Autors Tēma: Par numuru noteicēju telefonā  (Lasīts 3465 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Par numuru noteicēju telefonā
« : 2016. gada 30. maijs, 08:59:45 »
Atgadījās sen neredzētu vīrieškārtas personu sazvanīt. Saruna sākās tā nekas, tad tradicionālie jautājumi par ģimeni, bērniem. Kungs atbild - ''man divi dēli- brāķi neražoju!". Nezinu kādēļ, bet man visa škura gaisā. Aprāvu sarunu "-nu tad neiedrošinos Tevi kavēt visnotaļ augstvērtīgajā nodarbē!''. Atļaujos uz viņa zvaniem nereaģēt.
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

Re: Par numuru noteicēju telefonā
« Atbilde #1 : 2016. gada 30. maijs, 09:15:42 »
Arī ir gadījies, ne šādai tēmai, bet jā.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2016. gada 30. maijs, 09:25:30 »
Varbūt kungs nemaz nedomāja tā, kā Camma saprata. Mēs tak no dažādām planētām, vai zinies... :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2016. gada 30. maijs, 11:31:22 »
Sapratu tieši tā, kā tas domāts - meitas - tas ir brāķis. Nu un es maniem vecākiem meita vien esmu... Ko tad tāds auKsti stavošs ar tādu brāķi runāsies...
Šo sentenci dzirdēju ne jau pirmo reizi. Lieki teikt, ka runātāji ar dižu intelektuālo potenciālu pēčāk nav spīdējuši...
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #4 : 2016. gada 30. maijs, 12:00:14 »
a pričom tur numuru noteicējs??

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #5 : 2016. gada 30. maijs, 12:03:56 »
Pri tom noteicējs:
Atļaujos uz viņa zvaniem nereaģēt.
Kā gan citādāk nebrāķētā Camma zinās uz kā zvaniem neatbildēt?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #6 : 2016. gada 30. maijs, 22:09:13 »

Man, cilvēkam no malas, kunga sacītais liecina vien par par tēvišķīgu lepnumu, iespējams, pat lielību par saviem bērniem. Šajā gadījumā - saviem dēliem.
Tā vien šķiet, ka kaut kāda personiskā sāpe traucē Cammai objektīvi novērtēt situāciju.

Un kāpēc numura noteicējs? :thinking:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2016. gada 30. maijs, 22:42:35 »
Man pilnīgi noteikti nepatiktu tāds teksts. Vai tik ļoti, lai numuru ieliktu melnajā sarakstā, nezinu.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #8 : 2016. gada 30. maijs, 22:51:00 »
man tāds teksts pilnīgi noteikti nepatiktu.
Lepoties ar saviem dēliem var savādāk... te es dzirdu nevis lepošanos, bet visa sieviešu dzimuma nolikšanu...
nez kas viņam tos dēlus dzemdēja? pac mož??
melnajā saraksta neliktu..bet pilniigi noteikti pie nakamās reizes apjautatos vai viņam nav apgrūtinoši komunicēt ar brāki? nu tas pie gadiijuma,ja viņam mani vajadzētu...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2016. gada 30. maijs, 22:55:42 »
āā starp citu savā bērnībā tiku tādus tekstus dzirdējusi... no kkādiem tēva kolēģiem ,vai kkur darbu sakarā(nu ja jau mēs sīkas,tad gan jau kādiem draugiem &kolēģiem arii kkas dzima) un tad man tādai sīkai bija kauns un neērti..to tjipa lepno veču vietā...
mēs tētim bijām 2-as meitas un tjipa brāķi...
akjā ..nutad jau man arii laikam personiska sāpe  :facepalm: :rofl:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #10 : 2016. gada 30. maijs, 23:02:51 »
ja atceras, ka piedzemdēt var tikai dēlus vai meitas - citu variantu takā nav, tad teksts "man divi dēli - brāķi neražoju" patiešām ir lepošanās, tikai ne jau ar dēliem. ar savu cirvību.

i bez personīgas sāpes vēstījums skaidrāks par skaidru.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #11 : 2016. gada 31. maijs, 08:24:18 »
Tā kā ir dzirdēts pietiekami daudz izvērsumu šai tēmai no pašiem "lepnajiem tēviem" - turklāt gana daudziem -, tad nosaukt šo frāzi par "vienkāršu tēva lepnumu" ir vairāk kā naivi. Tas ir tikai un vienīgi sieviešu kā zemāku radību nolikšana. Pilni austrumi un Ķīna ar negribētām meitenēm, jo tās tiek uzskatītas par zemāku kastu. Latvijā arī šādu vīreļu netrūkst.

Atkarībā no sarunas veida un ievirzes, ticamākais, es arī būtu bik cemmīga [un neskatoties, ka man "brāķi" pa māju neskraida]. Un nākamo zvanu sagaidītu ar "Brāķis klausās!" [Numura noteicējs tiešām ir manta!]
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #12 : 2016. gada 31. maijs, 09:04:00 »
Man tas liekas joks... Mans sencis teica- deelu katrs var uztaisiit, meitas- tas jau filigraans darbs...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #13 : 2016. gada 31. maijs, 14:15:35 »
Par idiņu texstiem parasti neapvainojas un par pilnu neņem...:).

Atslēdzies mary

« Atbilde #14 : 2016. gada 31. maijs, 14:28:43 »
Manai atvasei trīs puikas, ļoti jau nu gribēja tos brāķus, bet prot tikt tikai pie puikām, par ko arī nepavisam nav bēdīgi.  :rofl: