Autors Tēma: Ministri un algas  (Lasīts 6026 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Ministri un algas
« : 2014. gada 19. oktobris, 19:42:57 »
Nu bāc ... amati vēl nav sadalīti, bet algas jau grib celt ... Nē, ne mums ... paši sev ...  :wtf:

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/168425/vienotiba-gatava-diskutet-par-ciganes-priekslikumu-palielinat-ministru-algas

Man reāli riebjas tas, kā Kaimiņš ievēlās politikā un kādiem paņēmieniem, bet atceroties viņa raidījumu ar Čigāni ...  nu bāc, nu kā viņai nav kauna ...

Atslēdzies Afrora

Re: Ministri un algas
« Atbilde #1 : 2014. gada 19. oktobris, 19:50:39 »
lasīju par šo tvnetā http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/531467-no_koalicijas_partijam_tikai_vienotiba_gatava_diskutet_par_ministru_algu_palielinasanu.

citāts ... Dombrovska kabinetā to ministru skaits, kas dzīvojis no algām, esot bijis lielākais 15 gadu laikā... un no kā vēl būtu jādzīvo?? no kukuļiem?? ne bezdarbības dažādās padomēs, kur štukas maksā??
citāts ... «Mana pārliecība ir, ka algu pacelšana tuvinās ātrāk medmāsu algu kāpumam,» ...  :wtf: kāds var uz pirkstiem paskaidrot vai atšifrēt kads sakars ministra algai ar medmāsas??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2014. gada 19. oktobris, 19:53:24 »
Viņķele un Čigāne esot tās, kas tagad plosoties Vienotībā ... īstās gan ...  :faint:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #3 : 2014. gada 19. oktobris, 19:57:52 »
man ar nagi niezeeja par sho pacepties, bet apkaavu domu, jo pieklaajiigi nesanaaktu...

PS piekriitu, ka absoluutos ciparos ministra alga nav iekaarojama, bet tik un taa nekauniibas kalngals

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #4 : 2014. gada 19. oktobris, 19:59:52 »
Ministriem ir visas tiesības piestrādāt pie tautas algas pacelšanas un tad pacelt savas ....

Jo skumjāk, ka par šo bļauj vēl neapstiprinātes ministres ...  Tauta par viņām nejūsmo, vismaz cik man zināms ...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #5 : 2014. gada 19. oktobris, 20:23:35 »
Citu ir daudz, tiem nesanaak, a vinji tik dazhi :D

Man pa diviem darbiem kopaa vinju alga nesanaak un lai she neblefo, ka shiem darbs strjomiigaaks...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #6 : 2014. gada 19. oktobris, 20:58:49 »
Vispār viņu algas un pienākumi kaut kā skaudību nerosina...Man reizi pa reizei sapņos rādās šausmene, ka rīt ir eksāmens, bet es ne uz vienu lekciju neesmu bijusi...tak šiem visu laiku tā...

Vot, jūs pamodinātu no rīta un palūgtu pateikt vienā teikumā kaut ko gudru par finansēm, enerģētiku un lopkopību? Bez lamu vārdiem un nenonākot pretrunās? Kāds brīnums, ka nabagi apdir@as nepārtraukti...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #7 : 2014. gada 19. oktobris, 21:03:31 »
Uzskatu, ka ministru algām jābūt diferencētām. Jaunajam ninistram kaut kāda minimālā (ne valsts, bet kaut kāda), Vilks bija pelnījis lielāku, bet ne Druviete un ne kas mums tur bija veselības ministrijā ....
Kļūsti par ministru saņem kaut kādu noteikto, pastrādā - parādi ko spēj valsts un tautas labā + aldziņai. Otreiz esi ministrs (cerams, kas labs) vēl bonuss...

A vienkārši tāpēc, ka nosaukums ministrs? Tā tās lietas neiet ... tā nav nevienā sfērā .... Vai tad ir?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #8 : 2014. gada 19. oktobris, 21:21:48 »
Vot, es visu laiku par to brīnos: par bērnudārza audzinātāju bez augstākās pedagoģiskās nevar...tas nekas, ka aldziņa tuvu minimālajai. A ministram formāli šāda prasība nepastāv, nu, vismaz, tai izglītībai nav jābūt saistītai ar attiecīgo nozari.

Būtībā, tie cilvēki saņem algas vietā sāpju naudu par [neizbēgamu] publisku blamēšanos.

Atslēdzies tex

« Atbilde #9 : 2014. gada 20. oktobris, 10:05:39 »
Hmmm tie apm. 1800EUR premjeram ir bruto vai neto?  Anyway, man tas skaitlis par tādiem pienākumiem nu galīgi nešķistu iekārojams.
Un ja gribētu tā noņemties dēļ 4000EUR (LT un EE premjeru algas), tad anyway par premjeru neietu, drīzāk beidzot saņemtos un emigrētu, kurp specialitātē no tik maksā ne-vadošam specam....

Un tad brīnamies, ka tur sēž visādi duriki par sāpju naudu... bet maksāt normālu naudu, nē nu kāpēc, ja kkādam plebejam, kas nekad nespētu būt puslīdz jēdzīgs premjers, tak ir 5x mazāk, vai ne? Un to pliko plebeju vnm būs vairākums :D Un turpinās brīnīties, ko tik sliktas valdības... un turpinās nemaksāt ... un brīnīties un sūdzēties.... da tādas arī ir, kādas paši pelnījuši un apmaksājuši.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #10 : 2014. gada 20. oktobris, 10:10:01 »
Vot, jūs pamodinātu no rīta un palūgtu pateikt vienā teikumā kaut ko gudru par finansēm, enerģētiku un lopkopību? Bez lamu vārdiem un nenonākot pretrunās?
bet teorētiski ministrs nevar būt tāds, kurš to visu nakts laikā pamodināts nevarētu izdarīt, ne?? viņam tas IR jāvar
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #11 : 2014. gada 20. oktobris, 10:14:42 »
He, taatad Chigaane grib blameeties, tikai par lielaaku naudu :D

Nus, te nu man jaasaka kaa mediciinaa- peekshnja algu pacelshana tuuliiteeju atdevi protama lieta, ka nedos... Znach, nedod man, Chigaane vai Ome veel mazaak pelniijushas... Maniem nedarbiem vsm kaads pozitiivs sausais atlikums...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #12 : 2014. gada 20. oktobris, 10:51:15 »
lai vispirms pierāda, ka ir algu pelnijuši un tad lai spriež Kādu...

Atslēdzies tex

« Atbilde #13 : 2014. gada 20. oktobris, 12:49:03 »
Un ko jūs piedāvājat? Atlaist visu MK , ka nav, lai nav?
Jo turēt tur tādus, kas pa 1800 šādā līmenī gribēs menedzēt, ir vai nu licence zagt un prihvatizēt visu pēc kārtas prēmijā, vai tur tikai duraki, kas vsp nesaprot, kas un kā notiek, ies kapeiku atsēdēt un nevienu nekaitināt un neko nemainīt (Druviete spilgts piemērs uselessam ministram, bet redzam ar ko mēģināšāna ko mainīt labi iesīkstējušā struktūrā beidzās Ķīlim).

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #14 : 2014. gada 20. oktobris, 12:58:45 »
Kaa? Shie tak kaa mediciinaa- aicinaajuma peec tur iet, ne jau naudu raust :)