Autors Tēma: Kā viss mainās  (Lasīts 9601 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

Re: Kā viss mainās
« Atbilde #60 : 2016. gada 05. jūnijs, 23:24:53 »
tikumības jostu  tajos laikos aizvietoja ar ar fātera ādas jostu un kārtīgu pērienu. Nē, nu mani nepēra, mani iespaidoja psiholoģiski. Nolika stāvēt istabas vidū un fāteris  minūtes 20 -40 apcerēja manu apšaubāmo nākotni. Fāteris bija muldoņa ne pa jokam, runāja ilgi un interesanti, es nedrīkstēju kustēties un izteikt savu viedokli...  Tāpēc, lūdzu man nepārmest pļāpīgumu - vispirms tas ir genos, otrkārt - beidzot esmu tikusi pie vārda.

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #61 : 2016. gada 06. jūnijs, 09:59:23 »
Manā bēdrnībā auto piederēja tikai izredzētajiem.
Manus mazbērnus ved pavizināties ar sabiedrisko transportu un elektrisko vilcienu.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #62 : 2016. gada 06. jūnijs, 11:24:20 »
Ā, manā bērnībā vasarās agri no rīta laistīja ielas. Tagad ūdens laikam vienā cenā ar zeltu - putekļi līdz stratosfērai.
Un encefalītainās ērces vēl nebija ieradušās.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #63 : 2016. gada 06. jūnijs, 11:39:30 »
Mūžīgi mūžos - gaisa baloni ar defektiem, sapļuka jau pēc pāris stundām.
Gumijas termofori - it kā laba lieta, bet vienmēr tekošs korķis. Nekam labākam nenoderēja, kā Tuzikam saplosīšanai.
Supergaršīgas ledenes (garas kā zīmuļi). Diemžēl bija iesaiņotas celofānā, kas bija tā pielipis konfektei, ka jebkurš šolaiku ''bizons'' aiz skaudības izžūst.
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #64 : 2016. gada 06. jūnijs, 20:22:36 »
un tad nāca 90.tie - rindas pēc karstās apmēram franču maizes un pingvīna saldējuma...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #65 : 2016. gada 06. jūnijs, 20:27:16 »
un tad nāca 90.tie - rindas pēc karstās apmēram franču maizes un pingvīna saldējuma...

Maize bija laba, bet tas saldējums man galīgi negaršoja. Toties es atceros pirmās picērijas, kur cepa tādu pabiezu picu un grieza četrstūrainos gabalos. Pica saucās peperoni. :) A kā picērija......?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #66 : 2016. gada 07. jūnijs, 14:20:04 »
Kad pieteica laulību reģistrāciju, dabūja zīmi, lai iepirktos specializētajā veikalā, šķiet “Pavasaris“ vai tik nesaucās? Hohmīgi. Daudzi pieteicās, tik lai iepirktos. Vēl kāzām ar speczīmi varēja iepirkt alko un produktus. Vispār fanny laiki, tagad atceroties šķiet itkā kā aizspogulijā būtu dzīvots.

Atslēdzies kuulaps

« Atbilde #67 : 2016. gada 08. jūnijs, 11:01:22 »
Maize bija laba, bet tas saldējums man galīgi negaršoja. Toties es atceros pirmās picērijas, kur cepa tādu pabiezu picu un grieza četrstūrainos gabalos. Pica saucās peperoni. :) A kā picērija......?
nebija Jaaniitis pretim Saktai?

Atslēdzies reno

« Atbilde #68 : 2016. gada 08. jūnijs, 12:34:23 »
kāzu/bēru veikals Avotu ielā, kur mammai bija blats, bija m'ūsu galvenais balsts un barotājs 88.-92. -gan desas un cīsiņi, gan alko un cigaretes
Kāzu kleitas audums -baigi skaistās mežģīnes-no Pavasara

Atslēdzies reno

« Atbilde #69 : 2016. gada 08. jūnijs, 13:27:17 »
bet tās rindas un kaunēšanās, tur lienot  Fui, nekad vairs
tādu prieku par dabūtu šņabja pudeli protams vairs neizbaudīt

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #70 : 2016. gada 08. jūnijs, 13:47:42 »
Oi, es arī kādreiz "Pavasarī" visu ko sapirkos. Atceros, man no turienes bija pat smalkas smaržas "Mis Dior". :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #71 : 2016. gada 08. jūnijs, 14:26:38 »
Njāāāā....
Uh, ku daudz mainījies pēdējos 20-30-40 gados.
Vispār, ja salīdzina ar izmaiņām, kas bija pirms tam, teiksim, 100-200 gados...300 un 500 un 1000 gadi atpakaļ - tad jau bijuši totāli bremzes  :rofl: .
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #72 : 2016. gada 08. jūnijs, 14:43:20 »
Atceraties pārdesmit gadus atpakaļ mobīlos, kā rācijas pusķieģeļa izmērā ar antenu?

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #73 : 2016. gada 08. jūnijs, 15:35:38 »
Atceraties pārdesmit gadus atpakaļ mobīlos, kā rācijas pusķieģeļa izmērā ar antenu?
Man vīram 90-to gadu sākumā bija mobilais 2 ķieģeļu izmērā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #74 : 2016. gada 08. jūnijs, 15:41:51 »
Man vīram 90-to gadu sākumā bija mobilais 2 ķieģeļu izmērā.

Nu, tad skaidrs -“biezais“;),.
Vēl jau bija arī peidžeri ...