Autors Tēma: TV- Likteņa Līdumnieki un Dēls  (Lasīts 2957 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

TV- Likteņa Līdumnieki un Dēls
« : 2016. gada 01. jūnijs, 09:03:02 »
Sākusies vasara :) Pirmdien vakarā sāka rādīt Likteņa līdumniekus no pašas pirmās sērijas, tā kā šobrīd ir iespēja interaktīvās tv arhīvā redzēt pirmās sērijas, tās, kuras parasti nokavē un nepamana:)

Un man jautājums par tādu krievu seriālu Dēls. šķiet , pagājšnedēļ es redzēju reklāmu, ka kādā no kanāliem sāks rādīt šo seriālu, bet tagad nevaru atrast. Piefiksēju to tādēl, ka tur spēlē Keišs, Ģirts Krūmiņš, G.Āboliņš.  Gribētos drusku redzēt!

Atslēdzies reno

Re: TV- Likteņa Līdumnieki un Dēls
« Atbilde #1 : 2016. gada 01. jūnijs, 09:11:36 »
Dēlu rādīja pirms 2 nedēļām  -es v'ēl visapkārt taujāju, kas tā pa jocīgu filmu, kurā visi mūsējie runā ar akcentu krieviski, bet darbība Somijā
Baiga somu kritika -visi bāreņtiesu pārstāvji parādīti kā baisie baismoņi

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2016. gada 01. jūnijs, 09:12:25 »
un protams, pirmās sērijas blīdumniekiem jau palaidu garām

Atslēdzies hm@

« Atbilde #3 : 2016. gada 01. jūnijs, 09:25:47 »
Par Dēlu - jā, es tagad meklējot atrodu, ka visur runā par maiju. Bet kas tas bija, ko es pagājšnedēļ redzēju, kā tā varēja būt? Ok, aizmirstu par to, bet žēl.

Blīdumniekus vismz tad no trešās sāc skatīties!! Jā, nabaga pirmās sērijas, viņas tik bieži tiek palaistas garām...eh, gribētos , lai Neprāta cenas sākumu mums parāda

Atslēdzies Paulīna

« Atbilde #4 : 2016. gada 01. jūnijs, 09:28:12 »
Pagājušajā nedēļā pirmdienā rādīja ceturto - noslēguma - sēriju filmai "Dēls".

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #5 : 2016. gada 01. jūnijs, 09:37:32 »
Cītīgi skatos LL,bet nesaprotu,kāpēc man atmiņā bija tāda sajūsma par šo seriālu.  Liekas diezgan pagarlaicīgi,bet toreiz, kad rādīja pirmo un otro reizi,biju pilnīgi pārņemta.  Atceros,ka man patika tā daļa,kad parādījās Mirga un visas tās kaislības. Biju domājusi pirkt LL dāvanai,bet tagad sapratu,ka tomēr nē,labi,ka nepārsteidzos,jo maksā padārgi 

Atslēdzies hm@

« Atbilde #6 : 2016. gada 01. jūnijs, 09:57:49 »
Pagājušajā nedēļā pirmdienā rādīja ceturto - noslēguma - sēriju filmai "Dēls".
ā, tas izskaidro. Es droši vien arhīvā skatījos kādu svētdienas ilmu, kurā gāja reklāma par šo noslēdzošo sēriju:(  Paldies, Paulīna, vismaz skaidrs. Palasīju komentāros, ak diezgan dīvaina filma , gluži kā padomju reklāmrullītis par ļaunajiem rietumniekiem.

Nāra, es gan vakar skatījos un biju aizrauta. Vienīgais, ko es pusmiegā neatceros, kas notika pēc tā trakā momenta, kad zirgs sabijās un aizskrēja , Juris pakrita akmeņos, bērnu atņēma, pati varone pa purviem brida un Jēkabu zirgs malkā iegāza.   Kuri tur paliek dzīvi? Laikam vienīgi Jēkabs beikc, ja?

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #7 : 2016. gada 01. jūnijs, 10:22:56 »
Dēls. Pēc forumā lasītā novilku un noskatījos vienā vakarā. Ļaunie somi, labie krievi. Filma viduvēja, bet labie latviešu aktieri un daļa filmēta Rīgā.
Es viena pārkāpju autortiesības?

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #8 : 2016. gada 01. jūnijs, 10:31:24 »
par deelu es ierakstiiju seriaalu teemaa. Sajuusma man vairaak bija par muuseejiem gandriiz visaas lomaas :)

pa internetu LL neraada. raudu spilvenaa
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2016. gada 01. jūnijs, 22:47:21 »
Man tieši Līdumnieku pirmās sērijas likās garlaicīgas.

Bet par Neprata cenu runājot, atceros ļoti skaidri, ka toreiz Helēna, laikam angļu valodas speciāliste, latviski ar tādu baisu krievu akcentu nemaz nerunāja. laikam regresēja gadu gaitā :D

Atslēdzies hm@

« Atbilde #10 : 2016. gada 02. jūnijs, 09:47:53 »
Vakar trešo sēriju līdz pusei noskatīju  un man radās jautājums - jēkabs ( Jura tēvs) iedeva dardeģim žūksni naudas, lai tas aizvācas dzīvot pēc iespējas tālāk. Dardeģis apsolīja, bet naudu ļoti kaut kā noslēpa, ilgi meklēja, kur slēpt. Beigās nolika zem jumta sijas.
 Vai viņi aizvācās kaut kur? Enija puiku taču nozaga, kāds pusotrs gads bij pagājis kopš kāzām. Un Enijas māte arī turpat vēl tuvumā dzīvoja. Un vakar, kad puikam jau kādi 6 gadi, dardeģis turpat krogā dzēra.
Ko esmu palaidusi garām? Kur nauda palika un kāpēc neaizvācās prom, un, ja neaizvācās, kāpēc Jēkabs negāja traci celt (kad vēl dzīvs bij)?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #11 : 2016. gada 02. jūnijs, 17:55:51 »
Minne, man gan liekas, ka Helēna vienmēr runāja ar akcentu. Cik labi tas sanāca, gan neaceros.

Nē, nekur prom neaizvācās. Par naudu neatceros, laikam noplenderēja krogā. Bet ar Jēkabu kaut kāda asa saruna bija gan pēc tam. Bet varbūt tā bija grāmatā, jo es vēlāk izlasīju Enijas bizi.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #12 : 2016. gada 02. jūnijs, 18:56:12 »
Minne, man gan liekas, ka Helēna vienmēr runāja ar akcentu. Cik labi tas sanāca, gan neaceros.

Ar akcentu gan, bet ne tik traku. Turklāt toreiz viņa tik ļoti nejauca dzimtes, galotnes utml.ka tagad - piem., kada skaista galdiņa vai Gunarik, tev šodien nodzits bardiņš :D

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #13 : 2016. gada 02. jūnijs, 21:25:17 »
Skatos LL un brīnos - nekādu emociju vairs...Skatīšos un gaidīšu..

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #14 : 2016. gada 03. jūnijs, 20:31:27 »
Milzu paldies hm@, pateicoties Tev, tagad redzu pirmo sēriju .... neko tādu neatceros redzējusi :)  :big_hug: