Autors Tēma: Kā viss mainās  (Lasīts 9611 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

Re: Kā viss mainās
« Atbilde #30 : 2016. gada 03. jūnijs, 08:56:19 »
Kādreiz tramvaja biļete maksāja 3 kapeikas :P
Bija zaļā krāsā tā biļete. Trolejbuss bija 4 kap(zila krāsa). Un autobuss 5kap.(sarkana). Man bija pat spec.biļešu maciņš ar sadaļām 3, 4 un 5
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies daddy

« Atbilde #31 : 2016. gada 03. jūnijs, 09:10:44 »
Tas bija pēc tam, kad biļetes sāka tirgot kioskos un tās vajadzēja kompostrēt.
Es atceros laikus, kad bija biļešu automāti tramvajā, iemet 3 kapeiku un dabū biļeti. Nu gandrīz kā tagad jaunajos tramvajos :) 

Atslēdzies reno

« Atbilde #32 : 2016. gada 03. jūnijs, 09:10:44 »
Un kur tad tāda ikdienas lieta kā zeķbikses!!!Atceros no savas agras bērnības tos dīvainos ņieburus(mūspusē tos sauca par beidoriem),kuriem  mūžīgi trūka nost štripes  un sala ciskas virspus zeķēm.Un vēlāk tie žņaudzošie atlasa zeķturi.....brrr.

Tajos laikos tas nelikās nekas ne skaists ne seksīgs, veļa parasti vispār bija tāda, ko tikai pa tumsu novilkt

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #33 : 2016. gada 03. jūnijs, 10:00:55 »
dāmām pilnīgi noteikti bija skūtas paduses, un ne tikai

2
Nu, nu...es stipri vecāka par Tevi.
Biju jau pieaugusi, kad mana mamma krita ģībonī, jo pa kosmētikas kabineta durvīm bija redzējusi, ka kaut ko izveido TUR.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #34 : 2016. gada 03. jūnijs, 10:03:53 »
Vislabākās sabiedriskā transporta  biļešu iekārtas bija, kur pats iemeta naudiņu un biļeti noplēsa. Parasti metām 1 kapeiku, jo nemest vispār bija neērti.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #35 : 2016. gada 03. jūnijs, 10:07:22 »
Kafejnīca Sigulda (blakus bija toreizējais galvenais pasts), kur starpbrīžos pēc bulciņām skrējām.
Un Putnu dārzs. Tā gan pietrūkst. Cik lekcijas tur nav nobastotas. Standarts: kafija 7 kapeikas, biezpienmaizīte 16.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #36 : 2016. gada 03. jūnijs, 10:19:01 »
no vietaam kuras reaali ir zaudeetas praataa naak planetaarijs, ne tikai kafushkas peec, bet pasaakuma
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies daddy

« Atbilde #37 : 2016. gada 03. jūnijs, 10:19:55 »
Kafejnīca Sigulda (blakus bija toreizējais galvenais pasts), kur starpbrīžos pēc bulciņām skrējām.
Un Putnu dārzs. Tā gan pietrūkst. Cik lekcijas tur nav nobastotas. Standarts: kafija 7 kapeikas, biezpienmaizīte 16.

jā, un jaukās kafijmeitenes pārvērtušās par jaukām kafijtantiņām ... :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #38 : 2016. gada 03. jūnijs, 10:26:56 »
Gāzētā ūdens automāti, kvasa mucas, katrai otrajai frizūra “sasons“...

Atslēdzies reno

« Atbilde #39 : 2016. gada 03. jūnijs, 10:54:47 »
dāmas ar skūtajām padusēm es domāju nopietni senākos laikos, dāmas -aristokrātes greznajos vakartērpos. Domā gleznotāji mānījās?

Tagad gan sapīšos ar vārdiem un fakti diezgan aptuveni: Prerafaelīti gleznoja brīnumdaiļas sievietes, kurām neviena lieka spalviņa nav redzama. Kad nu viens dzejnieks (Rosetti?) apprecējies, teika ir, ka viņš kāzu naktī ar šausmām ieraudzījis, ka daiļā līgava tik gludi noplūkta gan nav un riebumā novērsies, laulība izjukusi

Atslēdzies Trix

« Atbilde #40 : 2016. gada 03. jūnijs, 13:15:49 »
Tajos laikos tas nelikās nekas ne skaists ne seksīgs, veļa parasti vispār bija tāda, ko tikai pa tumsu novilkt

Tajos laikos "neslimoja" ar seksīguma sērgu. :D  Kas bija, to vilka, kad bija gribulis, tad vilka nost. :D Tiesa, tik veca, lai atcerētos Latvijas laika smalko veļu, es neesmu. :D Tas tagad seksīgam jābut pat durvju rokturim, veļas pulverim un kaķa bļodiņai, nemaz nerunājot par telefonu vai mašīnu. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #41 : 2016. gada 03. jūnijs, 13:33:41 »
Trix,precīzi!
Es lauikam jau tik veca,ka spēju seksīgumu saistīt tikai ar cilvēka miesas stāvokli,nevis ar durvju rokturi vai tualetes papīra rulli.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #42 : 2016. gada 03. jūnijs, 13:53:14 »
Večiem pārsvarā veļa bija - trusiki, vēl nez kāpēc tos dēvēja arī par semeikām,
ar tiem arī peldēties gāja.
Peldbikses šķiet parādījās reizē arī krimplēnu?vai kremplīnu?,nezinu kā pareizi.   

Atslēdzies tuk

« Atbilde #43 : 2016. gada 03. jūnijs, 13:58:51 »
He, vēl bija tāds vešgabals kuru nezkāpēc sauca par bumbierenēm.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #44 : 2016. gada 03. jūnijs, 14:25:14 »
Večiem pārsvarā veļa bija - trusiki, vēl nez kāpēc tos dēvēja arī par semeikām,
ar tiem arī peldēties gāja.
Peldbikses šķiet parādījās reizē arī krimplēnu?vai kremplīnu?,nezinu kā pareizi.   

ko nozīmē "bija" un "arī.. gāja"??  :thinking:  IR un IET :)