Autors Tēma: TV- Likteņa Līdumnieki un Dēls  (Lasīts 2965 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Re: TV- Likteņa Līdumnieki un Dēls
« Atbilde #15 : 2016. gada 03. jūnijs, 21:24:58 »
Ll divreiz esmu redzējusi, vairs neskatos, tik vien kā reklāmpauzēs uzslēdzu.
Var patikt, var nepatikt, bet nenoliedzami tas ir profesionāls darbs.
Īpaši salīdzinot ar visiem pārējiem sviestainajiem (sorry skatītājiem un cienītājiem)
 lv seriāliem.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #16 : 2016. gada 28. jūlijs, 18:44:20 »
Es par Likteņa līdumniekiem. Nesen piebeidzu, žēl. Jā, pats sākums man ne visai, bet, sākot no Mantiniekiem - sirdi rauj ārā katrā sērijā :cry: . Tik jūtīga sen nebiju bijusi un tas man patika. Atceros, ka agrāk nepatika padomju laiks seriālā , bet tagad riktīgi patika! Toreiz likās, ka tik neglīti tēlotāji!
Bet nu. Tamāras bērni - Neimanis(Meļu Konrāds) , Ķuzule ari mazliet, Apine Inga(no Bizū Lauma). Zeļģe(UG Dana) kā Eida pirmā brūte. Ļaha(UG advokāta Šoriņa sieva) - Jura sieva. Dzelzis ar matiem un GRāvelis (Edgara biedri )leģionāri, turpat bija arī toreiz jaunais Subatnieks). Meiers - Eida dēls Andis. Visgrūtāk bija atpazīt Brūveri(UG Gati) - balss dzirdēta, bet ilgi nevarēju atkost - Eida dēls Raimonds. Varbūt ko aizmirsu.
Seriāls ir super un brīnos par katru latvieti, kurš to nav redzējis  :talking:
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 28. jūlijs, 18:52:03 no Nāra »

Atslēdzies Mango

« Atbilde #17 : 2016. gada 28. jūlijs, 20:13:31 »
Kkad redzēju padomju jāņus. Neticās, ka tā ir bijis. Tik...sviestaini. Tās uzrunas, āāā.
Man visi laiki patīk. Vispār apbrīnoju, ka tik pārdomāti safilmēts, visi rekvizīti u.tml.
Es varu skatīties atkal un atkal.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2016. gada 28. jūlijs, 22:30:28 »
Līdumniekus pabeidzu kkad pirms nedēļas. Pēdējo daļu "Mantinieki" knapi piespiedu sevi noskatīties. Nepatika nemaz. Pietrūka dziļuma, viengabalainības un ticamības tēliem, kas pirmajās divās daļās. Nepatika, kā jaunie aktieri spēlē jau padzīvojušus ļaudis. Visticamāk savus mūžus izdzīvoja Dēvica, Jevgļevska...arī Rešetins ko mainīja savā augumā, gaitā. Bet Alsiņa un Lūriņa bija padzīvojušu sieviešu parodijas. Pēdējā daļa man likās pavirša un pāri skrejoša

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #19 : 2016. gada 28. jūlijs, 22:38:42 »
jā, protams, man labāk patika, ka, piemēram,  Jadvigu jaunībā un vecumā tēloja dažādas aktrises. Labāk būtu bijis, ja Edgars un MIrga arī būtu nomainīti. Ja piesienas, tad likās pārāk vecišķi un kariķēti - kaut vai tas apģērbs! Bet, iespējams, ka tā arī bija. Tagad Mirgas vecuma vecmāmiņas staigā miņukos, bet agrāk nudien apsēja lakatiņu, sevišķi laukos. Bet nu tā smeldzes nots visam pāri...cepuri nost...visas latviešu tautas vēstures likteņa seriāls.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #20 : 2016. gada 28. jūlijs, 22:46:27 »
Jā, Mirga vecumdienās nebij ticama, piekrītu, bet tas tāds mazs nieks, salīdzinot ar auru kopumā.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #21 : 2016. gada 29. jūlijs, 15:20:48 »
Man tie seriāla daļu nosaukumi ir sajukuši,bet visneinteresantākais likās sākums un kad dēli bija mazi. Visaizraujošākā bija daļa par Mirgu un visiem dēliem, tās mīlas peripetijas. Vēl ļoti patika Sibīrijas laiks.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #22 : 2016. gada 29. jūlijs, 15:30:18 »
Man patika senie laiki. Tāda saimniece!!! Cienmāte/ lielmāte vai kā tur. Tas viņas vārda spēks, kārtība un tā.
Juku laikos, kad to visu sapostīja, grūti bij bez emocijām skatīties. Jaunie laiki, par kuriem zinām, tas jau nekas jauns. Kolhoza laiki tāds ārprāts. : D