tik un tā vēlies atnākt - arī tad es Tevi gaidīšu.Ja Tev jau ir citi plāni, droši vari rakstīt man arī e-pastā: Rencaks.Freds@bite.lvManas latviešu valodas prasmes gan nav tik labas kā vēlētos. Ja jūties ērtāk, rakstot latviski, droši vari sazināties arī ar komercdirektoru Kasparu - Buls.Kaspars@bite.lv, vai Oksanu - klientu apkalpošanas vadītāju - Stankevica.Oksana@bite.lvEs un mana komanda patiešām lepojamies ar jau sasniegto kvalitatīva tīkla izveidē un inovatīvu pakalpojumu nodrošināšanā. Un nedomājam pie tā apstāties. Seko līdzi un uzzini par lieliem jaunumiem rudenī.Ielūkojies pielikumā!Freds RenčaksBite Latvija vadītājs24.05.2016.

[/size]

Atslēdzies kuulaps

Re: Bite
« Atbilde #1 : 2016. gada 26. maijs, 21:38:57 »
Bet viņiem tā komunikācija tāda ir. Es saskaitos un uzrakstīju, ja klients būtu pirmjā vietā, tad klients arī pirmais saņemtu ziņu no pak. sniedzēja, nevis no preses. Man noargumentēja, ziņa sūtīta gan mēdijiem, gan klientiem vienlaicīgi, vnk klientu par daudz, un ziņa gāja veselas 24 h. Patiesības labad, man nesaistīti cilvēki arī teica, ka lielam skaitam no datu bāzes tā sūtīšana neesot tik viegla

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #2 : 2016. gada 26. maijs, 22:02:12 »
Man gan patika viņu vēstule. Lai gan jāatzīst - saņēmu laicīgi (pirms info presē). Salīdzinājumā ar lattelekomu, kurš atsūta sms, lai meklēju kaut kura tur mēneša rēķina 2. lapā (kur, patiesību sakot, tā arī konkrēti nav pateikts, cik tad man turpmāk būs jāmaksā), šeit vismaz konkrēta informācija, nekur mani citur nesūta to meklēt. Plus man patīk viņu komunikācijas stils - tāds neformāls.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #3 : 2016. gada 26. maijs, 22:07:17 »
Un ko? Jūs iesiet izraut alus kausu ar to Fredi?

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #4 : 2016. gada 27. maijs, 16:17:03 »
Nē, alu ar Fredi nedzeršu :) Jautājumu man viņam nav, aprunāties negribu.  Un gan jau, ka alus pašai par savu naudu būs jāpērk...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #5 : 2016. gada 27. maijs, 17:45:21 »
Manai gaumei ziņa pārāk familiāra. No viņiem pakalpojumu pērk, nevis draudzējas.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #6 : 2016. gada 27. maijs, 18:21:18 »
Nu man arī likās, ka es no kaut kādiem mazizglītotiem ļaudīm familiāru vēstuli esmu saņēmusi. Un šitādi bīda biznesu? Joks? Bet varbūt grib būt tuvāk tautai, tāds aprēķins.

Atslēdzies tex

« Atbilde #7 : 2016. gada 27. maijs, 20:46:54 »
Viņiem visu laiku tāds stils. Tuvāk tautai... Un jā, lattelecom riebjas vairāk