Autors Tēma: japāniete Latvijā  (Lasīts 831 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

japāniete Latvijā
« : 2016. gada 06. jūnijs, 17:46:46 »
Ceļo viena pati -intereses -adīšana, lauki, Sigulda, Kuldīga, Kurzeme,no 23. jūn. -5 jūl.Apm. 50 -60 gadi, mundra, nav pilsētas caca.
Hiking -vai tas nozīmē, ka gatavojas stopot uz Siguldu, vai vnk iziet ar kājām visas takas?

Tagad man vajag palīdzību no zāles. Ja ielido 23.  -līgošanas vieta varētu būt Dzegužkalns, kur aizvest paskatīties. Vai ir vēl kādas vietas? ne Daugavmala

Kuldīgā man ir atbalsta komanda iespējama.
Lauki ar aitām -varbūt arī viesu māja vai iespēja nakšņot -saprotu, ka grib vairākas dienas laukos, jo pašai saimniecība ar aitām
Vispār pagaidām esmu mērenā apjukumā
Tā iet, ka sūta brošūriņas par skaisto atviju

viesmiiliigs

• Viesi
Re: japāniete Latvijā
« Atbilde #1 : 2016. gada 06. jūnijs, 18:39:47 »
Paskaties Vecpiebalgā. Smuka daba, verpjamo ratiņu meka, uz Jāņiem pie ezera līgo festivāls, porcelāna fabrika, rakstnieku muzeji. Var paķert klāt pa ceļam Cēsis, Līgatnes takas, siguldu.

Atslēdzies reno

« Atbilde #2 : 2016. gada 06. jūnijs, 18:52:26 »
Ja ielido 23. Tokio -Helsinki -Rīga, tad nekāda svinētāja nebūs. Tādēļ doma par Dzegužkalnu. Hostelis Kaļķu ielā, ļoti piemīlīgs -tas ir nobukots uz 4 naktīm. Vispār laiks pēc Jāņiem baigi tukšs no pasākumiem. 2. jūl. Rundāles dārza svētki, bet man ir aizdomas, ka viņai etno ievirze.
Drosmīga sieviete, šitā pāri puspasaulai laisties!

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #3 : 2016. gada 06. jūnijs, 20:18:26 »
Es nevadātu uz oficiālām tūristu vietām, bet parastām lauku mājām, ar īstiem lauku darbiem un saimniecību, lopiem. Bet tur vajag pazīstamus cilvēkus, kas zina tādas vietas vai paši uzņem. Ja es brauktu uz svešu zemi, arī negribētu, lai mani vadā tjipo pa Brīvdabas muzeju, bet labāk uz īstu krogu, īstām lauku mājām, ar īstiem, patiesiem cilvēkiem, kur nav viss glancēts.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2016. gada 06. jūnijs, 20:20:56 »
Hiking - tie būs pārgājieni nevis stopošana. :)
Ievadot gūglē "hiking in latvia", izmet dažādus, tajā skaitā organizētus pārgājienus. Sīkāk nepētīju, bet gan jau kaut ko piemērotu izdosies atrast.

Par lauku māju man ideju nav. Jāmeklē vai nu kāda lauku sēta vai minizoo. :)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #5 : 2016. gada 06. jūnijs, 20:26:46 »
Ā, Dzegužkalns noteikti būs laba vieta. Tur ir labi.
PIebalga tiešām ir feina, varbūt var sarunāt pie Vēverīšām kādu satikšanos pie audējām un pērļu mauču adītājām.

Ja dāma meklē arī saviem cimdiem dziju, vērts apmeklēt Limbažus - viņu vienkārtīgo dziju visas ārzemnieces, Latvian knitting cienītājas, pērk.

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2016. gada 06. jūnijs, 20:30:44 »
Lauku sētu Jaunpilī atradu, no aitām gan tikai 1 jērs palicis:)) Istaba un ēšana -15 eur Vienīgā nelaime -saimniece nerunā angliski. Dabūšu līdzi braukt.
Dabūnama 24, 25, 26
Parunājāmies, varētu derēt

Atslēdzies reno

« Atbilde #7 : 2016. gada 06. jūnijs, 20:35:11 »
Paldies par idejām!

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #8 : 2016. gada 06. jūnijs, 21:11:10 »
Ja ielido tikai 23., jā , Dzegužkalns, kaut nezinu kas tur notiek'šogad. Varbūt var paņemt klēpi ar kādām mazvīstošām puķēm, lai pati nopin sev vainagu, kamēr iejūtas., būs ko darīt. A tev viņa tik ņipra, ka varbūt uzreiz dančos metīsies?

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #9 : 2016. gada 06. jūnijs, 21:15:49 »