Autors Tēma: vēstule bez adresāta  (Lasīts 1288 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

vēstule bez adresāta
« : 2016. gada 28. maijs, 07:03:50 »
Mīļi. Vēstule tika piegādāta. Informācija pastniekam:
The letter was mailed in Reykjavík by foreign tourist who had visited the farm earlier.
Country: Iceland, City: Búðardalur, Name: A horse farm with an Icelandic/Danish couple and three kids and a lot of sheep. An additional clue in the lower right hand corner read, “The Danish woman works in a supermarket in Búðardalur.”
Un karte :)
http://icelandreview.com/news/2016/05/26/letter-delivered-despite-no-name-no-address

[attachment deleted by admin]

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies lumbergs

Re: vēstule bez adresāta
« Atbilde #1 : 2016. gada 28. maijs, 08:56:10 »
Tiešām patika un atsauca atmiņā bērnību,kad man uz Jauno gadu atnāca apsveikums aploksnē ,uz kuras bija rakstīts- lumbergam, jaunajā mājā. Pastniece zināja,kura māja tā ir! :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #2 : 2016. gada 28. maijs, 09:00:03 »
Kā nu nenonāks, kur vajag. Pat karte uzzīmēta ar sīkām norādēm.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #3 : 2016. gada 28. maijs, 09:54:11 »
Un tas, kam būtu jābūt elementārai cilvēcībai un vienkāršai loģikai, izrādās, ir kaut kas ekskluzīvs un fenomenāls.
Acīmredzot, Islandi nav sasniegušas pasta darbinieku Vadlīnijas.

Aizvien skumjāk.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #4 : 2016. gada 28. maijs, 10:06:59 »
Nē tas nav nekas ekskluzīvs un fenomenāls. Mīļi - protams, bez šaubām, bet ja vien tā nav mudžeklīga lielpilsēta, vēstules arī ar neprecīzām adresēm vai arī tikai ar vārdu un uzvārdu - sasniedz adresātu. Tas no privātas pieredzes.

Trix, par ko tevī tādas skumjas?

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2016. gada 28. maijs, 10:57:13 »
Mīļi, un vēstule noteikti  jau ir saņēmējas rokās.

Ja Trix sūtītu vēstuli uz kādu mūsu mazpilsētu ar šādu aprakstu un karti, gan jau vēstule nonāktu pareizajās rokās.
Man nav neviena slikta vārda par mūsu pastu -vienīgi pusdienlaika esamība Mellužu pasta nodaļā gan dīvaini

Atslēdzies faraons

« Atbilde #6 : 2016. gada 28. maijs, 18:14:48 »
man jāpievienojas Reno- tikai labu varu teikt par pastu. reiz Ludzas ielā laimīgi saņēmām vēstuli, ko sūtītājs prāta aptumsumā bija adresējis uz Sadovņikova ielu.
bet ir svarīga šados jucekļa gadījumos vēl viena lieta - lai ļaudis, pie kuriem nonāk nepareizie sūtījumi, tos atdod pastā vai pastniekam, nevis izmet....