Autors Tēma: abone.lv krāpnieki  (Lasīts 1518 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

abone.lv krāpnieki
« : 2016. gada 09. jūnijs, 11:41:31 »
Man Dienai ir automātiskais maksājums uz viņu centru, avīzi atved 5 no rīta, viss čikiniekā.

Pēkšņi saņemu no abone.lv rēķinu pa jūliju 12.99 ar tekstu -ja vēlaties pagarināt izdevuma abonēšanu uz nākošo periodu, lūdzam apmaksāt

Zvanu uz Dienu, nē, viss kārtībā, ja samaksātu, saņemtu divus eksemplārus :fubar:

Uz manu tekstu, ka tā jau izkrāpšana, atbilde tāda izvairīga -nu jā, daudzi klienti tādus rēķinus saņēmuši, pašiem jāskatās, labi jau nav utt.

Nu ja, Dienai pasūta pāris tūkstošus lieku eksemplāru, kāda bēda!

Atslēdzies reno

Re: abone.lv krāpnieki
« Atbilde #1 : 2016. gada 09. jūnijs, 11:44:01 »
Kašķīga būdama, piezvanīju  -atvainojās, tā esot kļūda

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #2 : 2016. gada 09. jūnijs, 12:28:21 »
Uz vienu adresi 2 eks? Kāda eža pēc? Vot mārketings!

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #3 : 2016. gada 09. jūnijs, 13:08:37 »
Varbūt, ka kāds samaksā. Naudiņa taču ienāk! Par pārējo maza bēda...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2016. gada 09. jūnijs, 13:37:15 »
pašiem jāskatās
.. un tā vienmēr :(

RaFix

• Viesi
« Atbilde #5 : 2016. gada 09. jūnijs, 16:13:54 »
Loģiski, ka pašiem jāskatās. Tas, kurš nepaskatās un tik maksā, ir vienīgais zaudētājs situācijā.

Atslēdzies tex

« Atbilde #6 : 2016. gada 10. jūnijs, 10:20:39 »
neatceros, vai tā bija tā weblapa, bet bija mazliet prastāks krāpšanas mēģinājums.
Biju abonējusi kko māmuķim pirmajiem 3 gada mēnešiem. No 4. tiešām to vairs nevajadzēja: nebūs laika lasīt un tā....
labi, ka es nevis pensionārs, šajā galā.
3. Mēnesī pienāk RĒĶINS, kas obligāti jāapmaksā līdz tādam ta tur datumam. Iedomājieties pensionāru, kas ierauga RĒĶINU...
Izrādās, ja apmaksātu, dabūtu vēl uz 3 mēnešiem to presi, kas nafig vairs nav vajadzīga. Arī zvanīju un lamāju, ka neesmu pasūtījusi. Laikam tāda prakse šādus kreisos rēķinus izsūtīt, gan jau kāds pensis sabīsies un samaksās par kko, kas viņam nafig nav vajadzīgs... Vsp jau tā ir krāpšana...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #7 : 2016. gada 10. jūnijs, 10:50:32 »
A es, a es...  kādreiz pusgadu saņēmu "Rēzeknes Vēstis", kuras nemaz nebiju pasūtījusi. :) Gāju uz pasta nodaļu skaidroties, kāpēc man nes to avīzi un varbūt kāds to ir pasūtījis un palicis bez avīzes. Nu tak pasūtījuma lapā melns uz balta tieši mana adrese norādīta. Diemžēl persona, kas veikusi pasūtījumu, tur neparādījās.  Tā arī neuzzināju, kuram man bija jāpateicas par laimi pusgadu lasīt Rēzeknes jaunumus. :D

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #8 : 2016. gada 10. jūnijs, 10:55:23 »
Neuzskatu par krāpšanu, bet servisu. Ir tik ērti, ja atgādina, ka tūliņ abonements beigsies, un viss, kas jāizdara tikai jāapmaksā rēķins, kurš nav jāmeklē, jāpieprasa, bet ir jau epastā vai pastkastē. Bet, ja nevajag, vnk jāignorē.

Atslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2016. gada 10. jūnijs, 11:21:38 »
Piaf, nesaprati.
Man avīzi piegādā cits serviss un ir nepārtraukts abonements, tur nekas beigties nevar,ja vien pati bankā neatsaucu.Ja kāds  grib uzbāzties , tad jautā, vai negribu mainīt un piedāvā labākus noteikumus, piemēram, nevis atsūta savu rēķinu. Un ja kāds neuzmanīgi paķer un samaksā? Nav jau nekāda megasumma, bet 2 avīzes katru dienu man tiešām nevajag.
Par autoaprošināšanām man brokeris vienmēr zvana laikus un paldies viņam par to.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #10 : 2016. gada 13. jūnijs, 13:08:28 »
oho, nebiju iedomājusies, ka, apmaksājot to rēķinu, mēs saņemtu divus jaukus numurus. Es kā labticīga būtne īsti negribu tam noticēt. Jo rēķins bija izsūtīts nevis uz mana vārda, bet tieši uz tā cilvēka vārda, kas figurē līdzšinējā Dienas kvītī.
Paveicās - viņa pajautāja man - kas par desām, es sazvanīju to abone.lv, mol, kļūda tā esot. Bet pašai Dienai gan nepaveicās:) jo es sacepos par cenu ( par to es regulāri sacepos, ka pastāvīgiem klientiem netiek piedāvātas atlaides). Un mājas lapā pamanīju akciju, kārtējo reizi tiek vilināti jaunie klienti, apskaitos un pieprasīju, lai arī man ir akcija"maksā par sešiem mēnešiem, septītais dāvanā".
pīī.. kā man šitas tracina, ka vecie klienti kā burkāni var maksāt par visu, bet jaunajiem , redz , dāvanas. Tagad mēs pasūtī`jam šo akciju, bet es viņus brīdināju - tagad noķērām akciju, nākamo arī meklēsim, un - tā kamēr atteiksimies no abonēšanas pavisam:)