Autors Tēma: Čabatas  (Lasīts 8258 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Čabatas
« : 2016. gada 13. jūnijs, 19:32:29 »
Šodien sanāca tā pailgāk braukt mājās. Tad nu sēdēju un blenzu uz cilvēkiem, kas BRAUCOŠAI mašīnai gāja garām. Ko pētīt? A davai - apavus!
Jēēēzīt, tos kretīnus, kas izdomājuši un laiduši apritē "baletkurpītes'' - nosist ar sūdainu mietu! Tās pļeckājas ir vienkārši baisas, pataisa meiteņu kājas vienkārši kroplas. Protams, liela daļa valkātāju pašas izvēlās šādus kājavus ne jau izcilas gaumes sajūtas vadītas. Tās čabatas izgāž pēdu uz sāniem, kape trinās pret asfaltu, pēda novietojas ar purngalu uz iekšu - skats ne priekš vājiem nerviem.... Un klamzā tāda skaistule (uzsvars uz u) dziļā savas neizmērojamās dailes apziņā...
Visus sakost!

Atslēdzies Nāra

Re: Čabatas
« Atbilde #1 : 2016. gada 13. jūnijs, 19:50:19 »
Labāk baļetkas nekā augstpapēdenes. Tagad normālas meitenes, ne cacas, domā par ērtumu - baļetkas, botes, jēzenes. Man ar ī ir baletkurpes skriešanai un arī darbam un man diezgan vienalga, ka kādam nepatīk :) smukuma pēc kājas nemežģīšu,

Atslēdzies Camma

« Atbilde #2 : 2016. gada 13. jūnijs, 20:06:32 »
Nevaig jau no viena grāvja otrā. Tās pašas tenisčības izskatās par kārtu pieklājīgāk.
Visus sakost!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2016. gada 13. jūnijs, 20:07:13 »
Pa ìelu ir jāpārvietojas, nevis jāizrādās. Tur ir 100% ērtuma faktors.
Bet tās, kas slāj un liek pirkstus uz iekšu, to darīs jebkuros apavos.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #4 : 2016. gada 13. jūnijs, 20:15:51 »
Par baletkupītēm tika nosauktas kaut kas līdzīgs šīm?

ala zemās laiviņas strādnieku meiteņu vajadzībām?

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #5 : 2016. gada 13. jūnijs, 20:23:46 »
Tas lielā mēra atkarīgs no katras pašas gaitas, manuprāt. Kas slāj, tas slās neatkarīgi no apaviem.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #6 : 2016. gada 13. jūnijs, 20:27:56 »
Man nekad nav izdevies nopirkt to dīvaino apavu, ko sauc par "baletkurpēm". Esmu pārmērījusi desmitiem pāru, un neērtāku padarīšanu nevaru iedomāties... tad jau labāk kedas...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #7 : 2016. gada 13. jūnijs, 20:46:19 »
Nē, man arī nav :) Bet tā dikti neesmu arī centusies sev tādas ieviest. Bet ja jau tik daudzas staigā, tad droši vien ir arī meitenes, kam ērti tādās.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #8 : 2016. gada 13. jūnijs, 20:53:55 »
Es domāju, ka tas ir labs jaunums modei, tā sakot kaut kas "krokšiem" līdzīgs gana stilīgām meitenēm "postfeminisma" paaudzei. Es domāju, ka mamiņām kas pērk saviem bērniem "krokšus" šis ir kāpiens augšup pa estētikas kāpnēm. :)   

http://www.lsm.lv/lv/raksts/gimene-un-veseliba/dzive/veselibai-kaitigi-var-but-ne-tikai-augsti-papezi-bet-ari-baletkurpites.a183727/
Šosezon modē aizvien vēl šādas kurpes bez papēža, taču speciālisti brīdina, ka šādu apavu valkāšana ikdienā var nodarīt nopietnu postu veselībai.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #9 : 2016. gada 13. jūnijs, 20:57:25 »

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #10 : 2016. gada 13. jūnijs, 21:06:29 »
Var arī tā saukt http://www.commontestplan.org/tods-ballerinas-shoes-c-12.html
Vīrieši jau sen zin, ka vajag valkāt sandales ar cietu zoli. Un to vislabāk jūt ja pamatā brauc ar riteni. Tur vispār zole nav vajadzīga, bet tad kad nokāp nost, gandrīz vai nevari paiet, ja apavam nav sakarības zoles ;).

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #11 : 2016. gada 13. jūnijs, 21:16:05 »
Vīrieši jau sen zin, ka vajag valkāt sandales ar cietu zoli. Un to vislabāk jūt ja pamatā brauc ar riteni. Tur vispār zole nav vajadzīga, bet tad kad nokāp nost, gandrīz vai nevari paiet, ja apavam nav sakarības zoles ;).
Kāds šim sakars ar balerīnkurpēm?

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2016. gada 13. jūnijs, 21:27:15 »
Par baletkupītēm tika nosauktas kaut kas līdzīgs šīm?

ala zemās laiviņas strādnieku meiteņu vajadzībām?

''šīs jau ir kārtīgas kurpes ar normālu nelielu pacēlumu.Tik tās šleifītes priekšā dumjas.  Bet ja baletkurpi pērk pa 10eu, tad nekas labs nav gaidāms un tādu ikdienā valkāt ir neprātīgi. Tāpat kā kedas -pēda izlaidīsies un izejamās spicpapēdenes vairs neuzvilks
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 14. jūnijs, 09:44:32 no pitons »

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #13 : 2016. gada 13. jūnijs, 21:49:25 »
Kedas arī - ir kedas un ir kedas, proti, tās, kas ir pilnīgi nejēdzīgas un tas, kam normālas zoles, normāls pēdas izliekums utml.

Tās mazās plānās tupelītes... Nu jā, tā sapratne, ka vajag normālus apavus, nāk jau tik ar gadiem :)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #14 : 2016. gada 13. jūnijs, 21:55:07 »
Zin ko, iedomājos vienu lietu. Sievietes no laika gala piecietušas visāda veida neērtības, lai izskatītos pievilcīgi. Ja neskaita superekstrēmos variantus jebkurā izpausmē, tad tomēr izskatam ir bijusi noteicošā loma. Ērtums ir tikai daļa no apģērba vai cita aksesuāra funkcijas. Ērti ir bumbierenēs, mīkstās filca čībās un trikotāžas pidžamkreklā - BEZ jebkā cita. Bez makijāžas, bez somiņas, bez tampaksa (sorru), spalvainām kājām un padusēm.
Apavi ir viens no aksesuāriem, kam jābūt nevainojamam. Tāpat kā frizūrai. Pa vidu var būt atkāpes, bet nekārtīgi apavi vai saņukāti mati - usjo, iespaids samaitāts jau no pirmā acu uzmetiena.
Par ko es? Par to, ka ja var izciest visu ķermeņa daļu vaksāciju, epilāciju, undulāciju un visādu citādu hrenāciju, tad normāli apavi nav neērtuma iemesls, drīzāk gan otrādi... Nu, jūs jau sapratāt.
Visus sakost!