Autors Tēma: Vienotības pēdejais kongress?  (Lasīts 4598 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Re: Vienotības pēdejais kongress?
« Atbilde #15 : 2016. gada 05. jūnijs, 14:10:25 »
Tad ,domā tā kā tādu klaunu partiju? Korumpēto Kangaru -Klaunu partija varētu derēt,bet cik man zināms,KKK kā zīmols jau ir aizņemts un ,ka tik ne arī aizliegts.
Es domāju, ka vienotība ir klaunu partija, kurus noīrējis slepens banku kartelis, un par kuru balso Latvijas zemnieki, kuri pat nezina ka pa burtiem raksta vārdu P O L I T I K A. :) 

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #16 : 2016. gada 05. jūnijs, 14:48:20 »
Par banku karteli piekrītu. Sķiet, savā laikā PAREX bija tā sabloķējies ar zviedru bankām, ka būtībā glābjot PAREXU, tika glābtas arī zviedru bankas Latvijā.

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2016. gada 06. jūnijs, 19:32:02 »
neiedziļināšos, bet šāda veida veļu izvilks katram, kam virs 30 - 40
man ir virs 30 un garantēju, ka neizvilks, jo tādas nav

Atslēdzies tex

« Atbilde #18 : 2016. gada 06. jūnijs, 19:35:29 »
Un kāds cits arī ūjināja uz pensionāriem? Vienkārši cilvēkam jau bija "aizbraucis jumts" no varas un nesodāmības  apziņas...
Kkur piekrītu, ka SĀ tika novākta arī tāpēc, ka spēcīga.
A kas tur tāds, ka ūjināja? Vai tad nav lohi? Viņu pensijas noprihvatizēja AŠ2 utml prihvatizācijas organizatori. Tūkstošiem to lūzeru,kas nejēdz savākties barā un izrēķināties ar prihvatizatoriem, reāli izmantojot savu skaitu. IMO, viņi tiešām ir apūjināmi lohi un lūzeri (ja viņiem ar savu masu nav iebildumi, ka desmitiem PSRS darba gadus pielīdzina pāris gadu izpeļņai 90.tajos), vnk SĀ atļāvās viņiem to tieši pavēstīt un iedeva konfekti saviem noracējiem. Lūk, tas nebija tālredzīgi. Diez vai pensionāri ir tā lielākā daļa no V. vēlētājiem, ņemot vērā, ka tas bija jēdzīgākais un liberālākais spēks, kas bija.

Atslēdzies tex

« Atbilde #19 : 2016. gada 06. jūnijs, 19:43:11 »
Vēlētos redzēt kādu tiešām liberālu spēku attiecībā uz indivīdiem, clv brīvībām un privātām lietām u.t.t. Bet konservatīvu attiecībā pret cittautiešiem, migrantiem u.c reālām tautas aizsardzības vajadzībām.
Un par daudz apspriesto veselību, ka katrs dabū to, par ko maksā.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #20 : 2016. gada 06. jūnijs, 19:57:53 »
man ir virs 30 un garantēju, ka neizvilks, jo tādas nav
Par PSKP neizvilks, bet, ja vajadzēs, atradīs kaut ko citu... Ideālu cilvēku nav. Gribam vai negribam, bet katram dzīvē ir lietas, ar kurām, labākajā gadījumā, nelepojamies. Un ja kāds kaut ko tādu izvelk vispārējai apskatei un vēl kārtīgi piepušķo...

Atslēdzies tex

« Atbilde #21 : 2016. gada 06. jūnijs, 20:07:19 »
Par PSKP neizvilks, bet, ja vajadzēs, atradīs kaut ko citu... Ideālu cilvēku nav. Gribam vai negribam, bet katram dzīvē ir lietas, ar kurām, labākajā gadījumā, nelepojamies. Un ja kāds kaut ko tādu izvelk vispārējai apskatei un vēl kārtīgi piepušķo...
nē, tiešām neatradīs NEKO nelikumīgu, izņemot pāris administratīvos sodus, ko neslēpju. un ir jau meklējuši... neatrada.
Un nē, arī manā agrākajā vai tagadējā rīcībā nav nekā tāda, ko ja kāds izvilktu gaismā, es nevarētu pateikt, "jā, tā ir, un kāpēc jūs tas interesē?" Vai par kādiem galīgiem sīkumiem, kur varbūt kādreiz esmu apvainojusi kādu skolasbiedru nepelnīti, piemēram, mierīgi nepateiktu, ka bija tāda lieta, rīkojos toreiz jaunības muļķībā, ar šābrīža skatījumu uz lietām un dzīvi nožēloju un atvainojos cietušajam. Nu un ko ar mani varētu pasākt un ar ko šantažēt?
;)

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #22 : 2016. gada 06. jūnijs, 20:19:34 »
Bet realitāte ir tāda, ka cilvēki mēdz slēpt visneiedomājamākās lietas. Un reizēm ir tā, ka tad, kad kaut kas "nāk gaismā", apkārtējie brīnās, kāpēc cilvēks tik ļoti to visu slēpis.
P,s, Esmu par čekas maisu atslepenošanu (vienīgi jautājums par to, kā to tehniski labāk izdarīt?), jo tā ir pamatīga svira kā ietekmēt "bijušos".. Pat, ja tur protams nav visi aģenti, varbūt pat ir kāds, kas nav bijis aģents...

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2016. gada 06. jūnijs, 20:56:05 »
Bet realitāte ir tāda, ka cilvēki mēdz slēpt visneiedomājamākās lietas. Un reizēm ir tā, ka tad, kad kaut kas "nāk gaismā", apkārtējie brīnās, kāpēc cilvēks tik ļoti to visu slēpis.

ļaužiem ar tādām psihpatoloģijām tiešām nevajadzētu vēl mēģināt vadīt citus vai valsti

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #24 : 2016. gada 06. jūnijs, 21:02:39 »
Es ar esmu par maisu atslepenošanu. Manā pirmajā darba vietā bija pilnīgi oficiāls uzraugs. Pēc ārzemju komandējumiem  visi rakstīja atskaites viņam. Ar ko runājuši, par ko runājuši. Es ar 1 atskaiti uzrakstīju, jo komandējumā biju vienreiz. "runājām par zinātnes jaunākajām metodēm". Vai es arī esmu maisā?

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #25 : 2016. gada 06. jūnijs, 21:10:49 »
ļaužiem ar tādām psihpatoloģijām tiešām nevajadzētu vēl mēģināt vadīt citus vai valsti
Bet varam tikai pabrīnīties, cik daudzi tā nedomā un raujas pie varas!

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #26 : 2016. gada 06. jūnijs, 23:33:14 »
Es ar esmu par maisu atslepenošanu. Manā pirmajā darba vietā bija pilnīgi oficiāls uzraugs. Pēc ārzemju komandējumiem  visi rakstīja atskaites viņam. Ar ko runājuši, par ko runājuši. Es ar 1 atskaiti uzrakstīju, jo komandējumā biju vienreiz. "runājām par zinātnes jaunākajām metodēm". Vai es arī esmu maisā?

Tas jau nav grēks, cik nu nevajag pie valsts noslēpumiem rauties un uz publiskiem amatiem pretendēt, jo tā ziņotāju sistēma no tā arī sastāvēja, ka ziņotāji bija ļoti daudz, kaut arī ne visai ļauni, bet valsts spēkā struktūrām bija informācija, ar ko pazudināt savādāk domājošos.  Un lūdzu, vairāk nevienam neraksti. ;) 
Un jā, tos maisus vajadzeja jau sen atslepenot, lai var sākt viens otram uzticēties, t.s., drošības policijai :)