Autors Tēma: ģimenes ārsts mājas vizītē  (Lasīts 982 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies dip

ģimenes ārsts mājas vizītē
« : 2016. gada 10. jūnijs, 10:00:35 »
Nu nesaprotu es veselības aprūpes sistēmas nianses. Vecs cilvēks pēc slimnīcas un pēc otras aizvešanas ar ātrajiem izsauc ģimenes ārstu uz mājām. Bet ārstei šodien neesot laika, neiešot. Es kaut ko nesaprotu. Tā dara? Sazvanījos ar ārstu, centos paskaidrot, ka mamma ir veca, dzīvo viena, slikti dzird, daudz ko nesaprot, ka es būtu klāt pie ārstes apmeklējuma, lai vismaz saprastu, kuras zāles mest nost, kuras nē. Vienīgais, ko dabūju - apsolīja atstāt receptes reģistratūrā, norādot, kā zāles jādzer. Viss.
Pašlaik domāju, varbūt vajag oficiāli pieteikt vizīti, lai tas ir dokumentēts? Vai arī viņa domā - vecs cilvēks, nav ko censties?

Atslēdzies Camma

Re: ģimenes ārsts mājas vizītē
« Atbilde #1 : 2016. gada 10. jūnijs, 12:19:39 »
Tieši tā - jāpiesaka oficiāli. Ar oficiālu vizītes laiku ģā darba grafikā noteiktajos laikos. Ja ārstam ir līgums ar NVD, tad viņam pārskaita naudu par pacientu, ko viņš aprūpē - mājās vai prakses vietā. Cita lieta, ka par to jāpiemaksā. Pēc oficiālā tarifa.
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #2 : 2016. gada 10. jūnijs, 16:17:17 »
Ja godīgi, es arī labprāt sauktu ģā uz mājām arī pie vidusmēra gripas. Nu nafig man sēdēt rindā 2h, mocīties, dabūt vēl kādu citu vīrusa sugu?! Ja pie tam vēl apdrošināšana to vizīti apmaksātu.
Bet kā es iedomājos to citādi sakarīgo sievišķi TIK piktu, kā jams būtu attriekts uz mājām.... Nu i nafig vairs nevajag...
Kgan dzīvoju nepilnu km no prakses vietas...

Kad dzīvoju 2. Rīgas galā uzreiz pateica, ka mājas vizītēs vsp nebrauks. Ja man kas nepatīk, drīkstu pārreģistrēties pie cita ģā...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2016. gada 10. jūnijs, 16:24:45 »
Nja, labāk sēdēt ĢĀ uzgaidāmajā un aplipināt ar gripu citus vājniekus.
Kurš nepiesargās, pats vainīgs ;).