es nedomaaju, ka ljgotas ir taas kuras cilveekam liek/izsauc veelmi atgriezties. Visticamaak kaut kas miitneszemee ir sagaajis greizi. UK tachu tuuliit Brexit, tur droshvien puse no diasporas pamuks.
par skolaam: es nezinu kaa ir UK, bet par DE sisteemu noteikti esat dzirdeejushas (vecaa saimniece kaadreiz par to daudz runaaja), tad nu luuk diezgan logjiski, ka, ja beerns DE/UK apmeklee gjimnaaziju, ka vinsh arii turpina maaciibas gjimnaazijaa. BET (tagad es kaa Godmanis), vecaaki nevienmeer padomaa, ka maaciibu sisteemas/programmas ta gjimnaazijaam NAV vienaadas. Vecaaki uzskata, ka ja taisies izbraukt no valsts tad DE/UK skolaa ir normaali prasiit kaadus iestaajpaarbaudiijumus no beerna, bet neuzskata, ka ir OK, ka arii LV skola varbuut ko taadu prasa, jo kaa tad prasiisi, jo mees tachu ATGRIEZJAMIES!!!! Priecaajies, draudze!!! Kling, klang, esam klaat!!! Visi sajuusmaa lauzj kreeslus!!! utt.
un veel shaadi teksti kaut kā sajutos muļķa lomā, ka esmu palikusi Latvijā par spīti visām krīzēm ... reaali besii, jo ir, IR taalumaa cilveeki, kuri to vien gaida kad buus iespeeja atgriesties (piemeeram es).